Şimdi Ara

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ (VAN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
4.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bilgisi olan varmı bilgi verirseniz çok sevinirim ya da arkadaşı felan burda okuyan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vay dostum sen eskilerdensin tanıdım nickten :)
  • Benim komsu var gecen konustuk.sen sor bilirsem cevaplarim

• BrokenNecklace kullanıcısına yanıt
    Kardes öyle bi sorum yok özellikle amaa genel bilgi verirse çok sevinirim

• mynameisferit kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim bu sene forumda öyle çok aktif değildim

• Up

• Şehir için bilgi verebilirim ama üni için veremem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ünivi hakkında aldım bilgi dostum şehirdeki ortam hakkında bilgi verirsen sevinirim burdan ya da özelden

• Gezilecek görülecek yer çok canın fazla sıkılmaz zaten tek sorunlu yer var hacıbekir mahallesi orayada gitmenin hiç bir zaman lüzumu olmayacak daha spesifik sorun varsa sor istersen genelleme olunca pek aklıma bir şey gelmedi :D

• İnsanları nasıl hocam

• Egitimi hakkinda bir bilgim yok
    Ama van doguda gidebilecegin en guzel yerdir
    Merkezde ev kiralari pahali 750tl den baslar
    Onun dışındaki yerlerde cok uyguna ev bulabilirsin

• Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası hödük dolu ama tıp fakültesinde fazla olacağını sanmam ve çok fazla işiniz de olmaz bu tiplerle ama geneli iyi insanlar

http://forum.memurlar.net/konu/2197122/
    Burada yazilanlari okumani tavsiye ederim

http://forum.memurlar.net/konu/2208973/

• Dostum sıkılmazsın kafana Göre birilerini bulursun. Ama soğuktur baya. Siyasi meseleler kafanı karıstırmasın sen kendini uzak tuttukça uzak olursun

• Kaçak meseleleri çok olur sana diyim. Yani sınır şehri olduğu için kaçak sigara vs. Ama dediğim gibi sen uzak dursan hiç bir şey olmaz. Tıp ta okuyan arkadaş vardı. Tıptaki adamlar akıllı zaten kafa dengi birilerini buluyorsun derdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ReisBeyYT

Haftada 5 gun ders gorursun devamsizlik hakkin yok. Erkek yurdu uniden uzakta malesef. Uni icinde sosyal etkinlik yok bahar senligi 2 3 saat felan suruyor. Uni icinde kafe vs cok kalitesiz sehirde 1 2 tane var. Siyasi yapilanmalar cok oluyor ocaklar felan senle konusmaya geliyolar ayni sekilde diger siyasi partilerde tarafini belli etmen gerek unide adamina gire muamele var malesef kiz iliskileri liseden zayif tip icin bu gecerli . Sozluler hocanin keyfine gore oluyo en sevmedigim yani bu bi arkadasa bu sarkiyi severmisin demis o da evet diyince cik demis 80 aldi. Boyle seyler fazla malesef.

Olumlu yonu ise kampusun karsisinda gol var :)

sen mi yaşadın bunları bana çoğu yalan gibi geldi bende vanda yaşıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ReisBeyYT

Haftada 5 gun ders gorursun devamsizlik hakkin yok. Erkek yurdu uniden uzakta malesef. Uni icinde sosyal etkinlik yok bahar senligi 2 3 saat felan suruyor. Uni icinde kafe vs cok kalitesiz sehirde 1 2 tane var. Siyasi yapilanmalar cok oluyor ocaklar felan senle konusmaya geliyolar ayni sekilde diger siyasi partilerde tarafini belli etmen gerek unide adamina gire muamele var malesef kiz iliskileri liseden zayif tip icin bu gecerli . Sozluler hocanin keyfine gore oluyo en sevmedigim yani bu bi arkadasa bu sarkiyi severmisin demis o da evet diyince cik demis 80 aldi. Boyle seyler fazla malesef.

Olumlu yonu ise kampusun karsisinda gol var :)

14-15 yıldır vandayım böylesi yalanı ilk kez görüyorum.Yalnız sözlü kısmı çok amatör yalan olmuş keşke biraz daha düşünülseydi daha gerçekçi yalanlar elbet bulunurdu.Her okulun en az yüzde 30 devamsızlığı vardır yönetmelik belli.Erkek yurdu üni içinde.Ocak tüp gibi saçmalıklar yoktur.Kız ilişkileri gayet yerinde ve güzeldir.Şehirde 10 dan fazla kafe var hatta ben 3 yıldır çok yokum 20 bile olmuş olabilir.Burgerdan tut kahve dünyasına, özsüte kadar her şey vardır.Sakin şehirdir.Çok bulaşmıyorum abidik gubidik yorum yapanlara ama buna yapmalıydım.Gerçi falan a felan yazmandan anlamalıydım düşünce sığlığını

• Celciusavogadro kullanıcısına yanıt
    Kaşındı hocam haklısın

• ya arkadaşlar,tıp bu tıp,heryerde okunur.siz herhangi bir üniversitenin bir bölümünü okuyup iş bulamayınca ne oluyor biliyormusunuz..hayattan soğuyorsnuz.dr olunca en kötüsü 70-90 bin tl maaş alıyorsunuz.kaldıki mezun olduktan sonra esas savaş başlıyor.hayat savaşı..işsiz kalınca okuduğunuz bölümede-şehrede-üniversiteyede saydırıyorsunuz.kaldı ki.tıp tan mezun olunca nereye atanacaksınız net değil.belki küçük bir ilin ücra bir ilçesine atanacaksınız..vanı mumla ararsızı.van il bu il..en azından bir ilde okuyor olacaksınız..şehirn imkanlarından çok arkadaş grubu önemli.istanbulda da okusanız kafeye gittiğinizde aynısı vanda bulunan sandalyeye oturacaksınız.neyin sosyalliği..siz arkadaş grubu bulmaya bakın.üniversiet hayatı unutulmaz anılarla dolu oluyor.şehrin caddelerini değil.grup arkadaşlarınızla geçirdiğiniz güzel anlar akla geliyor.demem o ki tıp için (geleceğin için )nerde okursan oku.işsizlik kadar kötü bir şey yok.mezun olunca iş bitiyor mu,hayır bunun tusu var,yurt dışısı var,zorunlu hizmeti var.siz bunlara kafa yorun.okul heryerde okunur..mezun olunca doktor olup hemen atam yapılıyor maaş alıyorsunuz.bu sizi motive etsin.işsiz kalmıyorsunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.