Şimdi Ara

Yüzük, Küpe ve Kolye Ne İşe Yarar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: THaNoS

Sen elbiseleri giymeden sadece takilarla bir pvp yap bakimm adam sana kac vuruyor

Süperdi kanka

• Ben yeterince açıklama yaptım aynı şeyleri neden yazıyorsunuz
  • Maşaallah

Walla güzel bir soruydu,soruyu soran arkadaşı tebrik ediyorum.Böylece kimin ne bilip bilmediğini veya ne kadar bildiği ortaya çıkmış oldu.

Evet takılar üzerinde extra bonu +str +int (max.5 olur ,takının degree sine göre) oluyor,fire-light-ice reduce özellikleri falanda oluyor,buraya kadar herkes az çok bilmiş.

Ama kimse üzerinde bulunan mag. ve phs dmg absor. hakkında doğru düzgün bişey dememiş.Asıl takıların bu yönü üzerinde durmak lazım.

Hadi bakalım bir babayiğit çıkıp takılar üzerinde bulunan mag ve phs dmg absor. değerlerini formule etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

Maşaallah

Walla güzel bir soruydu,soruyu soran arkadaşı tebrik ediyorum.Böylece kimin ne bilip bilmediğini veya ne kadar bildiği ortaya çıkmış oldu.

Hadi bakalım bir babayiğit çıkıp takılar üzerinde bulunan mag ve phs dmg absor. değerlerini formule etsin

ben sordum

• quote:

Orjinalden alıntı: KoSeKu

quote:

Maşaallah

ben sordum

Efferim sana

• quote:

Maşaallah

Ama kimse üzerinde bulunan mag. ve phs dmg absor. hakkında doğru düzgün bişey dememiş.Asıl takıların bu yönü üzerinde durmak lazım.

e=mc2
    Bu mudur?
    Modunuz var burada korkmayın.
    Zor soru flan dinlemez çözer.
    Onca sene ünv koridorlarında dirsek çürüttük.
    Arkadaşlar 4 senede bitirdi çıktı, ben ilim olsun fen olsun doyamadım. 6 sene kastım, 7 ye askeriye bırakmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 14 Haziran 2007; 19:50:01 >

• Bilen arkadaş yok mu?

Neyse cevap gelene kadar bazı yan bilgiler vereyim bari

100% ice immunity nasıl yapılır.

Fire imbue-Emperor shield max. 78% state reduce
    Yüzük 5% + 5% =10% reduce
    Kolye 10% reduce
    Küpe 5% reduce

Toplam 78 +5 + 5+10+ 5= 103%
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

quote:

Maşaallah

e=mc2
    Bu mudur?
    Modunuz var burada korkmayın.
    Zor soru flan dinlemez çözer.
    Onca sene ünv koridorlarında dirsek çürüttük.
    Arkadaşlar 4 senede bitirdi çıktı, ben ilim olsun fen olsun doyamadım. 6 sene kastım, 7 ye askeriye bırakmadı.

Hacım ben senden daha fazla dikişliyim

6 sene (allah sükür zar zor bitiridik) +2 sene (işletme-atıldım) = 8 sene yanii formule edersek 8/6= 1.3333
    33 % senden daha fazla dikiş e sahibim

• quote:

Orjinalden alıntı: kayserili_kral_turk

quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Alınan Damage in bir kısmını absorbe eder (azaltır) ... Ayrıca Donma,Yanma,Elektrik,salaklaşma gibi anormal durumları önler veya azaltır..

Donmayı yanmayı elektriklenmeyi anladıkta salaklaşma ne oluyo

Ya hani varya Zombie statüs müdür nedir...Atak gücünü azaltıyor..o işte salaklaşma ile kastettiğim

• Hadi arkadaşlar cevap bekliyoruz,ben bilsem yazacam da bende bilmiyorum.

Ama şu bilgiler mevcut bende,aşağıdaki bilgiler resmi bilgiler olmayıp tamamen kendi tecrübelerimize göre kafamızdan uydurmuş olduğumuz değerlerdir( fazla ciddiye almayın yani )

Lütfen hatamız varsa düzeltiniz.

Bundan 4 ay once RedSea da arkadaşlarla deneme yaptık.

Pure int lvl 80 amcam , lvl 80 pure str garment giymiş diğer amcaya yaklaşık 10k-13k arası çaktı.Genelde bu aralarda vurdu.

Sonra pure str garment li amca takılarının hepsini çıkardı (sağlam takılardı) ,bu sefer yaklaşık 15k-18k arası dmg. yedi.

Yani gözlemlediğimiz ,takılar ıvır zıvır değilmiş,bayağı bir absorption değeri varmış.

