Bildirim
Yüzdeki benleri nasıl azaltırız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bende de vardı yaklaşık 20 gün önce radyofrekans yöntemiyle aldirdim memnun kaldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl gelişti yani fiyat olsun iz olsun kararsızım durduk yere rahat batmasın diyorum kendime
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam şöyle cihazın ucunda bir iğne var onunla beni yakıyor acı çok fazla yok , daha sonra o yaktığı yerler kabuk tutuyor 10-15 gün içinde o kabuk düşüyor.kabuk düşünce o yerde kızarıklık kalıyor haliyle onun içinde bir krem kullaniyorsun zamanla oda geçiyor . Bunun dışında ameliyatla da alabiliyorlar ama dikiş izi kalıyor hafifte olsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Cebelebettin -- 16 Haziran 2020; 10:36:10 >
anladım peki bunu devlettemi yaptırsak özeldemi bilemedim patoloji falan diyolar kimi benler için geçen bi sitede buldum 1 cm den küçük 450₺ 1cm den büyük 800₺. Miş bende 2 tane var yani pahalıyada mal olcak
Hocam benim benim de seninkiler kadardı hatta etli bendi patolojiye gerek yok dediler ben devlette yaptirdim
Hmmm ama bitane video izledim trt de doktor vardı bu benlerle ilgili program yapmıslar tene yakın olanlar tehlikeli diyodu doktor et benleri risksizmiş o zaman bende devlete gideyim ya özel hastaneden randevu aldım 90₺
Hocam senin benin buyuklugu çok deil patolojik olacağını sanmıyorum zaten doktora gittiğinde o sana söyler gerekli mi deil mi diye şimdiden geçmiş olsun diyelim
Anladım dostum sağolasın insan ister istemez çekiniyo kolda olsa sırtta olsa çekinmezsinfe yüz işte neyse tekrardan sağol 🙏
quote:
Orijinalden alıntı: The Cebelebettin
Hocam bende de vardı yaklaşık 20 gün önce radyofrekans yöntemiyle aldirdim memnun kaldımÖncesi ve sonrası için resim atar mısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X