Şimdi Ara

Yurttan atılırmıyım acil yardım. (KYK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
100.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pounce

quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

quote:

Orijinalden alıntı: Pounce

Yurttan çıkmaya izin mi istiyorsunuz

parmak sistemi var çıkarken parmak basıyorsun gece gelmediğin zaman güvenlik odana gelip bakıyor otomatik sistem. belli oluyor olmadığın direk. sisteme girip izin alman lazım

kötüymüş yav hangi okul

ısparta kyk

• Arkadaslar az once yurda giris yaptim, parmagi bastim ekranda herhangi birsey cikmadi herzamanki gibiydi.
    Devamsizlik yaptiğim gunler şu sekil ; cuma gunu oglen ciktim izin almadan ve pazartesi gunu 17 gibi giris yaptim, guvenliğe olayi anlattim 3 gun ust uste izinsiz disarida kalirsan atilirsin dedi, benim de tam 3 gece oluyor, böyle birsey var mı?

Blok memuru ile konusamadim daha, mesaisi bittigi icin yarin sabah konusucam.
  • quote:

Arkadaslar az once yurda giris yaptim, parmagi bastim ekranda herhangi birsey cikmadi herzamanki gibiydi.
    Devamsizlik yaptiğim gunler şu sekil ; cuma gunu oglen ciktim izin almadan ve pazartesi gunu 17 gibi giris yaptim, guvenliğe olayi anlattim 3 gun ust uste izinsiz disarida kalirsan atilirsin dedi, benim de tam 3 gece oluyor, böyle birsey var mı?

arkadaş sende yurdu arayıp söyleyemedin mi ben unuttum basmayın ben arkadaşımdayın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: fara25

quote:

Arkadaslar az once yurda giris yaptim, parmagi bastim ekranda herhangi birsey cikmadi herzamanki gibiydi.

arkadaş sende yurdu arayıp söyleyemedin mi ben unuttum basmayın ben arkadaşımdayın diye

Ben olayin farkinda bile değildim, cuma ve cumartesi guvenlik gelip beni sordugunda odadaki ark. Aradi o zaman jeton dustu, ben de arkadasa soyledim. Unuttugumu soyle dedim. Guvenlikte buna " biri sorarsa ailesinin cok onemli isi varmis, acil cikmasi gerekti, izin almayi unutmus dersin." demis. Onemli olan blok memuru ne dicek.

Benim merak ettigim bu 3 gun olayi falan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tylolhot Lannister

quote:

Orijinalden alıntı: fara25

quote:

Ben olayin farkinda bile değildim, cuma ve cumartesi guvenlik gelip beni sordugunda odadaki ark. Aradi o zaman jeton dustu, ben de arkadasa soyledim. Unuttugumu soyle dedim. Guvenlikte buna " biri sorarsa ailesinin cok onemli isi varmis, acil cikmasi gerekti, izin almayi unutmus dersin." demis. Onemli olan blok memuru ne dicek.

Benim merak ettigim bu 3 gun olayi falan var mi?

Alıntıları Göster
    ne saçma şey adam üniversiteli istediği zaman gider gelir sizene bundan demel lazım

• Bunedirya sen o yurda para veriyormusun,birde izin almak zormu,ayrıca koca adam istedıgı gıbı gırer cıkar hapıshane degılya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

Bunedirya sen o yurda para veriyormusun,birde izin almak zormu,ayrıca koca adam istedıgı gıbı gırer cıkar hapıshane degılya

o yurda verdiği parayla başka hiçbir yerde kalamaz.Tabi biz öğrenciyken kalan arkadaşlar aylık 75 lira gibi bir para ödüyordu(2010 senesi).Şimdi 2013 olsa bile ne kadar ödüyordur aylık.Ve özel yurtlar ne kadar,onuda sorgulamak lazım.Ayrıca devlet yurtları çoğu özel(bunların çoğuda cemaat) yurttan daha serbesttir.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strake90 -- 1 Nisan 2013; 19:28:03 >
  • 3 gün olayını bilmiyorum ama memur senden hesap sorar (sanki haddi gibi) tutanak falan bi ton kağıt yazdırır gönderir.Bu arada hangi kyk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strake90

quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

Bunedirya sen o yurda para veriyormusun,birde izin almak zormu,ayrıca koca adam istedıgı gıbı gırer cıkar hapıshane degılya

o yurda verdiği parayla başka hiçbir yerde kalamaz.Tabi biz öğrenciyken kalan arkadaşlar aylık 75 lira gibi bir para ödüyordu(2010 senesi).Şimdi 2013 olsa bile ne kadar ödüyordur aylık.Ve özel yurtlar ne kadar,onuda sorgulamak lazım.Ayrıca devlet yurtları çoğu özel(bunların çoğuda cemaat) yurttan daha serbesttir.

edit:imla

Alıntıları Göster
    aylık 100 lira ve yemeğin devletten ayrıca verdiğin 100 lirayı da yemek olarak alıyorsun zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

aylık 100 lira ve yemeğin devletten ayrıca verdiğin 100 lirayı da yemek olarak alıyorsun zaten

Alıntıları Göster
    çok saçma bişey bu. ben yurt dışında ögrenciyim gecen sene yurtta kaldım bi süre gece 12 de yurttan cıkıp 4-5 gibi geri geliyorduk görevliyi uyandırıp kapıyı actırıyorduk. siz izin alıyorsunuz ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

3 gün olayını bilmiyorum ama memur senden hesap sorar (sanki haddi gibi) tutanak falan bi ton kağıt yazdırır gönderir.Bu arada hangi kyk?