Her degree de full set takıların farklı farklı bir absorption değeri vardır.

Aşağdaki değerler yaklaşık olup npc base max. set değerleridir.

Rakamlar mag. ve phs. absoprtion değerleri göstermekedtedir.

1.2 % phs d1 toplam full set absorption değeri.
    10.6 % phs d2 toplam full set absorption değeri.
    19.4 % phs d3 toplam full set absorption değeri.
    27.2 % phs d4 toplam full set absorption değeri.
    37.1 % phs d5 toplam full set absorption değeri.
    48 % phs d6 toplam full set absorption değeri.
    54.7 % phs d7 toplam full set absorption değeri.
    66.8 % phs d8 toplam full set absorption değeri.

1.2 % mag. d1 toplam full set absorption değeri.
    10.6 % mag. d2 toplam full set absorption değeri.
    19.4 % mag. d3 toplam full set absorption değeri.
    27.2 % mag. d4 toplam full set absorption değeri.
    37.1 % mag. d5 toplam full set absorption değeri.
    48 % mag. d6 toplam full set absorption değeri.
    54.7 % mag. d7 toplam full set absorption değeri.
    66.8 % mag. d8 toplam full set absorption değeri

• quote:

Hadi arkadaşlar cevap bekliyoruz,ben bilsem yazacam da bende bilmiyorum.

Ama şu bilgiler mevcut bende,aşağıdaki bilgiler resmi bilgiler olmayıp tamamen kendi tecrübelerimize göre kafamızdan uydurmuş olduğumuz değerlerdir( fazla ciddiye almayın yani )

Lütfen hatamız varsa düzeltiniz.

Bundan 4 ay once RedSea da arkadaşlarla deneme yaptık.

Pure int lvl 80 amcam , lvl 80 pure str garment giymiş diğer amcaya yaklaşık 10k-13k arası çaktı.Genelde bu aralarda vurdu.

Sonra pure str garment li amca takılarının hepsini çıkardı (sağlam takılardı) ,bu sefer yaklaşık 15k-18k arası dmg. yedi.

Yani gözlemlediğimiz ,takılar ıvır zıvır değilmiş,bayağı bir absorption değeri varmış.

Her degree de full set takıların farklı farklı bir absorption değeri vardır.

Aşağdaki değerler yaklaşık olup npc base max. set değerleridir.

Rakamlar mag. ve phs. absoprtion değerleri göstermekedtedir.

1.2 % phs d1 toplam full set absorption değeri.
    10.6 % phs d2 toplam full set absorption değeri.
    19.4 % phs d3 toplam full set absorption değeri.
    27.2 % phs d4 toplam full set absorption değeri.
    37.1 % phs d5 toplam full set absorption değeri.
    48 % phs d6 toplam full set absorption değeri.
    54.7 % phs d7 toplam full set absorption değeri.
    66.8 % phs d8 toplam full set absorption değeri.

1.2 % mag. d1 toplam full set absorption değeri.
    10.6 % mag. d2 toplam full set absorption değeri.
    19.4 % mag. d3 toplam full set absorption değeri.
    27.2 % mag. d4 toplam full set absorption değeri.
    37.1 % mag. d5 toplam full set absorption değeri.
    48 % mag. d6 toplam full set absorption değeri.
    54.7 % mag. d7 toplam full set absorption değeri.
    66.8 % mag. d8 toplam full set absorption değeri

Çok sağolasın

• Fenasi SUN chest mi yoksa SUN necklace mi?
    Hangisini tercih ederdin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrL

Fenasi SUN chest mi yoksa SUN necklace mi?

Güzel soru hacım,

Cevabını bilmiyorum,kusura bakma.Bak şimdi bende merak ettim.

Ama şunu biliyorum full set takılar nerdeyse chestden fazla dmg absorp ediyor.Dolayısıyla tek bir necklace ,chest kadar dmg absorp edemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 14 Haziran 2007; 20:49:57 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CrL

Fenasi SUN chest mi yoksa SUN necklace mi?

Güzel soru hacım,

Cevabını bilmiyorum,kusura bakma.Bak şimdi bende merak ettim.

Ama şunu biliyorum full set takılar nerdeyse chestden fazla dmg absorp ediyor.Dolayısıyla tek bir necklace ,chest kadar dmg absorp edemez.

silkroadforums.com burada okumuştum bir ara.Anket yapmışlardı ve necklace daha çok tercih edilmişti.Onu arıyorum ama çok gerilerde kaldı galiba konu.Ama senin dediğinde mantıklı.Kafam karıştı

• Walla üzerindeki değerlere bakmak lazım.Oyunda herşey formule edilmiş duurmda.Tüm itemlerin (silah-giysi-takı vs) üzerinde bulunan değerler bu formuller üzerine konularak hesaplamalar yapılıyor.

