Şimdi Ara

Yurtiçi ve MNG Kargo (sinirli.gif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada'dan 2 tane HDD ve 1 tane Ethernet Kartı siparişi verdim.
    İzmir/Gaziemir'de oturuyorum. Kargomun Sarnıç Şubesine gelip buradan dağıtıma çıkması lazımdı.
    Sabah kontrol ettim kargo Menderes Transfer Merkezi'ne (Gaziemir) gelmiş, oradan araca yüklenmiş ve Selçuk'a gönderilmiş. Selçuk'ta ise verilen adres bulunamadığı için(doğal olarak) "Borçlandırma"(Borçlandırma ne ola ki derseniz, verilen adreste kimse bulunamaması durumunda kargonun geri gönderilmesi oluyor.) notuyla tekrar araca yüklenmiş ve Menderes Transfer Merkezi'ne gönderilmiş. Saat 22:26'da Menderes Transfer Merkezi'ne ulaşmış.
    Ben de kargonun geri gönderileceğini tahmin ettiğim için hemen nöbetçi olan Gaziemir Şubesini aradım, bir kaç kez aramama rağmen ısrarla cevap vermediler telefona.
    Orası cevap vermeyince Ege Bölge Müdürlüğü'nü aradım. Ne yazık ki oradan da cevap veren olmadı.
    Şu anda kargo takip sisteminde kargonun Menderes Transfer Merkezi'nde araca yüklendiği gözüküyor. Ki büyük ihtimalle İstanbul'a geri gidecek kargom.

Hepsiburada ve Yurtiçi Kargo'yu kullanarak 20'ye yakın alışveriş yaptım, ilk defa çuvalladılar.
    Ne yapayım ben şimdi, biri bana akıl versin. 1 hafta daha kargo mu beklicem.
    Aynı sipariş içinde 3 ürün satın almıştım. İlk 2 ürün acele olduğu için kısmi teslimat onayı verdim. Diğer kargo da bugün yola çıkmış, umarım diğer üründe de aynı şey olmaz.

Bunlar da Kargo takip sisteminde yazan bilgiler.
    Teslim birimi ve adres doğru, nasıl oluyor da Selçuk'a gönderebiliyorlar.
    Teslim Birimi ve Telefonu : Sarnıç - 0 232 281 56 50
    Alıcı Adresi : HÜ** MA** ******************

------------------------------------------------------------------------

Varan 2:
    bu sefer MNG kargo.
    Pislick'ten bir tane mont aldım. Pislick'in anlaşmalı olduğu kargo şirketi MNG imiş. Seçim hakkı tanımadılar. Sipariş onayını verdim. Ertesi gün kargo Gaziemir şubesine ulaştı.
    Saat 12 gibi şubeye ulaşmış ve Kurye bilmemkim'e (Ad Soyad yazıyor) teslimat için zimmetlenmiş. İlk gün gelmedi. İkinci gün gelmedi. Üçüncü gün oturduğum beldede dolaşırken bir tane MNG kargo aracı gördüm, dağıtım yapıyordu. Aramızda 100 metre kadar vardı. Koştum ama yetişemedim. Oradan eve döndüm, bizim eve de uğrar belki diye ama bizim sokaktan geçmesine rağmen benim kargom hala yoktu ortalıkta.
    Atladım arabaya Gaziemir şubesine gittim, 5 tane adam oturmuş şubenin içinde (kapalı ortam) sigara içiyorlar. Kargomun şubede gözüktüğünü söyledim, yerde dağ gibi yığılmış kolilerin arasından naylon içinde paketlenmiş (koli bile değil) olan ürünümü çıkarttı.
    Kargom geleli 2 gün oldu, bugün de sizin dağıtım aracınız oturduğum muhitte geziyordu dedim, benim kargom neden gönderilmedi diye sordum. Gayet lakayıt bir tavırla "vardır elbet bir sebebi" yanıtını aldım. Yaşım 18, büyük ihtimalle bu yüzden böyle lakayıt davranma hakkını görüyorlar kendilerinde. Bir şey demedim, imzamı attım paketimi teslim aldım ve çıktım.

MNG'mi? Allah korusun. Heleki bu Gaziemir şubesini gördükten sonra.

