İnstada buluşacağın kız telefonu masaya koyduğunda çekip gider haberin olsun. Her takip isteğine o kadar ümitlenme herkes yasemin olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yürüsene kıza en kötü ne diyebilir ki (5. sayfa)
-
-
Ayı adam haklı instadan bulduğun yasemin gibi kıymet bilmez evlat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla bilmiyorum önüme bakacam artık. Ben yaseminden ümidi kestim. Mucize olması lazım o ihtimalde zor.
Gönlüm ne kadar istesede aklım diyor olm bu iş bitti boş ver.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 12 Haziran 2024; 1:34:43 >
Ondan intikam almalısın. Doktorumu dinle çok güzel taktik verir bu konuda.
Dr.RedPill - Kısalaryoutube#kadınlar #ilişkiler #adil #aile #toplumbilim #sosyalmedya #instagramstatus #drredpillhttps://www.youtube.com/shorts/aoWmvDa8jBo?si=-9cwTM5-Ct9TvlKk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
prenses başta Shrek'in eşeğine asil at diyodu, sinirlenince aptal eşek demişti. bu da o hesap.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç senedir bu kızla çıkıyorsun başkan ? Onca yaşanmışlık diyince 10 sene falan mı ?
2 sene. Evliliğe gidiyordu iş yavaş yavaş
Boşver başkan. Kızın psikolojik sorunları varsa evlendikten sonra daha büyük sıkıntı olacaktı. Şu an kız bulamadığın için bu haldesin. Karşına başka bir kız çıktığı an emin ol unutacaksın ve bu haline güleceksin.
İşin komik tarafı başka kızlar mesleğime bu kadar takmıyor. 2 yıllık okuduysam ne olmuş yani? 4 Yıllığa tamamlarım iyi bir yerde.
Paraysa para bunlarda bulunur.
Ben her kızı istemiyorum hocam, benimle uyumlu olan birini bulmak isterim. Önlisansta keşke siber güvenlikte okusaydım veya muhabbet çevirseydim çok güzel kızlar vardı. Ancak güzellikte bir yere kadar.
Nasip kısmet artık diyorum. Ben bu saçma sapan döngülerden sıkıldım yok mu arkadaş adam akıllı evlilik yapabileceğim temiz kız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 12 Haziran 2024; 9:32:26 >
İlk defa kel düzgün bir şey demiş. Bozuk saat günde iki kez doğruyu gösterir derler o hesap.
telefon modelin ne şu anki?
-
Özelden bak hocam.
Biraz kafamı toparladım ama bilmiyorum hala.
Gerçek sadakati, sevgiyi aramak bu kadar acı olmamalı be. Gerçekten şunları yaşayacak ne yaptığımı sorguluyorum. Bu kadar rezilliği çekecek ne yaşadım? Ne yaptım? Günahım neydi?
Durduk yere bu kadar saçma sapan şeyleri yaşamayı hak etmedim ben.
Tek istediğim onunla beraber mutlu bir hayat kurabilmekti... LANET OLSUN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 12 Haziran 2024; 12:28:54 > -
Güldüm knk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@fizisyen sınavın nası geçti kral
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X