Şimdi Ara

Yüzük, Küpe ve Kolye Ne İşe Yarar? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üzüldüm senin adına,bu kadar kompleks yapıp dert edeceğini bilseydim cevap yazmazdım.

Orayı okursan -78 reduce 240% olabileceği rakam ve formullerle işaret edilmiştir.

En son kapak gibi cevap biraz ağır gelmiş olmalı ki,hemen resim koymuşsun.Yok ben ezük değilim,yok ben bu oyunu biliyorum,yok bu forumdakiler şöyle böyle gibi laflarlada süslemişsin postunu.

Bence "Burhan altıntop" kompleksinden sıyrılıp ,özüne dönsen iyi olur,birde yaşım büyük diye msj atmışsın.

İş yaşta değil baştadır.Yok iş illaki yaşta dersen ben sende büyüğüm bundan emin olabilirisin heycanlı kardeşim.

Efferim sana

Sen biliyorsun bu oyunu ,hemde çok iyi,sen aslansın ,sen kaplansın,sen bir tanesin.

Ne diyeyim,yani sırf mutlu ol diye ne diyebilirim sana,sen pro oyuncusun,1 tanesin eşin benzerin yok,hele resmi koyunca vayy be dedim ,adam ezük değilmiş dedim!!!

Bu arada yarım amerikan yarım türkce olan uslubunu düzeltiğin için teşekkürler.

Buz gibi su içersen içinde yanan öfke ve ateş söner 100% reduce olayı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 16 Haziran 2007; 22:22:52 >

• Bol apostroflu tiki laflarla güm e getirme birader..buradaki kendinden yaşça ve muktesebatça küçük tiplere bu süslü lafları ard arda dizerek bir Gsm firmasının TRİPCELL tarifesine abone olmuş gibisin..bu oyunu biliyorum; pek fazla ukala olmuş olsam herhalde senden fazla postum olurdu. ki ben bu oyunu oynarken google da arattıgımda türkçe sayfalarda donanımda böyle bir bölüm yoktu..eskiyim biliom hararetli ve ateşli yim ama ayrı konularda dogrudur hala gencim yani bazı konularda birader multilanguage olayı osmanlıca da var ingilizce de var almanca da var ..ne diem arada üslup kayması oluyo affola..afiyette kal
    zübde- i alemsin üzme yani kendini..

• Bu arada şeyh galib bende severim.

Hiçbir zaman senin gibi kendimi merkeze koymadım,çok kültürlü çok dilli lardeşim.

Neyse,allah işini gücünü rast getirsin.

Ben diyeceğimi dedim,bundan sonra fazla kelama gerek yok.

Geçmiş olsun sana
  • quote:

GomaaTT Tarih 16 Haziran 2007; 22:21:45

Bol apostroflu tiki laflarla güm e getirme birader..buradaki kendinden yaşça ve muktesebatça küçük tiplere bu süslü lafları ard arda dizerek bir Gsm firmasının TRİPCELL tarifesine abone olmuş gibisin..bu oyunu biliyorum; pek fazla ukala olmuş olsam herhalde senden fazla postum olurdu. ki ben bu oyunu oynarken google da arattıgımda türkçe sayfalarda donanımda böyle bir bölüm yoktu..eskiyim biliom hararetli ve ateşli yim ama ayrı konularda dogrudur hala gencim yani bazı konularda birader multilanguage olayı osmanlıca da var ingilizce de var almanca da var ..ne diem arada üslup kayması oluyo affola..afiyette kal
    zübde- i alemsin üzme yani kendini..

yaş kaç__?????
  • cilde iyi gelir kemikleri güçlendirir ayrıyeten aganigi naganigi

sana en iyi cevabım imzam olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaT(R)aK -- 17 Haziran 2007; 18:53:35 >
  • Arkadaşlar oyuna gereksiz yere item koymazlar alın size sorunun cevabı.takılar kavgada adaptasyon sağlar.kavgaya daha iyi konsantre olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serihatsu -- 18 Haziran 2007; 9:23:19 >
  • kardeş yüzük kolye falan senin oyunda c ye basdığındaki ordaki atackalrıa artırıyor sana yardımca oluyo sen güçlü kılıyor ya bukadar
  • ya kardeşim yazdımya ne işe yaradığını yok atac yükseliyo felan hikaye bunlar . str veya int basmayın bakın bakalım c ye basıp çharda bi değişiklik oluyomu. adaptasyon!!!!!!
  • ya siz 80 lvl sosun takı takın defansa neredeyse hiç bi katkı sağlamaz görmüomusunuz 15,5 45,2 bööle küsüratlı şşeler koca chara bunlar hiç fayda edermi.
    haa hiç mi fayda etmez eder ama benim kullandıım takılar işe yarar taplamında 15 str ve int freezing faln olursa işe yarr eer takılar da blue yoksa hiç takmayın fark olmas
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

... daha ne diyim artık...

