Şimdi Ara

YURTTA YALNIZ KALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yurrta tek kişilik odada kalıyorum. Yurtta başkalarıyla konuşup sohbet edecek yer televizyon odası orası da çok büyük değil en fazla 15 kişi falan oturup kalkabilir. En başta sıkılmam diye hiç inmedim o odaya bir de televizyon izlemem zaten ama şimdide biraz sıkılmaya başladım millet kendi arkadaş grubunu kurmuş şimdi insem nasıl karşılanır acaba? bunu sormak için açtım konuyu bu arada okulda arkadaşlarla iyiyimde onlarda hafta sonları kendi yurttaki arkadaşlarıyla takılıyor. Hal böyle yardımcı olursanız sevinirim. (biraz çekingen bir insanım)

• Yurt pişmanlıktır :c
    Hangi yurttasın devlet mi
  • Odanda asosyalliğe devam et
  • Garip karşılanmaz nolacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel yurtta kalıyorum hocam bu yıl ilk senem(hazırlık) sınıfta 13 kişi

Bölüm 100% ingilizce daha iyi ogrensinler diye 40 kişiyi 3 sınıfa böldüler sınıftaki lerin 5-6 sı ailesiyle yaşıyor zaten arkadaş çevresi burda diğerleri yurtta kalıyor onlarda kendi yurdundakilerle takılıyo benim yurtta tanıdığım kimse yok bazen yurt hapishaneye dönüşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: soulflyyy

Özel yurtta kalıyorum hocam bu yıl ilk senem(hazırlık) sınıfta 13 kişi

Bölüm 100% ingilizce daha iyi ogrensinler diye 40 kişiyi 3 sınıfa böldüler sınıftaki lerin 5-6 sı ailesiyle yaşıyor zaten arkadaş çevresi burda diğerleri yurtta kalıyor onlarda kendi yurdundakilerle takılıyo benim yurtta tanıdığım kimse yok bazen yurt hapishaneye dönüşüyor

Internet hızlıysa anime,film,dizi,oyun kombosu haricinde ilacın yok hocam
    ya da tak edicek delilik yapcan açılırsın
  • İnternette yavas hocam görüşün için saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lisede yurtta kalmak nasıldır?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 liralık çekirdek al, dal odaya, selamun aleykum beyler de birer avuç çekirdek ver, geç otur bi koseye muhabbet açılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xeşke ben de yalnız olsa idim, insanlara tahammül edemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi taktik.

• baymühendis kullanıcısına yanıt
    bende başta böyle düşündüm ama bazen sıkıntılı olabiliyor
  • Başta arkadaş bulmuştum ama baktım bunlar biraz görmemiş hemen uzaklaştım.

Dürümcüye gittik yan tarafta affedersiniz aşağılamak gibi olmasın ama güzel olmayan, bakımsız 3 kız vardı. Direk bunları kesmeye başladılar falan neyse dedim geçiştirdim.

Çıktık gidiyoruz abartısız söylüyorum 200 metre uzaktan 2 kız geliyordu. Bu ikisi dedi sağdaki benim soldaki senin. Konuşmaya gitçez dediler daha tipine görmeden. Ya sabır çektim geçtim karşı kaldırıma sonra iletişimi kestim.

Sakat tip çok. Okuldakilerle takılıyorum.

• Doğru söylüyorsunuz hocam şu zamanda kendim gibi arkadaş bulmak zor Dünya artık yırtık, saçma sapan hareket edenlerin insanların meskeni olmuş.
  • Hangi okul la o

6 kişilik oda da 2500 kişilik yurttayım hergun sövüyorum

• Hocam hic kimseyi tanimiyor musun?Yemek yerken falan elbet bi gorunmuslugun vardir.

• Mouveon M kullanıcısına yanıt
    hocam yurtta yemek verilmiyor dışarda yerken de tek başıma yiyorum
  • Anladim bence yadirganmazsin gidip yanlarina konusursan.Ama cekingen davranmaman lazim.Haklisin yurt sıkıcı oluyor yalnizken.Zaman gecmek bilmiyor hele de haftasonlari

• Mouveon M kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam şu çekingenliği bir yensem neler yapıcam da çekingenlik bazen kendini beğenmişlik gibi algılanıyor o kötü oluyor.
  • Belanı arama kardeş takıl kendi halinde. Sıkılacaksan da tek başına sıkıl.

Bu devirde iyice insan=sorun olmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 4 Mart 2017; 17:34:28 >
  • Aynen devam bulaşma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.