< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yurtta horluyormuşum
-
-
obezsin
-
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burnunda et olabilir kilodan ziyade.Ayrica herkesten geç uyumaya devam et sorun yok :)).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu direkt söyledilerse oda arkadaşlarının *** herkes horlayabilir seninki kilodan ise kalıcıdır muhtemelen ama kilo verirsin düzelir. çok yorgun olduklarında onlar da horlayabilir öyle bir durumla karşılaşırsın yastıkla kafasına vurup “kalk lan sokuk uyuyamıyorum senin yüzünden” de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla bir tanesi sert konuştu. Senin yüzünden sabah 6'da filan uyudum dedi. Eğer bu üslup devam ederse kavga çıkabilir.
Bilmiyorum, çok uzun süredir tek yatıyordum evdeyken. O yüzden kilo almadan önce horluyormuydum bilmiyorum.
birinin elinde olan bi durum değil bu. böyle şeylere dayanamıyorsa yurtta kalmasın söyle ona.
-
Öm attım
Kilodan değil de burundan alakalı olabilir bence
Randevu aldım şimdi. Dediğin gibi burunla alakalı olabilir, kilo almam da bu durumu körüklemiş olabilir.
Kaç boy-kilo
172 cm, 90 kilo
Tedavi ol . Arkadaşlarını rahatsız etme hakkin yok .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benin oda arkadaşım da horluyordu. Tek kişilik odaya geçtim. 82. yurt -> 63. yurt
Onda geniz eti var.
-
Askerde(bedelli olarak 20 gün yaptım) alt ranzamda bir arkadaş vardı, nasıl askaere almışlar bilmiyorum epey kilolu hantal biriydi. Hem tansiyonum yüksek deyip izin alırdı, hem de gece 12 de 3 tane kantinden tost yerdi. insan demeye binbir şahit isteyen bir arkadaş.
Neyse bu geceleyin bir horlardı, değil yan ranzalar tabur uyuyamazdı, ikinci el teki bozuk kulaklık bile bu arkadaş yüzünden piyasa yaptı. Üstelik artık hormala dediğimiz de sabah keşke uyandırsaydınız haberim yoktu diyebilecek gevşek biriydi. Sırf bu tip yüzünden çorumdan soğudum. Bunun diğer bir versiyonu da denizli li olanı. Bundan dolayı denizli düşünce geçen sene sevindim, o kadar nefret etmişim demek ki.
-
kanka sen sınav öğrencisisin ne askeri ne bedellisi yeme bizi Allah aşkına
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Randevu aldım bir hafta sonra için.
İleride aynı sorunu yaşayanlar olursa diye güncelleme yapıyorum
Son durum : Doktora gittiğimde uyku apnesi olabilir dedi. Uyku testi yapalım ancak uyku testini üç dört hafta sonra yapabilirsin muhtemelen dedi. Sen bu arada kilo ver çünkü uyku apnesinin en önemli sebebi kilodur dedi. Ben de bu arada yürüyüşler yaptım şekeri ekmeği kestim. Bu rutini üç dört hafta uygulamama rağmen arkadaşlarım horlamamın bayağı bayağı azaldığını söylediler. Uyku testi de normal çıktı bu yüzden. Şu an horlama sıkıntım neredeyse sıfır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
obezsin |
bunu direkt söyledilerse oda arkadaşlarının *** herkes horlayabilir seninki kilodan ise kalıcıdır muhtemelen ama kilo verirsin düzelir. çok yorgun olduklarında onlar da horlayabilir öyle bir durumla karşılaşırsın yastıkla kafasına vurup “kalk lan sokuk uyuyamıyorum senin yüzünden” de
|
Benzer içerikler
- okuması en zor bölümler
- devlet dershaneleri ücretsiz dershaneler
- evde çalışarak hukuk kazanmak
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
- astigmat engelli raporu oranı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X