Şimdi Ara

Yurttaki seslere çözüm önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen uyanan birisiyim ve rahatsız etmeye başladı çözüm önerisi olan var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Moldex Kulak tıkacı al

• Maalesef hocam ses kesici kulaklık felan varsa onu deneyin belki işe yarar

• Kulak tıkacı ise yarayabilir ben de deneyeceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up kulak tıkacı olabilir

• achilles102030 kullanıcısına yanıt
    İşe yaramıyor

• maroonedd kullanıcısına yanıt
    Ne yapmak lazım hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kendimi ifade ettim işe yaramadı uyardım sorun oldu tartışmak durumunda kaldım şimdi daha dikkat ediyorlar ama hiçbir şekilde benimle iletişim kurmuyorlar. Hiç beklediğim gibi çıkmadı. Ne yapicam ben de bilmiyorum

Sktr et hocam sen her şeyi yapmışsın iletişim kursa ne yazar kurmasa ne yazar, dikkat etsin yeter boşverin sizi birlikte tutan tek şey okumanız yolda gorsen yüzüne bakmayacağın adamları umursama derim sen de konuşma bosver

• Saygı göstermeleri gerek aslında.

Kötü hissediyorum bu şekilde. Hem onların da ilk yılı ilk haftadan kötü geçmiş olacak. Hem benim. Ama en azından odanın ortasında bağırarak sürekli arkadaşlarınla ailenle konuşmazsın. Son ses şarkı dinlemezsin. Özelikle derse başlayacağım zaman bu tarz durumlara asla tahammül edemem taviz veremem ve baştan sınırı belirlemek istedim ama dediğim gibi sorun oldu. Genel olarak da yurt sorumluluğunu ortamını sevmedim. Ne yapicam hic bilmiyorum

• orientis O kullanıcısına yanıt
    Hocam adam anlamadıktan sonra bir önemi yok kendi çapında o da saygı gösteriyor yani öyle düşünüyor. Bende de bi sıkıntı yok aslında gece11-12den sonra aşırı önemli değilse ışık açılmasın odaya girip çıkarken flaşını açsın öyle geçsin canımı yesin bazıları bunu bile beceremiyor garip hi şey sahiden. Bi de bana siz böyle erken mi yatıyorsunuz diyo sanane kardesim

Aynen öyle hocam ben o odada olsam ben de uyarırdım herkesin uyması gereken yazılı olmayan kurallar vardır dediğim gibi boşver odayı değiştirme imkanın varsa değiştir olmadı yurttan ayrılma gibi bir imkan varsa ayrılın derim. Taviz veremediğiniz şeylerin sayısı fazla ise(aşırı normal bi şey bence) yurt çok arıza çünkü oda kaç kişiyse aslında aynı düzene oturuyorsunuz bi zaman sonra o düzen sizi bozuyorsa bence zorlamanın alemi yok.

• Ders çalışıp uyuyorken hep kulaklıkla yağmur sesi açarım.Günde 24 saat kulaklıkla geziyorum yıllardır

hocam en doğrusunu yapmışsın. günün hatırı sayılır kısmı yurtta geçtiği için oradakilerle arayı iyi tutmak gerektiği algısı var, muhatap olmamak uzun vadede çok daha sağlıklı. yurt gibi vahşi bir ortama bel bağlamadan üniversitenin diğer alanlarına yönelmek daha mantıklı olur.

• Bir müzik , yağmur sesi , süpürge sesi vs. açın ve döngüye alın. Gürültü düzeyinde ses olmazsa uyanmazsınız diye düşünüyorum.

Oda içinde telefonla konuşulmaz, video izlenilecekse kulaklık takılır. Bunları uyarmana rağmen yapan bi dallamaya karşı acıma hissetme, bir daha yaparsa daha sert ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElFerrari -- 3 Ekim 2023; 3:16:31 >
    Hocam dmden yanıt veremiyorum sorunlu, kusuruma bakmayın

• Bizim oda sessiz sakin valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt
    Bunu takınca kulağının üzerine yatabiliyon mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.