Şimdi Ara

Yüzüklerin efendisi tarzı film önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yukarı
  • arkadaşım yeter bence hep 3 Idiots tarzı film,LOTR tarzı film,yok işte.Tarz olarak LOTR'a benzeyen bir film var.Kingdom Of Heaven,tavsiye ederim İMDB 7.1 puan almış ama izleyenlerin çoğu çok beğendi,ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Tair

arkadaşım yeter bence hep 3 Idiots tarzı film,LOTR tarzı film,yok işte.Tarz olarak LOTR'a benzeyen bir film var.Kingdom Of Heaven,tavsiye ederim İMDB 7.1 puan almış ama izleyenlerin çoğu çok beğendi,ben de

Ne isyan ediyosun arkadaşım ? Forum değil mi burası soruyorum işte. Beğenmiyosan girmezsin konuya bu kadar basit. Zorla mı gir gir diyorum. İlk defa giriyorum bu bölüme napim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Last Goodbye

quote:

Orijinalden alıntı: Al-Tair

arkadaşım yeter bence hep 3 Idiots tarzı film,LOTR tarzı film,yok işte.Tarz olarak LOTR'a benzeyen bir film var.Kingdom Of Heaven,tavsiye ederim İMDB 7.1 puan almış ama izleyenlerin çoğu çok beğendi,ben de

Ne isyan ediyosun arkadaşım ? Forum değil mi burası soruyorum işte. Beğenmiyosan girmezsin konuya bu kadar basit. Zorla mı gir gir diyorum. İlk defa giriyorum bu bölüme napim.

boşuna topic fazlalığı yaratıyosun,yaz foruma bir sürü aynı gönderi var
  • hep birine benzeyen filmler izlemek bence sıkar belli bir süreden sonra , yeniliklere açıl
    ayrıca yüzüklerin efendisi tarzında başka film yok çünkü , bulursan bana da haber et
  • ÖYLE BİR FİLM YOK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komedi Film Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Sinister tarzı film tavsiyesi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hobbit'i izlemişsindir herhalde? Yüzüklerin Efendisi serisinden daha önceki bir zamanda geçiyor.

Edit: O kalitede bence de başka film yok. Bulursan haber et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invius -- 27 Ağustos 2013; 23:55:38 >
  • harry potter izle bro sonra gandalf ıle dumbledore u karşılaştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LOTR kalitesinde film yok bencede hobbit 3 e kadarda olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

LOTR kalitesinde film yok bencede hobbit 3 e kadarda olmayacak.

+1 bende hobbit 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum daha çok beklerim gerçi ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.