Şimdi Ara

YÜZME SPORU vs DÖVÜŞ SPORU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben 6-7 sene evvel yüzücüydüm hatta ankarada derecelerimde var...

o sıralar vucudum mükemmeldi resmen V şeklinde idi ve tenim balık gibiydiama yüzmeyi bırakınca malesef o vucut kalmadı bira göbeğide oldu sigarayada başladık zaten bittik yani
  • iyi b.k yedin lavuk kardeşim benim
  • sen bence yüzme zaten omuzların genişmiş boy da yeter sen kick box a başla ..
  • profösyonel olarak serbest dalışla ilgileniyorum yüzmek senin için daha iyi olur diyorum. hem boyun uzun.dövüş için daha kısa, yapılı adamlar tercih ediliyor diye biliyorum.
  • quote:

iyi b.k yedin lavuk kardeşim benim

ne alaka
  • yürek ve cesaret yoksa istersen bütün sporları ören hikayesin kaçmaktan başka bişey yapamazssın onun için koşun bo bol
  • tabiki yüzme

ben 4 yıl yüzme sporu ile ciddi anlamda ilgilendim
    ve kas yapım acayip bir değişime girdi bacak karın kol kaslarım acayip güclendi
    bence yüzme ile ilgilen hem zinde olrsun hemde eğlenceli vakit gecirirsin
  • Sorman bile hata bence hemen git yüzmeye başla inanılmaz faydasını görürsün
  • Dünyanın en iyi sporu sex'tir.

Bu birçoğunuza komik yada sıradışı gelebilir ancak sex düzenli ve bilinçli yapıldığında tüm sporlardan daha yararlıdır. Hem zihinsel hemde fiziksel olarak form sağlamanızda yardımcı olacaktır. Aktif bir cinsellik sırasında sexin türüne ve pozisyonunuza bağlı olarak dakikada 7-10 kalori arası enerji harcarsınız. Ayrıca olayın psikolojik olarak sağladığı rahatlamada olumlu bir fiziksel gelişime destek olacaktır.

Eğer bir parteneriniz varsa düzenli olarak spor yapın derim ben..!
  • canın hangisini istiyosa onu yap. ben olsam yüzmeyi tercih ederdim ama zevk meselesi
  • Tabikide yüzme 7 yaşımdan beri yüzüyorum Türkiyede derecelerim var hem arkadaş cevren hem yapı olarak gelişiyorsun , içki alkol kötü cevreden uzak her gün düzenli antreman gidiyorsun , belli bir zaman sonra kasların alısıyor ve acı hissetmiyorsun.=)

Sabah 5 de kalkıp 6-8 antremanlarına giderdik ezanlar okunuyor ve biz yoldayız buz gibi havuza girerdik ( Soğuk su kanın hızlı akısına sebeb olur , ve 5 dk içinde alev gibi olursun :D ) Serbest - Sırt - Kurbağa ve Kelebek benim stilim en iyi old. teknik ise Kurbağadır =)

Yani kısacası Yüzme derim ..
  • madem kaslı vücut istiyorsun birak yüzmeyi dövüş sporunu body buildinge başla BUKADAR BASİT.

ayrica yüzmede fit bir vücut istiyorsan uzun seneler yapman lazım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 11 Şubat 2008; 17:56:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.