Ne hikmetse joymax AKA Gaymax AKA Botmax bu konularda bilgi vermemektedir.

Tamamen pro oyunucların gözlem ve tecrübelerine dayalı bilgilerdir.

Not:Forumda daha once silahlar üzerindeki phs. ve mag. reinforcement değerlerinin vuruş gücüne nasıl etki ettiğine dair formul sunmustum.Konun daha iyi anlaşılması açısından inceleyebilirsiniz.
  • .::YASAL UYARI::.

Arkadaşlar ,server üzerinde birbirimizin üzerine fire-light ve glavie ile yapmış olduğumuz deneyleri evinizde başkalarına uyugulamayın.

Olur ya,biri çıkar evde arkadaşının üzerine bir bidon benzin döküp yakmaya çalışır "bakayım forumdakiler doğru mu,fire nuke'ye karşı üzerindeki denim pantolun yada tişört ne kadar dmg absorp ediyor" diye.

Yada,

Elektrik verip,light nuke denemesi yapmayın.

yada,

Arkadaşınızı deep freeze koyup ice immunity olup olmadığını denemeyin.

yada,

Kafasına meşe odunu ile vurup,stun olup olmadığını denemeyin lütfen.

Yukardaki yazdıklarımda gayet ciddiyim,forumda bunları yapacak potansiyele ve kabiliyette arkadaşlar var mı bilmiyorum,ben yinede insanlık namına uyarayım sizi

• quote:

.::YASAL UYARI::.

Arkadaşlar ,server üzerinde birbirimizin üzerine fire-light ve glavie ile yapmış olduğumuz deneyleri evinizde başkalarına uyugulamayın.

Olur ya,biri çıkar evde arkadaşının üzerine bir bidon benzin döküp yakmaya çalışır "bakayım forumdakiler doğru mu,fire nuke'ye karşı üzerindeki denim pantolun yada tişört ne kadar dmg absorp ediyor" diye.

Yada,

Elektrik verip,light nuke denemesi yapmayın.

yada,

Arkadaşınızı deep freeze koyup ice immunity olup olmadığını denemeyin.

yada,

Kafasına meşe odunu ile vurup,stun olup olmadığını denemeyin lütfen.

Yukardaki yazdıklarımda gayet ciddiyim,forumda bunları yapacak potansiyele ve kabiliyette arkadaşlar var mı bilmiyorum,ben yinede insanlık namına uyarayım sizi

Sen bunu anlatınca aklıma şu sıralar canım sıkıldığında yaptığım gereksiz bir iş geldi...

Canım sıkıldığımda alıyorum elime kibrit kutusunu.Çıkıyorum balkona...kibrit çöpünü kutunun kükürtlü kısmına dik şekilde tutup parmağımla vuruyorum...coss diye bi ses çıkıyo

Şu sıralar geliştirdim daha uzak mesafelere atabiliyorum...Hele gece karanlıkta yaptığımda müthiş oluyor...

geçenlerde gaza gelip 3 lü attım.(Ve atarken de aklıma fire kasan okçu charım aklıma geldi) Çöplerin 3 ü de ayrı noktalara gitti...müthiş bir görüntü oluştu...

Sonrasında daha da gaza geldim ''Lan oldu olacak 5 li atayım...o kadar archer adamız bi işe yarasın'' dedim ve 5 attım.Kibritlerin 5 i de yandı fakat 2 si fırladı...diğer 3 ü parmağımda patladı... Hala yanık izi duruyor....

Yani Silkroaddan gaza gelip bu tür girişimlerde bulunmayın...Geçenlerde kardeşim gelip buz attı... ''Al sana Coldun gücü!!!!! '' dedi... Allahtan evde Light kasan adam yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 15 Haziran 2007; 21:17:35 >

• Benim bildiim Drop-Rate'yi artırıyordu.

Edit : Yorumları okumadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

Benim bildiim Drop-Rate'yi artırıyordu.

Edit : Yorumları okumadım.

Yani küpe takana daha çok item çıkıyor öyle mi? Kitabın neresinde yazıyor bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zulh92

Çogunuz Bilmiyorsunuz Şunu Diyorum Sadece
    TAKILAR ELBİSELERDEN ÖNEMLİDİR...
    Arkadaşlar Takılar Size Wuran Yaratıgın Player in Atagını Emiyor Yane Düşürüyor Şöle Diyim
    Sizler Üzerinizden bütün takıları çıkarın pwp yapın adam size 10k wuruyor örnegi takıları takın adamın wuruşu 4k ya düşeer oke :)

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.