Şimdi Ara

YURTTA SORUNU OLANLAR!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, bayanlar bu sene Ondokuz Mayıs Univ.kazandım.Neyse kayıt günü geldim Atakum'daki yurtları gezdim nerdeyse hepsi cemaat yurdu.Cemaat olmayanlar da pahalı yurtlar.Neyse burada ihlas vakfına bağlı olan Yasar Dogu Erkek Ögrenci yurduna kaydoldum.(Her şeyi anlatacam kusura bakmasınlar!).Kayıt olurken müdür bana bizde hiçbir şeyde zorlama yok dedi.(Zorlama yok yalan dememis adam ama okumaya devam edin!)Namaz vakitlerinde anons yaparız dedi, 3 öğün yemek çıkar dedi(akşam yemeği saat 11'e kadar dedi.), internet mevcut dedi, 7/24 sıcak su var dedi.Yani kısaca her şey dahil sadece çamaşır yıkatmak 5tl dedi.Babamın kafası yattı illa buraya yazdıracaz dedi bende dedim eyv en ılımlı cemaat yurdu burası.(Olaylara geliyoruz!) Neyse yurda gittiğim ilk gün sıcak su yoktu 3 gün soğuk suyla duş aldım, yemeğin sadece adı 3 öğün; sabah kahvaltısı hep aynı(peynır,zeytın,domates,salatalık,recel,bal, arada da kapuska ezmesı ve patates kızartması cıkıyor ama kızartma 2 kere cıktıgı ıcın arada dedım :)) ayrıca oglen cıkan yemegı aksam yıyoruz artarsa yarın da yiyoruz, namaz vakti-sohbet vakitleri(söylemeyi unuttum haftada 2 kez sohbet var dedi haftada 3-4 kez sohbet yapıyor guya yurt sorunları ıle ılgılı ama hanefı meshebının ısleyısını anlatıyor herıf daha da sohbetlere gıtmeyecem zaten), saat 23.00dan 06.00a kadar internet kesik(güya milli eğitimin uygulamasıymış ama kyk da böyle bir olay yok bu konuda bilgisi olan yazsın!Yani internet yok gibi bir sey!!!), yemek saatlerini 45dk yaptılar ve geç kalırsan yemek yok!(Yani akşam yemeği saat 11e kadar yok!.Bu konuda 2.ögretımle hır cıkardı mudur olmaz dedı nedenı de personel yokmus.Tatil zamanları bari 9 da baslasın dedik kahvaltılar olmaz derhaneye gidenler var dedi yanı ya 7de kalk ya da aç kal!!!)Neyse o değil 2gün önce bir kalktım herifin teki odamdan terliğimi almış gitmiş(evden getırdıgım terlık!) ve okula giderken gömlek giydim gelince bir baktım dolaptan askımı çalmışlar!!! 2 gün önce de gece 05.00da hoperlorlere mehter marsı verdıler son ses!!! yarım saat dınledık uykumuz bolundu!! Beyler bayanlar kyk da yedek sıram 170.Bugun gıdıp kyk genel mudurluguyle konusacam sanırım mısafırhaneler dolu ama durumu anlatacagım.Ve bu yurda kayıt olurken senet ımzaladı babam, senetı nasıl feshedebılırız lutfen bılgısı olan yardımcı olsun burada cıldıracam!!!!

• on numaraymis mehter marsida bonus daha ne istiyorsun allahtan belanimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senet imzalayana kadar laylaylom imzaladıktan sonra geçirmeler...
  • Bu kaldığın yurda ne kadar ücret ödüyorsun bir de pahalı dediğin özel yurtların fiyatı nedir ? Bunu merak ettim valla benim yurdum çok iyi her şey de var sıcak su internet sabah akşam yemeği falan.Babana anlat durumu böyle böyle de soğuk suyla banyo yapıyorum artan yemekleri veriyorlar falan de.Gelsin çıkarsın seni.Kontratı iptal etmek istediğinizi belirtin baban da olursa sıkıntı olmaz.
  • KYK sıran gelirde kayıda gidersen senetini vermek zorunda. Ama iyi niyetliyse istediğinde verir.
  • Hocam mehmet marşına çok güldüm kusura bakmayın. Allah ta sizi güldürsün

• Vallaha arkadaş cemaatin şartları böyledir.Ben okurken 1 ay kaldım yemeğinden memnundum.İbadet için hiç karışmazlardı.
    Hiçbir yurt sana dört dörtlük yemek vermez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burslar ve Yaş sorunu?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu yurtta 3 kısılık oda 370 pahalı dedıklerımde 525.Ayrıca herıflerın sıtesınde para ıcın calısan bır kurum degılız yazıyor da gecen p.tesı bır arkadas kayıt olmus carsamba cıkmak ıstemıs herıfler senetlerı vermemıs.Dini kullanarak para kazanan oclar
  • Senet isi varsa durum baya zor, bende Omü deyim ve dedigin yurda basvuru yaptim ancak gec cevap verilince baska bir ozel yurda gectim, yurtlarin cogu aynı beklentini yüksek tutma derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.