Not: Yurtiçi Kargo'daki yanlışlık fazla uzamadan düzeltildi neyse ki. Menderes Transfer Merkezi'nden Gaziemir Şube'ye yönlendirilmiş. Komşuya rica etmiştim, kargo gelirse teslim alması için. Sağolsun teslim almış kargoyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBoYSySTR -- 23 Ekim 2010; 21:18:10 >

• Yurtiçi az yamuk yapmadı bana da. Birini anlatayım; 3 gün kargo bekledikten sonra internetten takip ettim nihayet ilçeye ulaştı.
    Saatlerce beklememe rağmen dağıtıma çıkmadı, en son telefon açtım dağıtım yarına ertelendi dediler. (Öğlen 2-3 gibi aramama rağmen)
    Tamam ben geliyorum dedim şubeye gittim. 5-6 eleman oturmuş geyik çeviriyorlar kızlar dedikodu yapıyor. Sorumluluk yok, hassasiyet yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Yurtiçi az yamuk yapmadı bana da. Birini anlatayım; 3 gün kargo bekledikten sonra internetten takip ettim nihayet ilçeye ulaştı.
    Saatlerce beklememe rağmen dağıtıma çıkmadı, en son telefon açtım dağıtım yarına ertelendi dediler. (Öğlen 2-3 gibi aramama rağmen)
    Tamam ben geliyorum dedim şubeye gittim. 5-6 eleman oturmuş geyik çeviriyorlar kızlar dedikodu yapıyor. Sorumluluk yok, hassasiyet yok...

Şubeye gitmek geldi aklıma ama yaktığım benzine değmeyecek. Biz bir şey yapamayız diyecekler kesin.
    Ayrıca Menderes Aktarma Merkezi'nin de ne numarası ne de adresi var.

Bu adres kısmında yazanı biri benim anlayacağım şekilde tercüme etsin lütfen. Hakikaten dalga geçiyorlar.

• Konuyla alakası yok ama UPS kargoda benim adresimi iki haftadır bulamıyor. Dergi aboneliğim var ve UPS kargo ile gönderiliyor. Bu üçüncü hafta olacak. İlk hafta dergim geldi, diğer iki haftada bir türlü adresimi bulamadılar. Şubeyi aradım, caddeyi bulamamışlar dediler. Ama ne arayan var ne soran, biz aramasak haberimiz olmayacak.

Bende genel müdürlüğe posta gönderdim. Beş dk sonra telefon çaldı. Arayan UPS ege bölge müdürlüğü. Özür diledi. İstersem hemen şimdi kargomu gönderebileceğini söyledi ama sıkıntı olabilir dedi çünkü saat altıydı. Önemli değil dedim, ertesi gün hemen getirdiler.
  • Varan 2:
    Bu sefer MNG kargo.
    Pislick'ten bir tane mont aldım. Pislick'in anlaşmalı olduğu kargo şirketi MNG imiş. Seçim hakkı tanımadılar. Sipariş onayını verdim. Ertesi gün kargo Gaziemir şubesine ulaştı.
    Saat 12 gibi şubeye ulaşmış ve Kurye bilmemkim'e (Ad Soyad yazıyor) teslimat için zimmetlenmiş. İlk gün gelmedi. İkinci gün gelmedi. Üçüncü gün oturduğum beldede dolaşırken bir tane MNG kargo aracı gördüm, dağıtım yapıyordu. Aramızda 100 metre kadar vardı. Koştum ama yetişemedim. Oradan eve döndüm, bizim eve de uğrar belki diye ama bizim sokaktan geçmesine rağmen benim kargom hala yoktu ortalıkta.
    Atladım arabaya Gaziemir şubesine gittim, 5 tane adam oturmuş şubenin içinde (kapalı ortam) sigara içiyorlar. Kargomun şubede gözüktüğünü söyledim, yerde dağ gibi yığılmış kolilerin arasından naylon içinde paketlenmiş (koli bile değil) olan ürünümü çıkarttı.
    Kargom geleli 2 gün oldu, bugün de sizin dağıtım aracınız oturduğum muhitte geziyordu dedim, benim kargom neden gönderilmedi diye sordum. Gayet lakayıt bir tavırla "vardır elbet bir sebebi" yanıtını aldım. Yaşım 18, büyük ihtimalle bu yüzden böyle lakayıt davranma hakkını görüyorlar kendilerinde. Bir şey demedim, imzamı attım paketimi teslim aldım ve çıktım.

MNG'mi? Allah korusun. Heleki bu Gaziemir şubesini gördükten sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.