uyarı alma riskinden dolayı editledim.

kuzenim olur...Bu ne be adam gibi cvp yaz çocuğa(yada adama,kadına vs vs.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerisona

ya siz 80 lvl sosun takı takın defansa neredeyse hiç bi katkı sağlamaz görmüomusunuz 15,5 45,2 bööle küsüratlı şşeler koca chara bunlar hiç fayda edermi.
    haa hiç mi fayda etmez eder ama benim kullandıım takılar işe yarar taplamında 15 str ve int freezing faln olursa işe yarr eer takılar da blue yoksa hiç takmayın fark olmas

eet yaw zaten o takılar silkroad eğlence gecelerinde süs olsun diye oyuna ilave ediliyo

bu arada bilgin olsun diye söylüyorum 650 demage veren yaratık bütün takıları çıkarınca 2500 demage sadece elbiseleri çıkarınca 1700 demage verdi. takıların hiçbirinde blue özellik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salamander19 -- 18 Haziran 2007; 12:20:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoSeKu

ya ciddi biri yok mu burda?

yüzük küpe kolye damageleri belli miktarda düşürmeye yarıo ama bence dahada önemlisi blue olması reduce durumları yani..
  • quote:

ya siz 80 lvl sosun takı takın defansa neredeyse hiç bi katkı sağlamaz görmüomusunuz 15,5 45,2 bööle küsüratlı şşeler koca chara bunlar hiç fayda edermi.

denedin mi?
    ben daha yüksek lvl olan chestimi çıkardım,sonra chesti giydim ve necklace ımı çıkardım
    elde ettiğim sonuç: necklace cheste göre daha çok defans sağlıyor!
    ayrıca bu denememe takılardaki defans değerleri diğer eşyaların üzerinde yazan defans değerleri aynı değil,farklı bir hesaplanma düzeni var

• Yaptiginiz testlerde hata var ...
    Yani tümden çıkararak test ettiğiniz için test sakatlanıyor ...
    Anlamlı bir test için normal chest - sun chest ve normal necklace - sun necklace sahibi olmanız gerekli ...
    Ya da daha kolayını ben test ettim 7D 8D şeklinde ...
    7D chest ve 8D chest giyerek alınan damage ve 7D necklace 8D necklace takarak alınan damage arasında chest daha etkili ... Yani chest daha önemli ... Lakin bu demek değil ki takı takmasanızda olur. Zira takıların düşük lvl de olsa absorbsiyon değerleri çok büyük katkı sağlıyor defansınıza ... Ancak takılarda lvl farkı üstbaşınız kadar etkilemiyor ... Yani başta geçen sun chest - sun necklace hangisi tercih edilmeli sorusunun cevabı chest görünüyor ...

Joymax in itemlere yazdığı % ler hep kafa karıştırır ancak bu değerleri % olarak görmemek lazım aslında hepsinin bir sayısal değeri mevcut ... Yani ice effect için misal konuşursak %20 reduce dediğinde mevcut herhangi bir effect üzerinden dur %20 sini düşeyim şeklinde hesaplanmıyor ... Yani %20 ice reduce bulunan bir takı belli bir sayısal reduce a sahip oluyor atıyorum bunu misal 15 ... işte bu takılarınızdan gelen sayıların toplamı ile shield serisinden gelen sayının toplamı toplam reduce gücünüzü sağlıyor ... Effectin sayısal değeri de saniye bazına çevriliyor ... Gelen effectin sayısal değerinden sizin toplam reduce gücünüz düşüldüğünde kalan effect varsa bu saniye olarak hesabınızda işlemeye başlıyor ... Toplam reduce değeriniz gelen effect in üzerinde ise etkilenmemiş oluyorsunuz ... Altında ise kalan effect pill ile giderilmeye çalışıyor -her pill in de reduce gücü mevcut ama burada pill basma süresi devreye girdiğinden az ya da çok etkileniyorsunuz- ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Kharakoram

Yaptiginiz testlerde hata var ...
    Yani tümden çıkararak test ettiğiniz için test sakatlanıyor ...
    Anlamlı bir test için normal chest - sun chest ve normal necklace - sun necklace sahibi olmanız gerekli ...
    Ya da daha kolayını ben test ettim 7D 8D şeklinde ...
    7D chest ve 8D chest giyerek alınan damage ve 7D necklace 8D necklace takarak alınan damage arasında chest daha etkili ... Yani chest daha önemli ... Lakin bu demek değil ki takı takmasanızda olur. Zira takıların düşük lvl de olsa absorbsiyon değerleri çok büyük katkı sağlıyor defansınıza ... Ancak takılarda lvl farkı üstbaşınız kadar etkilemiyor ... Yani başta geçen sun chest - sun necklace hangisi tercih edilmeli sorusunun cevabı chest görünüyor ...

