Şimdi Ara

yüz tanıma sistemi (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu yüz tanıma sistemi entegre kameralı tüm toshibalar da mevcut mu ?
    ve sonra dan bi yazılım mı yüklüyoruz ...
    (bu arada ben satellite pro A300-15W kullanıcısıyım)

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ...

• her toshiba da yok son çıkan modellerde kendi içinde yüklü geliyor
  • Ben A210-16G bilgisayarıma yükledim sorunsuz çalıştı. Programı toshibanın kendi sitesinden indirdim. yüz tanıtma işlemlerini bitirdikten sonra 4-5 sefer bilgisayarımı yeniden başlattım. Test ettim, çok zevkliydi...

http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/fareg-20080616142601.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmec -- 2 Temmuz 2008; 12:58:44 >

• selam..programı kurdum yüzümü tanıttım..ayarlardan açılışta yüz tanıma iste seçeneğini etkinleştirdim fakat açıldıgında yüz tanıma yerine hala parola soruyor.??Yardım lutfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihanchn

selam..programı kurdum yüzümü tanıttım..ayarlardan açılışta yüz tanıma iste seçeneğini etkinleştirdim fakat açıldıgında yüz tanıma yerine hala parola soruyor.??Yardım lutfen...

Kullanıcı Değiştir iconuna basarak aktif hale getiriyorsun programı bilgisayarın açılışında. Ben aktif yaptığım için bende program otomatik açılıyor ve taramaya başlıyor. Şimdi bende denedim tekrar ama gece kaydettiğim yüz gündüz işe yaramadı, güncelleme yaptım denedim şimdi yine sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmec -- 2 Temmuz 2008; 11:31:54 >
  • @bilmec
    teşekkür ederim dostum..halloldu...
  • bişey değil, güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bunu a200 1vl de denesem
    olur mu???

kurulumu nasıl yaptınız...
  • indirip kurdum sağ sol aşşağı yukarı yaptırıyor spor yapıyoruz ama her seferinde başarısız diyor bunun çözümü ne
  • aynen gösterdiği gibi yaparsan başarılı olursun. Daha sen ilk sınavı geçememişsin sanırım.
  • Çok zevkliymiş cidden yaa
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Ben de bir toshiba notebook edindim. ve şu yüz tanıma programını kullanmaya çalışıyorum.
    pROGRAMI YÜKLEDİM.
    Ancak her açılışta tekrar parola soruyor..
    Bilgisayar çalışırken Kullanıcı değiştir dediğimde yüz tarama programını çalışltırıryor. Ancak kapatıp yeniden açtığımızda yüz tanıma programı çalışmayıp, yine şifre soruyor..

Bu programı nasıl aktif hale getirebilirm.

Acil yardımınıza ihtiyacım vardır..
  • şifre ekranında
    altta kullanıcı değiştir butonuna tıkla
    yüz tanıma önüne gelecek

-----

ancak ben yine de yüz tanımayı pek sevmiyorum
    çünkü birisi senin fotoğrafını çekip çıkartsa kolaylıkla bilgisayarı açabilir

yani benim düşüncem bu
  • Bu programı başka bilgisayarlara kuramaz mıyız Mesela Asuslara falan..
  • bilemiyorum
    belki programı vardır
    araştırmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: leoahmet

şifre ekranında
    altta kullanıcı değiştir butonuna tıkla
    yüz tanıma önüne gelecek

-----

ancak ben yine de yüz tanımayı pek sevmiyorum
    çünkü birisi senin fotoğrafını çekip çıkartsa kolaylıkla bilgisayarı açabilir

yani benim düşüncem bu

Cevap için teşekkürler..
    Fakat ben bilgisayar açıkken kullanıcı değiştir yaptıktan sonra yüz tanıma açılıyor. Fakat bilg. ilk açarken yüz tanıma çalışmıyor.
    Benim derdim bilg her açtığımda yüz tanıma devrede olsun..
    bunu sağlayamadım.
  • Toshiba nın download bölümünden temin edebilirsiniz burdanhttp://aps2.toshiba-tro.de/ driverlara girin oradan yaparsınız kurucaksınız programı yuzunuzu tanıcak eger sölenen secenek cıkmazsa kullanıcı degıstıre basıcaksınız cıkar benım bılgısayarıma olurmu sorusu ıcınde verdıgım lınkden modelı vs secıp bakarsınız adı Face Recegnotion mu öle bişey olması lazım yanlız pc beni tanıdı ilk başta flan sabah kalkdım tekrar tarattırdım beni tanımadı mecbur şifre girerek
  • Normal Webcamlı Pclere Olur mu?
  • walla bilmiyorumda google a yaz bi site war bu söledigimiz program dışında yapılmış o ne kadar düzgün çalışır bilmem yaz işte google a Face Recegnotion ..
  • yukarıda direk link verdim face recognation programının. 3. mesajda...

kolay gelsin

kolay gelsin diyorum çünkü ilk başta tanıttığın yüzünü tanımayacak bi süre sonra ve yine eskisi gibi şifre girmeye başlayacaksın. Bende böyle oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.