Şimdi Ara

Yürüyüş veya Koşu yapıyormuyuz yapıyorsak nerelerde yapıyoruz? PARKUR REHBERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
20.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yürüyüş veya Koşu yapıyormuyuz yapıyorsak nerelerde yapıyoruz? PARKUR REHBERİ

(En Son Oy Tarihi: 28.7.2019)
Giriş
  • Ali Sami Yen hergün saat 06:00 - 10:00 arasında halka açık. Sağlıkla kalın
  • Hergün koşu bandında 2 Km koşuyorum.
  • koşu bandında
  • Ankara Zeynepcik Parkı'na gelen var mı ?
  • Günde 1 saat 30 dakika 7 kilometre yürüyorum. Çok yararlı
  • Lisanslı bisiklet sporcusuyum, başlamayı düşünen varsa bisiklet seçiminde yardımcı olabilirim.
  • bi bisiklet alalım bende düzenli bisiklet sürmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Lisanslı bisiklet sporcusuyum, başlamayı düşünen varsa bisiklet seçiminde yardımcı olabilirim.

Türkiye de bisiklet yolu var mı ? Ya da bununla ilgili her hangi bir proje var mı en azından büyük şehirlerde ?

Haftanın 5 günü spor salonunda koşuyorum, fakat şu aralar gidemiyorum malesef, vize haftası geldi
  • istanbul kadikoyde yumusak zemin yok yav. ne yapsak katlanir kosu bandi mi alsak?
  • rize
    önce suni cim gibi bişey yaptılar sonra anlam veremedigim şekilde üzerini kumla kapladılar.
    fener kampüsünden stada kadar ki sahil seridinden koşabilir arkadaşlar.

koşu parkunun üzerinde 3 ayrı nokta da yarısı kırık olmak kaydıyla spor malzemeleri bulunmaktadır.
    bilginize.

• hidiv kasrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady GarGara -- 7 Nisan 2011; 0:17:33 >
  • Geçen ay kilo vermek için koşu yapmıştım baya koşu bandında. Yaklaşık 1 ayda 6 kilo vermiştim tempolu yürüyüş ve koşuyla Şuan okulun bahar tatili var evdeyim o yüzden. Tatil bitsin tekrar devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: vrc

hidiv kasrına giriş ücretlimi?

otopark ucretli sadece.
  • Hemen hemen her sabah, arkdaşlarla birlikte Atatürk orman parkında koşmaya gideriz. İnsan gerçekten rahatlıyor, temiz bir havadaki koşudan sonra.
  • Tekirdağ'da Yelken Kulübü ve Gar arasında yürüyüş yolu var. Haftada 1-2 yürüyüş yapıyorum.
  • diğer şıkkını görmemişim, her gün sert zeminde şıkkını işaretledim.
    haftada 5 gün basket oynuyorum ve 5 gün yürüyorum
    bunların 3 günü aynı oluyor yürüyüşlerim yaklaşık 30-40 dk sürüyor.
    lakin şu varki 5 gün yürümemin biri Mersin sahil yolunda yumuşak zeminde oluyor
  • gece 2 3 de cikar kosarim
  • Okul dönüşünde bazen yürüyerek gelirim. 4 gün okul var ortalama 2 gün yürürüm kız-erkek 3-4 kişilik grup halinde.
    Mesafe 4 km. kadar.
  • Haftanın 5 günü rıhtımdan stada kadar yürüyordum okul nedeniyle. Akşam da geri dönüyordum rıhtıma kadar.

LYS nedeniyle serbest bıraktılar. Artık yürümüyorum.

Koşuyolu Parkı yakın, Burhan Felek yakın ama gitmiyorum işte.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.