Şimdi Ara

Yüz bine ne alırsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Keomaa

quote:

Orijinalden alıntı: lynxoc

Subaru bence de iyi seçim olur ama ben olsam xv değil yeni forester düşünürdüm (xv'ye göre sayısız artısı var bence)
    Ayrıca x1 de yakışıklı bir araç o da aklınızı çekebilir ama subaruların yanında x1 asfalt arabası kalır, özellikle arazi koşullarında bayağı fark yer subarulardan...

Yaw bilader arazide fark atar felan diyonuzda o youtubede izlediğiniz xv ler 2.0 motor.Yani x1 le arazide çok fark olmayacak...

Hocam zaten aradaki fark motor hacminden değil subarudaki sürekli simetrik 4 çeker sistemi ve boxer motorun araç içerisindeki konumu sayesinde aracın yolda daha iyi tutunmasından kaynaklanıyor. O yüzden 1.6 veya 2.0 farkı sadece beygir gücündeki zayıflığa yol açar, bozuk zeminlerde ki tutunmayı veya aracın stabilitesini etkilemez. (2.0 motorlu forester ile 3.0 motorlu x5 lerin geçemeyeceği yerlerden geçin ne demek istediğimi anlarsınız:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Full Subaru XV okadar etmiyor indirimle gayet uygun araç.Forester perf. olarak daha iyi ama bence boş bir araç havası ve yakıtı.Nissan QQ suslu bebek ix35 ayni sekilde ve 14 lt sehir ici yakiyor
    XV de tercihimi yapardım.

• e93 kasa bmw 3.20 cabrio. Altarnatifi olamaz.
  • Ben 100.000TL vermezdim aynı kalitedeki arabaları 80.000-90.000 TL civarı da alınabilir olması.

Ama 100.000TL ile alacaksam dolu bir F30 3.16i kovalardım.
  • xv hocam
  • Temiz bir S60 gider hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş adamlar cabrio araç önermiş,şaka gibi **** cidden.

Hem sıfır hem 2.el düşünüyorsunuz galiba.

Bence konfor açısından en iyisi x3

4x4 olarak en başarılısı tabiki XV

Parası büyük içi küçük olan araç x1-Q3

Güvenli olsun,yerden yüksek olsun dersen V40 C.C

Diğerlerini at listeden gitsin.

Eğer donanımlı güzel bir x3 bulunursa tercihim ondan yana olurdu,onun haricinde XV diyorum.
  • 80i 100bini değil de emekli parasını arabaya bayılmayacaksınız umarım
  • Suv istiyorsanız X3 çok iyi bir seçim olur, sizin isteklerinize daha iyi cevap verecektir, yerden yüksek, kaliteli ve bir tarzı, karizması olan bir model.
  • X3 aralarında en karizmatik duranı bence fakat bu göreceli bir kavram.Ayrıca konfor ve iç mekan kalitesi olarakta x3 bir adım önde ancak o fiyata 2. el bir x3 alabilirsiniz.Güvenliğe dikkat ediyorsanız ben canımı pazarda bulmadım arkadaş diyorsanız volvo da subaru da çok başarılı.4*4 olarak subaru diğerlerinden bir adım önde.Açıkçası ben her zaman 0 araç almanızı tavsiye ederim.2. el temiz bir araç bulmak hem riskli hemde epey bir araştırma ve zaman ayırmanızı gerektiriyor.

Bu saydığım sebeplerden dolayı hem en donanımlısını 0 a 100 binin çok daha altında alabileceğiniz için hem de güvenlik ve 4*4 üstünlüğü sebebiyle subaruyu tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_a_s -- 12 Temmuz 2014; 12:18:36 >
  • honda crv alırdım .
  • Bu fiyata, motor hacmi düşük ve altı yüksek bir araç arıyorsanız karşınıza dört seçenek çıkacaktır.
    1. Vw Tiguan
    2. Ford Kuga
    3. Nissan Qashqai
    4. Honda CR-V

• İkinci el VW Golf

Şaka bir yana yazdığınız araçlar karışık.

1.Otomatik mi, Manuel mi
    2.Dizel mi, benzinli mi
    3.SUV mu ,CROSSOVER mı
    4.Aile için mi (büyük bagaj)

Subaru XV ( CROSSOVER ) beğendiğim bir araç ancak benzinli, CVT otomatik, ve küçük bagajlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconetti -- 12 Temmuz 2014; 14:01:27 >
  • Ds5 ile fark yaratabilirsiniz çok farklı, hoş duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _KayseriSpor

e93 kasa bmw 3.20 cabrio. Altarnatifi olamaz.

Evet bu, ama alternatifi de var; w211 e320 mercedes. Bu ikisinden birisi.
  • Passat iyi
  • Corvette C5 al bin, bir daha mı geleceksin dünyaya
  • Siz veya biz versek de vermesek de söz konusu arabaların fiatı bu ülkemizde. Siz hangisini tercih edersiniz ve neden?
  • 320d alirdim

• cenktun34 kullanıcısına yanıt
    2. el çok düşünmüyorum ama param yetmezse biraz daha bekleyip biriktirmeyi i düşünebilirim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.