Şimdi Ara

yüzme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yüzme bilmiyorum ögretecek varmı su yüzünde kalamıyorum

• hmm çözücez burnunu kapa suyun içine kafanı sok ortalama 5-6 dakika bünyeye göre değişebilir içeride kal otomatikman su seni yüzüstüne çıkartıcaktır hadi başarılar
  • valla insan kendini serbest bırakınca su yüzüne çıkıyo bence derin suda daha iyi öğrenirsin yüzmeyi en az 1.80 olmalı bence ama yanında yüzmeyi iyi bilen biri olmalı senin amcın yüzmek değil kendini kontrol edip salıvermek sadece kendini bırakınca cuupp suyun üstüne çıkıyon
    zaten suyun üzerine çıkınca yine kendini kasmadan kulaç atmaya başla yüzersin kendini kasarakta yüzebilirsin ama çok büyük efor ister bayaa zor olur
    o yüzden sen önce serbest bırakmayı dene kendini
    mesela benim bi arkadaşım var hayatta yüzemez psikolojik bişey
    bi kere nerdeyse lavaboda boğuluyodu suya girdimi hemen nefesini tutuyo ve kendini sımsıkı kasıyo imkanı yok yüzemez 1 yaz boyunca havuzdan çıkmadı ama yine yüzemedi
  • istanbulda oturuyorsan, büyükşehir belediyesinin spor tesislerinde öğretiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

hmm çözücez burnunu kapa suyun içine kafanı sok ortalama 5-6 dakika bünyeye göre değişebilir içeride kal otomatikman su seni yüzüstüne çıkartıcaktır hadi başarılar

• yüzme bilen arkadaslarınla denize git.orda deniz bisikleti kiralayın.karayı neredeyse göremeyecek kadar uzaklasın.ondan sonra atla orda ya da seni senin haberin olmadan denize atmalarını iste.işte öyle öğrenirsin.en güzeli öyle olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness manzara
    geçen ay açıldı
    Antalya Cimnastik Kursu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi arkadaşım anlattı ilk okul 8. sınıf tayken bir yere kalmaya geziye gitmişler okulca 5. sınıflardan çocuklarda denizin kenarında top oynuyolarmış benim arkadaşta deniz kenarında top oynamayın topunuz denize kaçarsa almayız demiş yüzme bilmiyosanız çocuk ta kaçmaz abi felan demiş benim arkadaş demek öylr ha diyo topu denize bi vuruyo topun sahibi 5 e giden çocuk yüzme bilmemesine karşı atlıyo denize topu alıyo ve geri dönüyo benim arkadaşta soruyo olm sen hani yüzme bilmiyodun die çocukta abi ne bileyim atladım topu aldım tekrar geldim demiş

Not: top yanlız adidas mış çocuk o yüzden atlamış peşine
  • valla bana kimse ogretmedi . arkadas atmsti cok kucken hiyar gibi havuz kenarinda duruodum cocukda bilmiodu benim yuzme bilmedgimi sonra cirpindim fln ogrendm o sekilde ertesi gun ise dogdgum ilk gunden beri yuzmeyi biliyor edasiyla havuza girmstm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 6 Ağustos 2007; 2:25:36 >
  • ben yüzüyorum olimpik havuzda karşıdan karşıya filan ama 2.50 ye filan giremiyorum içimde bi korku var en fazla 2.00 a girebliyorum ama sureklı yuzceksem 4.00 a bile girerim ama durmam yüzüp karşıya geçerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

ben yüzüyorum olimpik havuzda karşıdan karşıya filan ama 2.50 ye filan giremiyorum içimde bi korku var en fazla 2.00 a girebliyorum ama sureklı yuzceksem 4.00 a bile girerim ama durmam yüzüp karşıya geçerim

aynı sorun bende de vardı illa ayağımın deydiği yere kadar açılıyodum bu sene 4-5m derinlikteki suya bi atladım iskeleden oda kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

quote:

ben yüzüyorum olimpik havuzda karşıdan karşıya filan ama 2.50 ye filan giremiyorum içimde bi korku var en fazla 2.00 a girebliyorum ama sureklı yuzceksem 4.00 a bile girerim ama durmam yüzüp karşıya geçerim

aynı sorun bende de vardı illa ayağımın deydiği yere kadar açılıyodum bu sene 4-5m derinlikteki suya bi atladım iskeleden oda kalmadı

Eminmisin bak gidicem havuza bu hafta bi boğulup ölürsem iki elim yakanda ona göre

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

quote:

Eminmisin bak gidicem havuza bu hafta bi boğulup ölürsem iki elim yakanda ona göre

valla ben çok kötü korkuyordum bir şey olucak diye iskeleden bi atladım yüzeye çıkınca bir şey olmadığını fark ettim ve rahat rahat yüzdüm

• havuzda eğer boyunuz 170 civarıysa en derine bile girin bişey olmaz sadece su altında tabana ayaklarınızı koyup kendinizi yukarı fırlatın
  • quote:

Orjinalden alıntı: özgür deniz

havuzda eğer boyunuz 170 civarıysa en derine bile girin bişey olmaz sadece su altında tabana ayaklarınızı koyup kendinizi yukarı fırlatın

175 ti en son
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.