Şimdi Ara

Yüzümdeki Akne İzleri SS' li (Lütfen Bakın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu izler sivilce izi değildir.Yara izidir.Şu anda 18 yaşındayım 15 16 Yaşlarından beri yüzümde yara oluştuğunda hemen istemsiz bir şekilde kavlatıyordum.İlk başda küçük yaralar büyük yaralara dönüştü ondan sonra izler kalmaya başladı en ufak bir stres olduğunda hemen elim yüzüme gidiyordu artık çok şükür kurtuldum kurtulmasına da iş işden geçmiş oldu yüzümde bir sürü yara izi kalmış oldu.Artık 18 yaşıma geldim sakal bıyığım felan çıktığı için artık sakalımı kesmeye utanıyorum yara izleri belli olcak die ne yapacağımı şaşırdım bu izler ömür boyu yüzümde kalcak diye çok korkuyorum geçen sene doktora gittim bi umut.Cildiye bölümüne gittim 2 tane krem ilaç verim biri jel diğeri normal krem markalarıda Isotrexın 30g JEL diğeri Nadixa %1 Nadifloksasin Krem.Bu ilaçları doktor bir ay kullan sonra tekrar gel dedi ben bu ilaçları her gün düzenli bir şekilde kullanırken 20. günün sonuna geldiğimde yüzümde akne izleri hala duruyordu + yeniden yaralar çıkmaya başlamışdı bende bıraktım kullanmayı ve doktorada gitmedim ama bu sene bir daha gitmeyi düşünüyorum.Eğer içinizde böyle bir dertle başı mübdela olan arkadaşlar varsa nasıl bir çözüm yolu izlediklerini veya cild den iyi anlayan arkadaşlar nasıl bir çözüm yolunda gitmemi yazarlarsa sevinirim.Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler...

ss;

• Yardım Edecek Kimse Yokmu ??
  • Roller yaptırcaksın çukurluk varsa rolleri bilmiyorsan yuze igneleri batıryorlar bu teknik iyileşme oranını %200 çıkarıyor kurtulursun geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

Roller yaptırcaksın çukurluk varsa rolleri bilmiyorsan yuze igneleri batıryorlar bu teknik iyileşme oranını %200 çıkarıyor kurtulursun geçmiş olsun

Cevabın için çok teşekkür ederim çukurluk fazla yok çukur o kadar önemlide deil zaten de bu işte gördüğün gibi yaranın iz kalması canımı sıkıyor.
    Birde bu roller hakkında biraz daha bilgi verirsen sevinirim.
  • CahitKaya C kullanıcısına yanıt
    Dostum çukur olan şey ölsen iyileşmez hacı ben şuan roc içiyorum bitince roller yaptırcam sen araştırrısan daha iyi bilgiler alırsın önce iyi bi doktora git fikir al bu izler beklmeyle geçmez

• quote:

Dostum çukur olan şey ölsen iyileşmez hacı ben şuan roc içiyorum bitince roller yaptırcam sen araştırrısan daha iyi bilgiler alırsın önce iyi bi doktora git fikir al bu izler beklmeyle geçmez

Anladım demek istediğinide bu roller e bakdım şimdide basit gibi gözüküyor senin bu roller dediğin dermaroller die bi marka var o mu acaba oysa kullanımı basit gibi?
    Marka değil genel adı o evde alıp kendin yapmaya kalkma daha beter eden ama ucuz bişe değil kişiye göre özel iğne falan yapılıyor ilk seans sana 300-500 patlar oteki seanslarda 250 üstü olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum anladım anlamasına sandığımdan pahalıymış ya sigorta karşılamıyor mu bunu yani hastanenin cildiye bölümüne yeniden gitsem bu yöntemden bahsetmem de doktor bilir zaten yine bu konuyu açsam nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CahitKaya -- 11 Mayıs 2014; 21:30:41 >
    Sen 2-3 doktora git danış ne diyorlar yaptırmadan önce bi araştır krem falan verirler belki lazer daha uygunsa olabilir sana en iyis işini bilen bi doktora gitmek roller fiyatlarını tam bilmiyom ama bu civardadır devlet cildiye işine para odemiyor

• quote:

Sen 2-3 doktora git danış ne diyorlar yaptırmadan önce bi araştır krem falan verirler belki lazer daha uygunsa olabilir sana en iyis işini bilen bi doktora gitmek roller fiyatlarını tam bilmiyom ama bu civardadır devlet cildiye işine para odemiyor

Krem jel verdiler zaten ilk gittiğimde kullandım onları bi işe yaramadı ondan sonra gitmedim zaten nese artık bi gidiyim doktorlara danışıyım olmasa.Cildim çok hassas kafayı yicem bir yara çıksın hemen iz kalıyor ardından nese senide fazla yormayım tekrarden ilgilendiğin için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CahitKaya -- 13 Mayıs 2014; 17:18:31 >
  • Başka çözüm önerisi olan varmı ?
  • Defne sabunu, ayva çekirdeği ile hazırlanan jellerini araştırabilirsin alternatif olarak. Yalnız iz işleri sabır ister, isotrexin jeli 20 gün kullandığını söylemişsin. Ben 3 ay kullanmıştım yüzümdeki azıcık bir iz için ve sonuç da aldım. Umarım çözüme kavuşursun yeter ki sabret:)

• Kükürtlü sabun kullanabilirsin.Benim yüzüde de buna benzer yuvarlak kırmızı sivilce lekeleri var.Bir haftadır kullanıyorum.Özellikle alnımdakileri geçirdi.Yanaklardakiler de daha az belli oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.