Şimdi Ara

Yüz Temizliği için Öneri Verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
41.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem yağlanan hem de kuruyan bir cilde sahibim.
    Şu an dove sabun kullanıyorum.
    Ama daha etkili yüz temizliği için "deep clean" tarzı bir şey almak istiyorum.
    Kullandığınız ya da önerebileceğiniz bir sistem ya da ürün var mı?

• yav ben ne zaman kozmetik ürün kullansam cildim daha beter oldu
    en iyisi sabah akşam dove sabunla yıkamak iyice köpürterek
    bi o azaltabildi sivilcelerimi,hem de baya
  • bol bol sabunlu su ile yıka kimyasal madde kullanma
  • Zaten dove sabun kullanıyormuşsun, başka ürünlere kucakla para dökme derim
  • arkadaş cok ürün var ama bence coğu hiçbir şeye yaramıyor sen yinede dove kullanmaya devam et yada en iyisi bir cilt doktoruna git en iyi tavsiyeyi o verir sana
  • Benim sivilcelerim varken dove kullanınca daha da artmıştı ama bu ergenlikte oldu şişmdi yüzümde sivilce falan yok... ama dove yerine git kozmetikçiye sana daha kaliteli nittelikli losyonlar yüz yıkama jelleri versinler....
  • Cildimde yağlanma dışında bir sorunum yok. Jojoba taneli özel bir krem var onu sürüp yıkıyıp sonrada özel bir çamuru mask olarak sürüyorum, kuruyor yıkıyorum, yumuşacık, yağsız oluyor. İyice metroseksüel olduk yanlız du bakalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sebamed in sabun ve tonikleri işe yarayabilir.
  • dove sabunu bende kullandın cıldım cok kuru ama yıkadıktan sınra bı gerılme ve kabuk oldu. bıraktım kullanmayı.ozellıkle burun kenarlarında.kuru cıltlere daha cok nemlendırıcı krem onerırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Sebamed in sabun ve tonikleri işe yarayabilir.

sebamed ciltteki yağ ve asit oranını dengeliyor diye yazıyor kağıdında ,

aslında doğru fakat aşırı yağlı cild'ler için tavsiye etmem , daha çabuk yağlanıyor x_X

fakat siyah noktalar pek olmuyor bu seferde =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ceylan.

yav ben ne zaman kozmetik ürün kullansam cildim daha beter oldu

ya sana ne kadar tesekkur etsem azdır hanı hatırlıyon mu sana sormustum ıyı gelırmı dıye sende tabıkıde demıstın gercekten ıyı geldı o sabun yaa düğününde söz oynıcam hatırlatt tamam mıı

• quote:

Orjinalden alıntı: 87akin-izmir

quote:

Orjinalden alıntı: .ceylan.

yav ben ne zaman kozmetik ürün kullansam cildim daha beter oldu

ya sana ne kadar tesekkur etsem azdır hanı hatırlıyon mu sana sormustum ıyı gelırmı dıye sende tabıkıde demıstın gercekten ıyı geldı o sabun yaa düğününde söz oynıcam hatırlatt tamam mıı

rica ederim
    ---------------------------

bu arada sebamed bende bi halta yaramamıştı

• quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Sebamed in sabun ve tonikleri işe yarayabilir.

sebamed ciltteki yağ ve asit oranını dengeliyor diye yazıyor kağıdında ,

aslında doğru fakat aşırı yağlı cild'ler için tavsiye etmem , daha çabuk yağlanıyor x_X

fakat siyah noktalar pek olmuyor bu seferde =)

Genelde doktorlar sivilceli ciltler için bu ürünleri önerir ama tabiki her cilt için farklı sonuçlar doğurabilir.Sebamed in sadece güneş kremini kullanıyorum ben memnunum.
  • abi benzamyn die bişey var bende doktor verdi reçete ile al 35 ytl çok faydası oluyo
  • Benimde yüzüm çok yağlı ve sivilceli.Benzmycn kullandım bir süre.Kuruttu bayağı bu yüzden sivilceler bayağı azaldı şimdi tekrar çıkmaya başladı kullanmayı bırakınca.Günde 2 kere sabah akşam neutrogena nın yağlı ciltler için olan sabunuyla yıkıyorum.Öğleden sonra da kolonyalı pamukla siliyorum yüzümü.
  • HACI ŞAKİR KULLAN
  • Dove sabunu maske şeklinde uyguluyorum 15-20 dakika. Yıkadıktan sonra kurulayıp Nivea krem sürüyorum. Hemen farkediyor millet beyazlamışsın diyor. Pahalı ürün aramana gerek yok bence.

edit: Allahtan sivilce yok. Sadece lekeler için uyguluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 11 Haziran 2008; 17:55:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

Dove sabunu maske şeklinde uyguluyorum 15-20 dakika. Yıkadıktan sonra kurulayıp Nivea krem sürüyorum. Hemen farkediyor millet beyazlamışsın diyor. Pahalı ürün aramana gerek yok bence.

HACI SAKIR KULLANIN , ne sivilce kalır ne bişe!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejavu54

quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

Dove sabunu maske şeklinde uyguluyorum 15-20 dakika. Yıkadıktan sonra kurulayıp Nivea krem sürüyorum. Hemen farkediyor millet beyazlamışsın diyor. Pahalı ürün aramana gerek yok bence.

HACI SAKIR KULLANIN , ne sivilce kalır ne bişe!

Espriye istediğin randımanı alamadın galiba?

• quote:

Orjinalden alıntı: dejavu54

HACI ŞAKİR KULLAN

çok saçma dove ve hacı şakir cildinin anasını ağlatıyo bunun yerine clean and clear di galiba onda kullanmalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.