vallaha ben geceleride ıslık çalıyorum , sakızda çiyniyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: CARNIVALE
sorun yok şeytan böyleyse beraber yalaşırız
ygece uyuduğumuzda şeytanlar yüzümüze
işermiş
annem öle der
bizim bi ark var anlşatıyodu o, köylerinde kadının biri gece külleri karıştırıyomuş çarpılmış ağuz burun yamulmuş he bi de; kafa kıbleye dönükken yüzüstü yatmak kafirin yatış şekli sağ kolnun üstünde yatmak mü'minin yatış şekli sol kolunun üstüne yatmak hükümdarların yatış şekli sırtüstü yatmak peygamberlerin yatış şekli imiş. takvim yaprağının arkasında okumuştum
ah şu şeytanla karşılaşsak bi arena olsada vs yapsak
acaba camdan balkondan asagı işemenin batıl şeyleri de var mı
quote:
Orjinalden alıntı: GoldWolf
bir böyle birşey vardı Gece gece aynaya bakma şeytan yüzününe tükürür
ıslık çalsam gelirmi acep
quote:
Orjinalden alıntı: CfgMaster
quote:
Orjinalden alıntı: CARNIVALE
sorun yok şeytan böyleyse beraber yalaşırız
gece çekme şeytan s..er var bide cenabet yatmamanız için uydurulmuş bir yalan bence
quote:
Orjinalden alıntı: #Tuna#
gece çekme şeytan s..er var bide cenabet yatmamanız için uydurulmuş bir yalan bence
Ateşe işemiştim ben bikere cin gelir dediler
Sabah kalkınca yüzü yıkamak farz veya vacip değildir. Ancak hem sıhhat açısından hemde uykunun etkisini üzerimizden atmak için yüzümüzü yıkamanın faydası vardır. Ayrıca temizlik olması bakımından da sünnettir. Selam ve dua ile... Sorularla İslamiyet Editör
quote:
Orjinalden alıntı: hidden
çocukluğumda benzer şeyleri bahane ederek uykuluyken yüzümü yıkadığım günleri ve güneşli bir sabah gözümü ovuşturarak gözlerimi ışığa alıştırmaya çalışarak dışarıya çıktığım sabahları ve o yıllardaki bahar mevsiminde açan çiçeklerin kokusunu bu gün hala arıyorum Ama yok. O yıllarla birlikte çok gerilerde kalmış. Vay be yaşlanıyoruz yahu.
Hocam sen naptın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme