Şimdi Ara

Yurtta Kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalan var mıdır? Ben şu ana kadar yurtta kalmayı geçin içine bile girmedim, haliyle merak ediyorum. Nasıldır?

Ben sanırsam Ankara'ya gidip yurtta kalacağım bu yıl. Hiç de tanımadığım bir şehir. En yakın akraba 4 saatlik yerde öyle söyleyeyim. Açıkçası kolay kolay alışabilir miyim, hiç emin değilim :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 3 Temmuz 2020; 12:30:15 >

• 1 haftada alışırsın koğuş gibi 6 kişilik falan değilse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam istediğim yerin yurdu iki kişilik. Aslında o daha çok korkutuyor beni :D. 4 kişilik olsa biriyle anlaşma olasılığı daha fazla gibi geliyor :d. Ama tabii iki kişiliğin de bir konforu vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 3 Temmuz 2020; 12:30:2 >
  • Ben en çok şeyi merak ediyorum. Tek kişilik kalabildiğimiz özel yurtlarda(parası sorun değil) yastık yorgan vs. aylık yada 2 ayda 1 yıkanıyor mu oradaki personeller tarafından

Benim öyle fetişlerim var kokan yastıkla uyuyamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent yurdu mu
  • 2 kişilikten fazlası sorun yaratır bazen 2 kişi bile dayanılmaz oluyor şanslıysan düzgün elemanlar denk geldikten sonra 3-4 kişiyle de kalınabilir ama tek kişilik her zaman rahattır istediğin saatte yatarsın duşun tuvaletin sana ait olur etrafında elalemin donunu çorabını görmezsin

• Sağlam iyidir. yurtta kaldığım ilk gece yurda sabah 4de girmiştik, dışarda paso takılmalar hızlanmalar derken. Şehir de müsait olunca (Muğla)

• Evet hocam :D. Siz orada okuyordunuz diye biliyorum, yurtta mı kalıyorsunuz? Anlatırsanız biraz yurtları ve yurtların kondisyonunu çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 3 Temmuz 2020; 12:56:55 >
  • phosphophyllite kullanıcısına yanıt
    Bilkent yurtlarının hepsinin fotoğrafları vs mevcut sitesinde oradan da bakın derim.

Ankara hukuk ne oldu

• jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    Sırf aylık 1100 lira ve ücretsiz yurt için hayalimi satar mıyım? Elbette satarım. 1100 lira lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 3 Temmuz 2020; 13:5:36 >
    Yurtta kalmıyorum ama çok düşündüm kalmayı. Kalan biri kadar olmasa da bilgi verebilirim. Yurtlar iyi durumdalar, çoğu devlet okuluna kıyasla daha iyiler. Temizlik, hijyen gibi sorunlar yaşayan duymadım, görmedim. İki kişilik odada kalan bir arkadaşımın dediğine göre oda arkadaşıyla arada yemek yemek dışında muhabbetleri yokmuş. O ona karışmıyor o ona. Bir odayı paylaşan medeni iki insan yani.

Edit:ne okumayı düşünüyorsun bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 3 Temmuz 2020; 13:6:52 >
    Gayet mantıklı. Paranın kölesiyim

• Bilkent yurtları hakkında bu sene yurtta kalan biri olarak bilgi verebilirim.

• İstanbulda çoğu erkek kyk yurdu berbat Ankara hakkında fikrim yok ama okulların kendi yurtları değilde kyk falansa imkan varsa bulaşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: JusteMilieu

Bilkent yurtlarının hepsinin fotoğrafları vs mevcut sitesinde oradan da bakın derim.
    Teşekkürler hocam, biraz bakmıştım genel olarak Bilkent'in yurtlar müdürlüğü sitesine. Güzel görünüyordu cidden.
  • kyk yurdu ile özel yurt arasındaki fark ne? Kyk yurtları ücretsiz mi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: phosphophyllite

Sırf aylık 1100 lira ve ücretsiz yurt için hayalimi satar mıyım? Elbette satarım. 1100 lira lan.
    bu sene 1200, gel beraber kalalım

• Bilkent işletme okuyorum yurtta kalıyorum gayet memnunum çarşaflar vs iki haftada bir yıkanıp temiziyle değiştiriliyor temizlikçiler tarafından, haftada bir de oda temizleniyor. Tuvaletler duşlar nerdeyse saat başı temizleniyor şu ana kadar bir kere pis durumda görmedim

• ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    Kyk yurtları imkanlarına göre kişi sayısına göre vs 300-400 arası değişiyor günlük bir miktarda yemek hakkı veriyorlar sana 8-9 lira onunla yemek alıyorsun.Özel yurt devletle alakası yok şahıslar açıyor devlet denetliyor ticari amaçlı kuruluşlar.Çok daha pahalı ama tek kişilik bile olabilir 3-4 kişilik de olabilir.İstanbulda konumuna ekstra imkanlarına göre 600-1500 lira arasında özel yurtlar var.

Ekstra okul yurtları var mesela sanırım İTÜ’de vardı bizim arkadaş orda kakıyordu kykdan iyi okul yurdu olduğu için okula yakın ama kykdan pahalı oluyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.