Şimdi Ara

Yurtta kalıyorum ve kişisel internet bağlatmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 70 kişilik yurda 3mpbs neti 4 modemle dağıtıyorlar. 3-4 arkadaş anlaşıp kendimiz bir kablosuz modem alıp kullanalim diyoruz. Ancak yazları 3 ay herkes memleketine gittiginden taahhüt olayı olmamasi lazim. Yani 3 ay dondurup sonra tekrar acabilmeliyiz. Özelden veya (reklam olmayacaksa) konu basligi altindan yardimlarinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜtopyalıRealist -- 25 Kasım 2014; 9:41:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurt yönetimiyle anlaşıp modem sayısının çoğaltılmasını isteyebilirsiniz.Olmadı internete vereceğiniz parayla çoğaltıcı alın yurda.

• #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    3 mbps hizinda gelen interneti 25 modeme bolsek ne olacak ki yine yavas yine yavas.

• Biz kykdayız 10 odaya bir modem düşüyor
    Bişey indirecegm zaman fakülteye geliyorm ora daha hzlı

• Ben de fakülteye götürücem ama vizeler yeni bitmisken ben online oyun oynamak istiyorum ama 1200 ping ile oynanir mi abi ben evimde alismisim 50-60 pinge

• Tek derdiniz bu olsun oda da sigara içenaarkadaş var ve biktim artik bugün başka yurda bi bakmayi düşünüyorum.

Şikayet etmekle cozulmez ilgilenen adam gevşegin teki.

Çocukla konuştuk ettik ama anlayişsiz biri olduğunu dusunuyoruk iyi çocuk aslında serseri değil ama bit kadar odada havanin agzina ediyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Tek derdiniz bu olsun oda da sigara içenaarkadaş var ve biktim artik bugün başka yurda bi bakmayi düşünüyorum.

Çocukla konuştuk ettik ama anlayişsiz biri olduğunu dusunuyoruk iyi çocuk aslında serseri değil ama bit kadar odada havanin agzina ediyor.

Benimde sorunlu bir arkadaş vardı.sigara değilde incik boncuga çok laf eiyordu(kışın gece 2 cam açar filan) üstüne yürüdüm odadan kovdum 2.güb başka odaya geçmişti
  • quote:

Tek derdiniz bu olsun oda da sigara içenaarkadaş var ve biktim artik bugün başka yurda bi bakmayi düşünüyorum.

kardes benimde ayni durum lanet olasi yurttan sikildim.arkadas demeye bin sahit ister adam sigarayi icip geliyo sanki ustunde sondurmus. gece hayvan gibi bagirmalar felan hepsinin cani cehenneme + 6 kisilik odadayim ozel yurt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt sahibi izin verirse 3-4 kişi bağlatın biz bağlattık ama taahhütsüz yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagirdap

quote:

kardes benimde ayni durum lanet olasi yurttan sikildim.arkadas demeye bin sahit ister adam sigarayi icip geliyo sanki ustunde sondurmus. gece hayvan gibi bagirmalar felan hepsinin cani cehenneme + 6 kisilik odadayim ozel yurt

İmkan olsa direk ev tutardim
    2-3 tanede kafa dengi anlayışli adam tamamdır.

Yurtta iyi aslında birseye karismiyon ye iç yat ama arkadaslarini secebilsen super olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.