Şimdi Ara

yürüsene kıza en kötü ne diyebilir ki (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 110 kilo zero bile karı buluyor sen hala dehleniyorsun ne diyorsun bu işe…
  • _Teddy_ kullanıcısına yanıt
    zeroşkom Instagram algoritmasını hacklemiş kocam benim
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

ahahahaah kahkaha attım

marazı çağırın marazı.

Zero forumu eğitmelisin ağa taktiklerin neler ? Karılardan nasıl istek alıyorsun

• Ağa zero birini bırakıp birini geçiyor o kiloyla sen hala sigara, kilo vercem diye boşa uğraşıyorsun alsana zerodan taktik senin instagram hesabında karı da yoktu
    Basit bir yerde 3 erkek foto koyuyorduk cosplayci kızın teki bana musallat olmuştu dedim de get kız arkadaşım var benim daha yazmadı sonra.

O da bizim arkadaşın arkadaşıydı. Öyle aranan çok var.

Ancak bazen diyorum şu yaseminin yaptığı tonca rezilliği çekmeye değer miydi? Ayrılıp daha iyi sorunsuz biz kız bulabilirdim.

Çok kez arkadaslarimdan bu konu yüzünden salak lafı yedim haklılar.
    Onlar beni buluyor ben bir şey yapmıyorum
    Genelde çok sitem ettiğim bir konu varsa bir gönderi altına yorum yapıyorum 200-300 beğeni alınca kızlar ekliyor ben anlamadım bu işi.

Ki yalanda konuşmayayım kızlar ya aşırı güzel yada ortalama üzeri bir yerde eğitim alıyorlar.

Abi dedim ne alaka benim kiz arkadasim teknikerim diye beni yerden yere vuruyor elin kizi bana istek atiyor bu detaya bakmadan.

Ben o kadar yakisikli bile değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 12 Haziran 2024; 1:7:6 >
  • @4F3 @Maraz Alinin sağ kolu @.Ferrum. önemli taktikler kaçırmayın bak bunları

Hocam tip önemli mi bilmiyorum ama fotomda ki halim 90 kilo felan.

Zaten yasemin bu olayin benzeri yasanmasin diye ikimizin fotosunu koyduruyordu bana. O zaman yazan olmuyordu.

Bi cosplayci manyak yazmisti o kadar dbdbs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 12 Haziran 2024; 1:9:46 >
  • Bir insan daha iyi nasıl anlatılabilir ki
  • Tipini sevdiğim geldi. Yine...
  • Abi yok ya bu kızdan bana daha fazla hayır gelmez. En iyisi bırakıp gitmek. Zaten çoğu şeyi batırdı...

Yok abi ya olmayacak bu iş... Önüme bakayım en iyisi...
  • sakın bırakma onun gibisini asla bulamayacaksın devlerin aşkı büyük olur sen onun zeroşkosusun
  • manyak mısın sen o kadar yatırım yaptın

saat aldın çeyrek altın aldın…

Keşke öyle olsaydı... Ancak olmayacak ferrum hocam. Bitti maalesef.
    Yaptıkta ne oldu? Kıymet bilindi mi? Hayır.

Kel cerrahı dinleye dinleye kafayı yedi kız.

Ben erkek halimle dikkate bile almıyorum o adamı söylediklerinin alayı boş.

Ya tabi olay sadece kel cerrah değil benimde hatalarim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 12 Haziran 2024; 1:24:51 >
  • Kılıç ustasını fırsat bulmuşken düelloya davet ediyorum şerefin varsa gel ercan
  • Puhahaha yav o adam ne demiş olabilir ki abartma hocam
  • Vay nankör anlatsana başka neler yaptı, kendine telefon almadın gittin ona akıllı saat aldın. Yeri geldi canını feda ettin

Hocam iki lafindan beri yuksek deger erkek, hipergami, yok evlilik yapmayin malca şeyler diyor.

Ve adam toplumu kurtardigini iddia ediyor.

Hicbir sey yaptigi yok andrew tate gibi milleti söğüşlüyor.
    Benim telefona vs ihtiyacim yok. Bir telefonu 7 sene kullaniyorum pil değiştirip kendim.

Bir bilgisayari 13 sene civarindan fazla kullanirim bozulursa onarir yine kullanirim. Bu tip seylere çok para harcamam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.