Isparta KYK hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

3 gün olayını bilmiyorum ama memur senden hesap sorar (sanki haddi gibi) tutanak falan bi ton kağıt yazdırır gönderir.Bu arada hangi kyk?

Isparta KYK hocam.

Alıntıları Göster
    Yemek fişini keserler hocam dikkat et :) Gaziantep KYK'dan sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: simplyblue

Eyvallah hocam.
  • quote:

quote:

Eyvallah hocam.

konuyu hortlatıyıorum kusura bakmayın

benimde başıma bugün böyle bir iş geldi, ben 21inde gelicem demiştim ama aksaklıklar yüzünden 28'inde geldim yani bir hafta oldu ve memur tutanak tutup beni yurttan artıracağını söyledi, ama ben annemin işleri dolayısıyla kaldım(annem hasta benden başka kimsesi yok) memura bunu söyleyince, bana belge getir dedi ama bende belge falan yok, reçete falan yazmıştı onlarıda kabul etmiyor, sizce ben atılır mıyım?

sizi sonucunuz ne olmuştu bu arada?

• Ben guvenlik olsam kactigini bizzat yazili olarak mudure.bildirirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

quote:

quote:

Eyvallah hocam.

benimde başıma bugün böyle bir iş geldi, ben 21inde gelicem demiştim ama aksaklıklar yüzünden 28'inde geldim yani bir hafta oldu ve memur tutanak tutup beni yurttan artıracağını söyledi, ama ben annemin işleri dolayısıyla kaldım(annem hasta benden başka kimsesi yok) memura bunu söyleyince, bana belge getir dedi ama bende belge falan yok, reçete falan yazmıştı onlarıda kabul etmiyor, sizce ben atılır mıyım?

Dostum ben savunma yazdım müdür yardımcısı falan sanırım o çağırdı yanına, dedim böyle birşeyden haberim yoktu, daha hazırlık sınıfndayım ben dedim, savunma yazdırdı işte, biz sana söylücez ne olucağını dedi.
    Bi kaç gün sonra yanına çağırdı bir daha olmasın falan dedi sorun çıkmadı bende, umarım sende de sorun olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam.

Dostum ben savunma yazdım müdür yardımcısı falan sanırım o çağırdı yanına, dedim böyle birşeyden haberim yoktu, daha hazırlık sınıfndayım ben dedim, savunma yazdırdı işte, biz sana söylücez ne olucağını dedi.
    Bi kaç gün sonra yanına çağırdı bir daha olmasın falan dedi sorun çıkmadı bende, umarım sende de sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar konuyu hortlatıyorum :) , buca kyk da arkadasım dün ayrıldı pazar dönücek(3 geçe) fakat izin almayı unutmuş bir sıkıntı olurmu herkes farklı yorum yapmış. her yurtta da olay farklı adamları arıyoruz ulasamıyoruz arayıp soralım ikamahkah mı gerekıyor rapormu gerekıyor anlayalım . Ama dedeğim gibi ulaşamıyoruz abuk subuk bir işşşş!!! Bilgisi fikri olan varmı???

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam.

kusura bakma bende hortlatıyorum
    bende cuma günü yurttan çıktım izin almayı unutmuşum cuma-cumartesi-pazar-pazartesi gecelerini izinsiz dışarıda geçirmiş oldum sonra izin aldım ama eve yazı geldi savunmamı yaptım gönderdim bugün daha önce hiçbir ceza almadım sizce ne olur ? Yurttan atılır mıyım ?

• Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    Ulan bee, mezun oldum ben üniversiteden konuyu görünce garipsedim bi Bu iş biraz yurt yönetiminin inisiyatifine kalmış bi olay dostum. Büyük ihtimalle bi daha yapma diyip geçerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam.

kusura bakma bende hortlatıyorum
    bende cuma günü yurttan çıktım izin almayı unutmuşum cuma-cumartesi-pazar-pazartesi gecelerini izinsiz dışarıda geçirmiş oldum sonra izin aldım ama eve yazı geldi savunmamı yaptım gönderdim bugün daha önce hiçbir ceza almadım sizce ne olur ? Yurttan atılır mıyım ?

hocam konuyu görünce bende şaşırdım, ben de üniversiteden mezun oldum hatta atandım, insan hüznlniyor daha önceki anıları hatırlayınca hocam beni o zaman hem kyknın memuru hemde müdürü dedi, sırf ben örnek olayımn da bir daha kimse yapmasın diye beni yurttan atacaklardı bende savunmamı yapmıştım ama kabul etmediler, bende ne yaparım ne yaparım derken aklıma bir fikir geldi, gittim akparti il başkanın yanına derdimi anlattım, bir tanesisi bizim müdürü de tanıyormuş aradı konuştu rica etti, tabi müdürde kırmadı kabul etti, sağolsunlar sayelerinde işi böyle çözdüm. sizee tavsiyem sizde bence gidip il başkanıyla konuşun rica edin, bir daha yapmam falan deyin kabul ederler inşAllah

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.