Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi Hangi Sıra İle İzlenmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzüklerin Efendisi serisine başlamayı düşünüyorum da herkes farklı bir şey söylüyor. Daha önce hiç izlemedim, Hobbit falan da varmış, yarın tüm serisini indireceğim toplam kaç seri var ve seri sıralaması nasıl ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yüzüklerin Efendisi Filmlerini Hangi Sırayla İzlemelisiniz?

J.R.R. Tolkien'in klasik romanından uyarlanan Peter Jackson'ın "Yüzüklerin Efendisi" film üçlemesi, destansı fantezi sinemasının zirvesi olarak kabul edilir. Bu filmleri izlemeyi planlıyorsanız, doğru sıralamayı takip etmeniz önemlidir.

"Yüzüklerin Efendisi" Film Sıralaması:

"Yüzüklerin Efendisi" film üçlemesi zaman sırasına göre yayınlanmıştır:

1. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (2001)
    2. Yüzüklerin Efendisi: İki Kule (2002)
    3. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003)

Seri Sıralamasının Önemi:

Filmleri doğru sırayla izlemek, hikayenin akışını ve karakterlerin gelişimini tam olarak anlamanıza yardımcı olacaktır. İlk film, Yüzüğün Orta Dünya'ya dönüşüyle başlar ve maceranın temelini oluşturur. İkinci film, Yüzük Taşıyıcısı Frodo Baggins'in görevindeki zorlukları ve arkadaşlarının birbirinden ayrılmasını anlatır. Üçüncü ve son film, epic bir doruk noktasında Yüzük'ün kaderini belirler.

Kronolojik Sıra:

Filmlerin zaman sırasına göre izlenmesi, olayların kronolojik gelişimini takip etmenizi sağlar. Bununla birlikte, bazı hayranlar, filmleri yayınlandığı sırayla (Yüzük Kardeşliği, İki Kule, Kralın Dönüşü) izlemeyi tercih eder. Bu, hikayenin doğal ilerlemesine uyum sağlar ve her filmin bağımsız bir deneyim olarak tadını çıkarılmasını sağlar.

Özet:

"Yüzüklerin Efendisi" film serisini izlemek için önerilen sıralama şunlardır:

• Zaman Sırası: Yüzük Kardeşliği -> İki Kule -> Kralın Dönüşü
    • Yayın Sırası: Yüzük Kardeşliği -> İki Kule -> Kralın Dönüşü

Hangi sırayla izlemeye karar verirseniz verin, "Yüzüklerin Efendisi" üçlemesi, sizi büyüleyecek ve ilham verecek destansı bir fantezi yolculuğu sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Yüzüklerin Efendisi serisine başlamayı düşünüyorum da herkes farklı bir şey söylüyor. Daha önce hiç izlemedim, Hobbit falan da varmış, yarın tüm serisini indireceğim toplam kaç seri var ve seri sıralaması nasıl ?

Önce Hobbit izle sonra Yüzüklerin Efendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Festen

quote:

Yüzüklerin Efendisi serisine başlamayı düşünüyorum da herkes farklı bir şey söylüyor. Daha önce hiç izlemedim, Hobbit falan da varmış, yarın tüm serisini indireceğim toplam kaç seri var ve seri sıralaması nasıl ?

Önce Hobbit izle sonra Yüzüklerin Efendisi
    önce kitabını oku,film eh işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Kitabını yakın zamanda satın alıp da okuyamam maalesef. Filmini merak ediyorum o yüzden izlemek istiyorum çoğu kişi tavsiye etti ve çok güzel dedi. Ayrıca meşhur oyununu da oynamak için sanırım filmi de izlemek gerekiyormuş biraz da onun için izleyeceğim.
  • quote:

quote:

Kitabını yakın zamanda satın alıp da okuyamam maalesef. Filmini merak ediyorum o yüzden izlemek istiyorum çoğu kişi tavsiye etti ve çok güzel dedi. Ayrıca meşhur oyununu da oynamak için sanırım filmi de izlemek gerekiyormuş biraz da onun için izleyeceğim.

Alıntıları Göster
    Önce Empire Strikes Back izle sonra Return of the King en son da Matrix Reloaded.

