Şimdi Ara

yurtici kargo'nun boyle bir hizmeti var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sari siteden bir urun gozume kestirdim ama satici baska bir sehirde. Bana diyor ki urun zaten kapali kutusunda. Bunu kargoya vereyim onlar urunun kapali kutuda oldugunu teyit edip sifir kapali urun teyidiyle fatura kessin. Whatsuptan bu faturayi size atayim parasini oyle odeyin. Bunun adi da faturali gonderim imis dedigine gore.

Boyle bir hizmet var mi kapali kutu urunlerde bu firmada. Bilen duyan var mi acaba. Yoksa dolandirma girisimi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana biraz tuhaf ve ilginç bir şey gibi geldi hayatım boyunca böyle bir şey duymadım

• Çok fazla 2. el eşya sattım çok fazla 2. el eşya aldım bir tanesi bu tarz bir şey demedi

• İlk defa duydum bunu.

Ayrıca kapalı ürünü normalinden ucuza satan insanlar bana nedense hiç güven vermiyor.

• Kapali kutu ve TR den ucuz olmasi mumkun yurtdisi sitelerde firsat yakalayanlar sayesinde.. ama hizmet kafami karistirdi neden boyle bir sorumluluk alsin ki kargo firmasi. Sabah 8de aciliyormus musteri hizmetleri. Arayip soracagim..

• "Sıfır Kapalı Ürün Teyidi" hayatımda ilk defa böyle bir şey duyuyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dolandırılacaksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dolandırıcı. Piyasadan 3 bin düşüğe bir şekilde iPhone 11 aldığınızı düşünün. Siteye normal fiyatına mı koyarsanız yoksa 2 bin düşüğe mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.