Şimdi Ara

Yurtta Kalmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kadar ödüyorsunuz yurta? Ayrıca yurtta sadece Bilkent öğrencileri mi kalıyor yoksa yakınlarındaki ünilerden öğrenci alıyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    Sadece bilkent öğrencileri. Dönemlik 2600 lira

• Hazırlık okuyacaksan muhtemelen 91’e atacaklar seni. 91’deki deneyimim pek iyi değildi. O da kalan öğrencilerden kaynaklı. Gece vakti bağırıp çağıran mı ararsın son ses müzik dinleyen mi ararsin mutfakta 15 kişi toplanıp partileyen mi ararsin rahatsız ediciydi. Ama hizmet vs konusunda iyidir. Temizlik konusu yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Bazı yurtlarda duşlar ve tuvalet ortak kullanım. Benim kaldığım tarafta sıkıntı yoktu ama başka kısımlarına gittiğimde iğrendiğim oldu açıkçası. temizlikçi insanlara yazık. Bakımsız olmadığı halde tuvalet banyoyu düzenli olarak kirleten insanlar olabiliyor. Sonuç olarak yurt yönetimidir temizlik hizmetidir bunlar iyi ama yurtta kalan insanlar rahatsız edici olabiliyor.

Edit: bir de maç yayınlarının olduğu günler eğer odan aynı kattaysa bütün gece ilginç küfürler dinliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 3 Temmuz 2020; 13:35:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam cevabınız için. Hukuk düşünüyorum. Orası olmazsa Ankara Hukuk istiyorum. İllaki ankaradayız yani :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 3 Temmuz 2020; 13:35:22 >
  • phosphophyllite kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hayırlısı olsun hakkında, tebrik ederim sonucun için
  • Bende İstanbul düşünüyorum akrabalar var ama yine de yurtta kalacam bilmiyorum iyi diyenler var kötü diyenler var neye göre kime göre

• phosphophyllite kullanıcısına yanıt
    Ben Bilkent yurtlarında kalıyorum ve gayet memnunum, kesinlikle tavsiye ederim. Ne aile dırdırı ne ulaşım sıkıntısı ne yemek derdi, muhteşem yani. Temizlik konusunda da son derece yeterli olduğunu düşünüyorum, ortak kullanılan lavabolar ve banyolar neredeyse saat başı temizleniyor, odalar her hafta temizleniyor.
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    Şark görevi yeri 91'in dünyada cehennemi yaşattığı doğrudur bu arada. Hazırlığı geçtiğim gibi yurtlara mail atıp merkez yurtlara geçmiştim, iyi ki de geçmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5.56x45mmNATO -- 3 Temmuz 2020; 13:48:6 >
  • 5.56x45mmNATO 5 kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam ya concentration camp gibi. Bakalım Bilkentte devam edersem ve okullar açılırsa 77/78 de devam edicem.

• Neden hocam? Ben 2 senedir Ankara Gölbaşı KYK dayım. Gayette memnunum. Sadece telefon çekmiyor yoksa temizlik, yemek fena sayılmaz. Her kyk yurdu aynı değildir . Önyargılı olmamak lazım.

• Berbat lan berbat eve çıkacağım yakında çekilmez yurt

• quote:

Orijinalden alıntı: phosphophyllite

Teşekkürler hocam, biraz bakmıştım genel olarak Bilkent'in yurtlar müdürlüğü sitesine. Güzel görünüyordu cidden.

Alıntıları Göster
    3 kişilik odada kaldım. 2 kişilik ranzalı ve karyolalı odalarda kaldım. bu yıl da tek kişilik odada kalmıştım. 7-8 yurt değiştirdim 3 senede (tamamen kendi keyfimden). Keşke yazın yurda kabul etseler, çok özledim. 1 saat sonra okula gideceğim. Ailesi ile kalan arkadaşlarımdan bizi görüp yurda özenen ve geçenler oldu. Akşam Ankuva'ya inersin, akşamüstü 76 çimlerinden arkadaşlarınla oturursun. Hiçbir konuda gözün korkmasın.

• yurt kimileri için cehennem gibi olabiliyorken kimileri için cennet gibi olabiliyor

not: 4 yıldır kyk'da kalıyorum
  • Korona var ya su an bence yurtlara duzenleme gelebilir

• ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    Benim kaldığım yurtta yorganlar yıkanmıyor ama nevresimi sen istediğin zaman yıkayabilirsin. Ya da kirliyi verdiği temizini alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hangi yemekler var ogrencinin kolayca yapabilecegi

• quote:

Orijinalden alıntı: phosphophyllite

Sırf aylık 1100 lira ve ücretsiz yurt için hayalimi satar mıyım? Elbette satarım. 1100 lira lan.
    Hocam sizin devletten alacağınız ilk 100 bursu da var onu unutmayın dkanfksnfkdkff

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.