• quote:

quote:

Bi arkadaşta yazmış yukarıda.İlk önce Hobbit üçlemesini izleyeceksin sırasıyla,sonra Yüzüklerin Efendisi üçlemesini izleyeceksin.

Filmleri tonlarca ödül almıştır bazılarının eh işte demesine bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: sieve

quote:

quote:

Bi arkadaşta yazmış yukarıda.İlk önce Hobbit üçlemesini izleyeceksin sırasıyla,sonra Yüzüklerin Efendisi üçlemesini izleyeceksin.

Hocam ben yanlis bakmadiysam hobbit filmleri daha sonra cekilmis ama, ben de hicbirini izlemedim de bi baslayayim diyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

quote:

quote:

quote:

Hocam ben yanlis bakmadiysam hobbit filmleri daha sonra cekilmis ama, ben de hicbirini izlemedim de bi baslayayim diyordum

Hobbit daha sonra çekildi evet ama seriye göre daha eski zamanları anlatıyor.Yani ilk önce hobbit daha sonra yüzüklerin efendisi üçlemesinin izlenmesi lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

quote:

quote:

quote:

Hobbit daha sonra çekildi evet ama seriye göre daha eski zamanları anlatıyor.Yani ilk önce hobbit daha sonra yüzüklerin efendisi üçlemesinin izlenmesi lazım.

Alıntıları Göster
    hayır yahu önce lotr izle sonra hobbit.

gerçek legolas hobbitteki değil çünkü

tüm filmleri çekim yılına göre izleyin lütfen

bkz: star wars

• Aynen saçmalamışlar elbette önce LOTR sonra Hobbit i izlemesen bile olur en azından hayal kırıklığına uğramazsın

LOTR Yüzük Kardeşliği
    LOTR İki Kule (bence serinin en iyisi)
    LOTR Kralın Dönüşü
    Hobbit Beklenmdedik Yolculuk
    Hobbit Smaug un Çorak Toprakları
    Hobbit Beş Ordular Savaşı (filmin sonu ile LOTR Yüzüklerin Efendisi nin başı bağlantılı) (spoiler sayılmaz, kim ölecek kalacak bilmiyorsun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Aynen saçmalamışlar elbette önce LOTR sonra Hobbit i izlemesen bile olur en azından hayal kırıklığına uğramazsın

LOTR Yüzük Kardeşliği
    LOTR İki Kule (bence serinin en iyisi)
    LOTR Kralın Dönüşü
    Hobbit Beklenmdedik Yolculuk
    Hobbit Smaug un Çorak Toprakları
    Hobbit Beş Ordular Savaşı (filmin sonu ile LOTR Yüzüklerin Efendisi nin başı bağlantılı) (spoiler sayılmaz, kim ölecek kalacak bilmiyorsun)
    Direk Silmarillion'ı oku
  • Önce LOTR serisini izle tabi ki. Sonra da Hobbit serisi.
  • Once LOTR sonra Hobbit tabiki kardesim
  • ısıtıyorsan ortasından başla farketmez bu seri gelmiş gelmemiş en iyi filmdir
  • Önce LOTR izle sonra Hobbit
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

Alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NizamaAdanmisRuh

quote:

Alakası yok

Alıntıları Göster
    Önce hobbit izlemen lazım hobbit daha önceyi anlatıyor daha sonra lotr

• Konu olarak hobbit öncesini anlatıyor ama lotr serisinden başlayıp sonra hobbit serisini izlemelisin. Kurgu yu ve senaryonun anlatımı o şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozz1907

Konu olarak hobbit öncesini anlatıyor ama lotr serisinden başlayıp sonra hobbit serisini izlemelisin. Kurgu yu ve senaryonun anlatımı o şekilde.
    Yüzüklerin Efendisi'ni izledikten sonra Hobbit ile ilgili çok büyük beklenti içine giriliyor. Hobbit'i izledikten sonra Yüzüklerin Efendisi beklentiyi fazlasıyla karşılar.

İşin bir de kronolojik açısı var tabi. O yüzden tavsiyem ilk önce Hobbit sonta LotR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NizamaAdanmisRuh

quote:

Alakası yok

nasıl yok ? izle star warsı 1-2-3-4-5-6 diye bakalım spoilerın allahını yemiyo musun ep:3 te.

önce lotr izleyin arkadaşlar. hobbit izlemeseniz de olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.