Şimdi Ara

yurtkur yedek liste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbuldaki yurtlara başvurdum.genel ve yüksek ücretli yurtların hepsine.yedek listedeki sıralamam 5 binlerde.bunun gelme ihtimali varmıdır.kaç ay sonra gelir.

• bende yüksek ücretlide 2800 genelde 3640 yedek sırasındaym kalacak yerde yok misafir olarak nasıl kalınır onuda bilmiyorum napcagımı şaşırdım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: piasue

bende yüksek ücretlide 2800 genelde 3640 yedek sırasındaym kalacak yerde yok misafir olarak nasıl kalınır onuda bilmiyorum napcagımı şaşırdım :(

misafir olarak kalmak için yurt kapasitesine göre değişiyor ama ilk 100. 200. sıralarda olman gerekir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mknc01

quote:

bende yüksek ücretlide 2800 genelde 3640 yedek sırasındaym kalacak yerde yok misafir olarak nasıl kalınır onuda bilmiyorum napcagımı şaşırdım :(

misafir olarak kalmak için yurt kapasitesine göre değişiyor ama ilk 100. 200. sıralarda olman gerekir...

hiçir şekilde şansım yok yani öylemi :( okuyamayacakmıyız yani :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mknc01

quote:

hiçir şekilde şansım yok yani öylemi :( okuyamayacakmıyız yani :(

seneye basvur ama o zamanda eve cıkmak daha mantıklı
  • git özel yurt tut kendine,tamam parası fazladır ama başka şansın yok paradan dolayı zorlanırım diyorsan da o zaman git cemaat evlerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

git özel yurt tut kendine,tamam parası fazladır ama başka şansın yok paradan dolayı zorlanırım diyorsan da o zaman git cemaat evlerine

aynen 2 kişilik 7 bin lira buldum pahalı ama ben cemaatte kalırım dersen daha ucuza gelir ama cemaat yurdunda üni hayatı nasıl olur onu sen düşün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ibb yurdu yedek listesi
    5 ay önce açıldı
    Güncel yedek subay maaşları
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herşeyi yazmıyım ama bu evler öyle bildiğiniz gibi değil dışarıdan duyduğunuz her şeye inanmayın,görüş olarak çok zıt değilseniz gidin takılını maddi olarak çok hafifletir sizi,köprüyü geçene kadar muhabbeti işte sonra ipini kopartırsın olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

git özel yurt tut kendine,tamam parası fazladır ama başka şansın yok paradan dolayı zorlanırım diyorsan da o zaman git cemaat evlerine

cemaat evlerinede herkesi almıyorlar diye duydum bide nerden bulcam istanbulda hiç tanıdık yok özel yurtlar cok pahalı :( kazandıgımıza bile sevinemedik kalacak yer sıkıntısından :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.