Şimdi Ara

Yüz bine ne alırsınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyadan haberiniz yok sanırım. 50 bine volvo var da biz mi almıyoruz yani. Biraz donanımlı volvo d2 c.c 120 den aşağı olmuyor.
  • lynxoc kullanıcısına yanıt
    Sayısız artının karşısına 2.500 tl lik vergiyi ekliyor musunuz peki?
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Şaka bir yana akıl vermişsin ama fikir yok. o paraya hangi suv peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 12 Temmuz 2014; 14:56:35 >
  • 100 bine gider daire alır daireden gelen 500 tl ile kira ile de gider sıfır orta sınıf dizel bi araba alırım .hem dairem hemde arabam olmuş olur
  • Skoda Yeti 1.6 TDI Manuel ya da DSG sizin için yaratılmış bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi adıma temiz bir e46 kasa 330ci ya da e36 kasa m3 alıp geri kalan parayı motor, turbo, coilover ve diğer işlemlere harcardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senut

Sayısız artının karşısına 2.500 tl lik vergiyi ekliyor musunuz peki?

Gülü seven dikenine katlanır hocam...
    Normal fiyatı 50 bin olan aracı 100 bine alırken sıkıntı olmuyor ya yıllık vergisini yatırınca da sıkıntı olmaz...

• Yazlık alırım (başlıkta araba demiyor)
  • lynxoc kullanıcısına yanıt
    Kastettiğin avrupa ile burdaki fiyatlar arasındaki fark ise bu konuda yapılacak bir şey yok ama vergide seçim şansımız var benim sözünü ettiğim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 12 Temmuz 2014; 20:54:16 >
  • 24 ayar araba alın bozdururken zarar etmez(vw). yeşil altının süslemesi çoktur ama bozduruken zarar eder
  • Mercedes A veya CLA Serisi

• Hangisi yeşil altın peki? Volvo mu, subaru mu,bmw mi? Yeşil altın derken, bunların içinde en yeşili vw sanki !
  • quote:

Hangisi yeşil altın peki? Volvo mu, subaru mu,bmw mi? Yeşil altın derken, bunların içinde en yeşili vw sanki !

genel olarak yazdım fakat Volvo nun 2. eli zayıf; iyi olsa almayı düşünüyordum.subaru hakkında fazla bilgim yok.
  • Sorduk ama millet benden daha kararsız sanki. Üç kişinin birleştiği bir araç yok seçeneklerden.Arkadaşlar 2.0 motor Türkiye şartlarıyla mümkün değil ne yazık ki...Bir de tok kapı sesi var diye araç tavsiye edenlere ,gülüyorum sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 13 Temmuz 2014; 0:02:07 >
  • 2. El kaygım olmasaydı Opel Insignia 1.6 170 beygir manuel vites tercih edebilirdim,onun dışında Volkswagen CC veya biraz daha koyabilirsem Mercedes CLA düşünürdüm

• Citroen ds5

• senut kullanıcısına yanıt
    Nissan qq 1.6 dCi 130 320 black edition gayette güzel oturur veya V40.XV çok hantal fiyatı iyi olsada
  • XV hantal derken ivmelenme konusunda mı yoksa yokuşta mı veya araç ağır anlamında mı biraz açıklarsanız sevinirim.
  • quote:

Arkadaşlar sebep belirterek tavsiyede bulunursanız herkes daha çok bilgi edinir zannımca. QQ yi hiç düşünmedim düşünmem. Malzeme kalitesi kötü bile değil,berbat .

Yapmayın hocam, yeni qashqai'nin malzeme kalitesi bahsettiğiniz kadar kötü değil, hatta sınıf standartları için gayet güzel. Arka kapı içindeki sert plastiğin içi boş sadece

Bahsedilen araçlar arasından, ben Subaru XV diyorum hem cebinize bol miktarda para kalır. V40 CC'de olabilir görünüm olarak çok şık, ama bu araçlar kadar yüksek değil. Eğer bu dert değilse o da süper bir tercih olur. İkinci el BMW X3 olabilir şu araç fena değil mesela eğer bir hasarı yoksa :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-dilek-auto-bmw-x3-2.0d-m.paket-panoramik-cam-tavan-borusan-167537940/detay vergisi bu sene 1.839 tl seneye 1.080 TLye düşecek.

1.6 Dizel Olacaksa CRV çok güzel ama malzeme kalitesinin pek iyi olmadığı söyleniyor.

Peugeot 3008'i bu araçlar arasına almayı düşünmeyin bile, MPV'mi Crossover'mi belli değil, şanzımanı sarsıntılı, bi-xenon farları titrer, ön kapı içleri bile sert plastik. Ederi en fazla 75-80 bin. 3008 Bu araçlar arasında tercih edilmemeli, ve 93binlirayı zaten kolay kolay kimse bu araca vermez.

Freemont düşünülebilir ama 2 litre olması vergi dezavantajı demek.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-fiat-fiat-freemont-lounge-170340867/detay

• senut kullanıcısına yanıt
    Tork devri torku ürettiği hp ve kaç devirde kaç hp üretiyor ivmelenmesi bunu demek istedim bence performans olarak qq 1.6 DCİ 130 320 çok daha önde malzeme kaliteside gayet iyi bilmeyenler atıp tutmasın sadece bi 7-8 bin ucuz olmalıydı qq başka sorunu yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.