Joymax in itemlere yazdığı % ler hep kafa karıştırır ancak bu değerleri % olarak görmemek lazım aslında hepsinin bir sayısal değeri mevcut ... Yani ice effect için misal konuşursak %20 reduce dediğinde mevcut herhangi bir effect üzerinden dur %20 sini düşeyim şeklinde hesaplanmıyor ... Yani %20 ice reduce bulunan bir takı belli bir sayısal reduce a sahip oluyor atıyorum bunu misal 15 ... işte bu takılarınızdan gelen sayıların toplamı ile shield serisinden gelen sayının toplamı toplam reduce gücünüzü sağlıyor ... Effectin sayısal değeri de saniye bazına çevriliyor ... Gelen effectin sayısal değerinden sizin toplam reduce gücünüz düşüldüğünde kalan effect varsa bu saniye olarak hesabınızda işlemeye başlıyor ... Toplam reduce değeriniz gelen effect in üzerinde ise etkilenmemiş oluyorsunuz ... Altında ise kalan effect pill ile giderilmeye çalışıyor -her pill in de reduce gücü mevcut ama burada pill basma süresi devreye girdiğinden az ya da çok etkileniyorsunuz- ...

olaya 7d 8d diye bakmaman gerekir. yani 77 level chest ile 76 level necklace karşılaştırması yapman daha doğru olur. blue özellikler ek özelliklerdir. takıların asıl amacı ve görevi gelen magic veya psh. atackların size vuruş güçlerini % olarak düşürmesidir. bu yüzden 7d ile 8d takılar arasında abartı fark olmayabilir. ama iş armorlara geldimi 2 katı defans verdiği için (2 katı vermesine rağmen takılar kadar defans sağlamıyor) sana daha fazla görünebilir

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

olaya 7d 8d diye bakmaman gerekir. yani 77 level chest ile 76 level necklace karşılaştırması yapman daha doğru olur. blue özellikler ek özelliklerdir. takıların asıl amacı ve görevi gelen magic veya psh. atackların size vuruş güçlerini % olarak düşürmesidir. bu yüzden 7d ile 8d takılar arasında abartı fark olmayabilir. ama iş armorlara geldimi 2 katı defans verdiği için (2 katı vermesine rağmen takılar kadar defans sağlamıyor) sana daha fazla görünebilir

Karşılaştırmanın yapılabilmesi için gerekli olanı söyledim ...
    Eğer birisi 8D Sun Necklace - 76 Necklace ve 8D Sun Chest - 77 Chest e sahipse kesin bilgi verecek testi yapabilir ...
    Ancak lvl değeri olarak fikir verecek olan 7D 8D testi lvl farkı olarak, chest teki lvl farkı daha etkili olarak gösteriyor ...
    Ancak üstte söylediğim gibi üzerimden çıkardım ikisini de şeklinde test yapmak kesinlikle hatalı ...

• quote:

.:KeÇi:. Tarih 18 Haziran 2007; 12:42:13

quote:

denedin mi?
    ben daha yüksek lvl olan chestimi çıkardım,sonra chesti giydim ve necklace ımı çıkardım
    elde ettiğim sonuç: necklace cheste göre daha çok defans sağlıyor!
    ayrıca bu denememe takılardaki defans değerleri diğer eşyaların üzerinde yazan defans değerleri aynı değil,farklı bir hesaplanma düzeni var

ya bende denedim chest taktım yüzük taktım c ye bastım yüzükler bırak chest kadar vermeyi nerdeyse oynatmıo defans rakamlarını chehs daha fazla verio sennn dediin kesinlikle yanlıs kardeim o kadar farketmez takılar

• Ya madem bilmiyorsun neden biliyormuş gibi konuşmalar yapıyosun?
    Neredeyse oynatmıyor diyo .Takıların üstünde sen phy defance yada mag. defance diye bir yazı gördünmü?Allah'ını seviyorsan bilmeden bir şeyler yazma şuraya.

Absorption=çekme,emme,yutma

Yüzük, Küpe ve Kolye Ne İşe Yarar?

lvl 80 SOSUN takı takın hiç etki etmez diyo bide yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeroLyn -- 18 Haziran 2007; 19:58:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

Ya madem bilmiyorsun neden biliyormuş gibi konuşmalar yapıyosun?
    Neredeyse oynatmıyor diyo .Takıların üstünde sen phy defance yada mag. defance diye bir yazı gördünmü?Allah'ını seviyorsan bilmeden bir şeyler yazma şuraya.

Absorption=çekme,emme,yutma

Yüzük, Küpe ve Kolye Ne İşe Yarar?

lvl 80 SOSUN takı takın hiç etki etmez diyo bide yaa.

bilmiyo abisi öğrenecek

ya sorun deil siz takılara önem vermeyin idarelik bişeler takın yeter hem kesmeside kolay olur

• Arkadaşlar takılar %70 apsorte eder damageleri. Ayrıca 13 dg için söylüyorum
    Diadbone adlı ünigten stun taşı düşürüp basarsanız. Belli oranda stun yememe özelliği kazanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.