Merhaba arkadaşlar aranızda yüz felci geçiren ve atlatan var mı? Bu konuyla ilgili beni bilgilendirebilir misiniz? Önereceğiniz bir doktor falan varsa güvenilir çok iyi olur.
Muhtemelen Bells palsidir. Fizik tedaviyle yüksek oranda başarı sağlanır. Doktor tavsiyem yok ama zaten kolay bir vakadır. Durumunuzu bilmediğim için kesin konuşmuyorum ama genel olarak fizik tedavide infrared tedavisi, elektroterapi, yüz masajı uygulanır. Sizden de ayna karşısında egzersiz, sakız çiğneme gibi çalışmalar istenir.
Ben de yüz felci egzersizleri hakkında birkaç yazı okumuştum. Bilmiyorum nerede yaşıyorsunuz ama Ankara'da yaşayan teyzemin başına gelmişti yüz felci o zamanlar okumuştum. Serdar Nasır diye bir doktora tedavi olmuştu. Memnun kalmıştı araştırabilirsiniz.
emreahmet33E
kullanıcısına yanıt
Merhaba ben de internete yazınca ilk o doktorun sitesi çıktı biliyor musunuz bu siteyi https://yuzfelci.net/ ? Yüz felci egzersizleri ile ilgili detaylı açıklamalar vardı benim çok işime yaradı bir haftaya geçebileceğini söyledir doktor bakalım ne olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme