Sol tuşa hızlı hızlı bas. Ok atarken adamlara nişan al süreni iyi değerlendir. Kaçman gereken yerlerde kaç. Al sana hile
aa ama bi i.nelik istiyosanız adamlarınızı düşmana daldırın pop limitiniz fullse eğer böle 2 tanesi ni felan geri kaçırın bi bölükten sora onların sayısı ortamdan yeni adamlar cıkarın..
www.cheats.net e bakabilirsin
OYUNU BİTİRMEDEN ŞİFRE YAZAMIYOSUN..
OYUNU BİTİRDİĞİNDE ZATEN SANA ŞİFRELERİ GÖSTERİYO...
NOLDU BLACK GATE DE Mİ TAKILDIN????
quote:
Orjinalden alıntı: God_Father
OYUNU BİTİRMEDEN ŞİFRE YAZAMIYOSUN..
OYUNU BİTİRDİĞİNDE ZATEN SANA ŞİFRELERİ GÖSTERİYO...
NOLDU BLACK GATE DE Mİ TAKILDIN????
EWET
black gateyi geçmek için nazgullerle savaşırken mızrak atmak ve birebirde korunmak çok önemli koruyacagın kişinin yanına git savaşma korun ancak odurunca vur ve korun tabi peşine mızraklar ben böyle bitirdim
quote:
Orjinalden alıntı: ADALMAZ
black gateyi geçmek için nazgullerle savaşırken mızrak atmak ve birebirde korunmak çok önemli koruyacagın kişinin yanına git savaşma korun ancak odurunca vur ve korun tabi peşine mızraklar ben böyle bitirdim
ADALMAZA KATILIYORUM
ÇOK HIZLI OLMALISIN...CANI AZALAN ADAMININ HEMEN YANINA KOŞ.BOL BOL KOMBO KULLAN
ADAM AKILLI 20-25 KEZ DENESEN RAHAT GECERSİN
quote:
Orjinalden alıntı: ADALMAZ
ADALMAZA KATILIYORUM
ÇOK HIZLI OLMALISIN...CANI AZALAN ADAMININ HEMEN YANINA KOŞ.BOL BOL KOMBO KULLAN
ADAM AKILLI 20-25 KEZ DENESEN RAHAT GECERSİN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme