Şimdi Ara

yüz tanıma sistemi (yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bilmec

yukarıda direk link verdim face recognation programının. 3. mesajda...

kolay gelsin

kolay gelsin diyorum çünkü ilk başta tanıttığın yüzünü tanımayacak bi süre sonra ve yine eskisi gibi şifre girmeye başlayacaksın. Bende böyle oldu.

%1milyon katılıyorum sana aynısı banada oldu hergün onumu güncellicem 2dka şifremi girerim tmdır :)
  • xp driverleri yok ona göre.. xp ye geçerseniz feragat etmeniz gerekecek..
  • ya bırakın zaten bi anlık zevk ama hiç bir işe yaradığı yok
  • arkadaşlar toshiba sitesinden silinmiş galiba program acaba elinde olan varmı ? bide bi sorum daha var benim pc toshiba deil olurmu ? =)
  • lenovonun veriface programı bildiğim kadarıyla tüm modellere kurulabiliyor.acer ve casperda denedim 2 markada da sorunsuz çalıştı.
  • bende lenova nın veriface programını yükledim çalışıyor ama gereksiz bir program ve çok hassas aynı ışık tonu filan olması lazım gece ayar yaparsan gündüz zorlanıyo.. zaman kaybı sildim ben
  • ark'lar toshiba iiçin yeni link veriir misinz link çalışmıyor!!
  • Satellite A300D-214 TOSHIBA , Satellite A300-20V TOSHIBA ,Satellite Pro A300-1NR TOSHIBA ,Satellite A300D-16N (3 GB) TOSHIBA ,Satellite A300-20F (4 GB) TOSHIBA ,Satellite A300-23E TOSHIBA ,Satellite A350-216 TOSHIBA BU MAKİNALARDAN HANGİSİNİ ALAYIM
  • arkadaşlar ben lenevo'nun programını kullanıyordum fakat bilg windows 7 64 bit kurduktan sonra,
    bu programı kullanamıyorum sanırım programı desteklemiyor

64 bit windows 7 için link verebilir misinniz!!!!!
  • aynı sorun bende de vardı, araştırırken buldum. yüz tanıma sistemi entegre eden firmalar da var (http://www.yuztanimasistemi.gen.tr/ gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazimraho -- 20 Haziran 2011; 10:06:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.