Şimdi Ara

Yüzdeki Sivilce Akne Ve İzler Geçmiyor Yardım Edin Lütfen (SSli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle, yaklaşık olarak 2 yıldır aralıksız olarak sivilce, akne ve izleri yüzünden en üst düzeyde sorun ve sıkıntı yaşıyorum .

4 aya yakın roacuttane adlı ilacı kullandım her ay tahlilleri yaptırdım 4 ayın sonunda bir nebze de olsun sivilceler komple geçti fakat izler hiç bir şekilde geçmedi .

Tahliller olumlu sonuç verse de bir türlü yüzümdeki izler geçmedi 4 ay kullandıktan sonra, doktor ilacı bırakmamı istedi bıraktıktan 2 ay sonra yine sivilce ve akne sorunu başladı.

sivilceden çok akne olarak sivilceler şişiyor, ve çok fazla büyüyordu akneye dönüştükten 2 yada 3. günün sonunda akneler patlıyordu veya kaşındığından dolayı dokunduğum için patlatmak zorunda kalıyordum .

Doktorun dediği herşeyi yapmama rağmen bu sorundan kurtulamadım, doktorumu bile değiştirdim 9. ayın sonunda fakat yine ve yeniden bu sorunları yaşıyorum yüzüm çok kötü görünüyor

sivilce ve akneler geçtikten sonra izler kalıyor ve ne yaptıysam bir türlü izleri geçiremedim . bu izleri geçirebilmek için ne yapabilriim bunu tecrübe eden ve bu sorunla baş eden bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen ?

Daha net anlaşılabilir olamsı için SS Atacağım lütfen Birisi Yardımcı olsun şimdiden herkese teşşekkür ederim dostlar .

Yüzdeki Sivilce Akne  Ve İzler Geçmiyor Yardım Edin Lütfen (SSli)

• Sen şu an ne istiyorsun onu anlamadım bu şişkinliklerin inmesini mi yoksa izleri geçirmek mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilbo Haggins

Sen şu an ne istiyorsun onu anlamadım bu şişkinliklerin inmesini mi yoksa izleri geçirmek mi?
    bu izlerin geçmesini istiyorum .

yaklaşık 3 aydır Roaccutan tedavisi görüyorum doktor öncelikle sivilcelerin geçmesini sonrasında ise iz tedavisine başlayacağımızı söyledi

fakat o yüzümdeki kızarıklık hala duruyor ve o kırmızılığı yüzüm emmiş gibi duruyor . yayılmış diyebilirim

doktorlara bile artık inancım kalmadı sanırım bu izlerle yaşamak zorundayım :(
  • Gizlimod10 kullanıcısına yanıt
    Benim doktorum bana izler için azelderm ve bir ilaç daha verdi adını unuttum. Roaccutane da kullanıyorum. Diğeri Madecassol’ muş şimdi baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilbo Haggins -- 10 Mart 2020; 6:42:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hilbo Haggins kullanıcısına yanıt
    2,5 ay kadar oldu tekrardan tedaviye başlayalı, ben aslında yüzümdeki izler için gitmiş olsamda sivilce sorunuda yaşıyordum aynı zamanda şu anda yüzümde kırmızılık aşırı şekilde cilde yedirilmiş gibi duruyor aynaya baktığımda rahatsızlık duyuyor olsamda elimden geldiğince dikkat ediyorum dokunmamaya ama doktorum 9 aylık bir roacuttan tedavisi önerdi ve ilk 2 ay kan değerlerime bakmıştı sadece bu ay için bakmadı ve bundan sonrası için 2 ayda bir bakacağını söyledi . şimdi ben roacutan tedavisini görürken buna başlamam ne kadar mantıuklı olur bilmiyorum ama sendeki değişimi anlatırsan fikir sahibi oalbilirim.

zararları ev faydaları gibi iki kulvara bölsen bu durumu nasıl bir sonuç elde edebiliriz anlatabilir misin?
  • 2,5 aylık değişim sonucu aşağıdaki duruma evrildim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.