Şimdi Ara

'Yüzünü yıkamazsan şeytan yalar evladım!' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunların hepsi BATIL İTİKAT. Sallaaaaa !
  • [Deleted by Admins]
  • ben duyduklarımı söyliyim

yüzünü yıkamazsan yüzüne şeytan işer
    gece gece ıslık çalınmaz şeytanları başına toplarsın
    geceleri tırnak kesilmez cin çarpar
    pilavını yemezsen kalan pirinçler kadar çocuğun olur büyüğünce
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

O değilde geceleri etrafa işenmez lafını ciddiye alın bence

Ankaraspor-Galatasaray macından sonra stadın yanına işedim valla ot çimen çayır

özellikle geceleri dışarı işerken , camdan su dökerken bir sürü sey daha vardı hatırlayamıyorum. bencede dikkat edin. hatta gece kuytu koselerde gezerken bile dikkat edin. karanlıktayken ağzınızdan dua eksik olmasın. şunları yazarken aklıma geliyorda gozlerım doldu

• Vay be bir tek ben değilmişim bilinçaltı bu tür kolpalarla zehirlenen

Böyle çocukları korkutan aile fertlerine
  • söylediklerim batıl inanç değil Allah kimsenin başına öyle seyler vermesin. gece işenirken su dökerken destur alınır ondan sonra yapılır. anlatıp yeniden yaşamak istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

söylediklerim batıl inanç değil Allah kimsenin başına öyle seyler vermesin. gece işenirken su dökerken destur alınır ondan sonra yapılır. anlatıp yeniden yaşamak istemiyorum.

Gece gece heyecan yapalım ya anlat sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: 15Haziran2006

quote:

söylediklerim batıl inanç değil Allah kimsenin başına öyle seyler vermesin. gece işenirken su dökerken destur alınır ondan sonra yapılır. anlatıp yeniden yaşamak istemiyorum.

Gece gece heyecan yapalım ya anlat sen

Gözlerini kapayarak yaz birşey olmaz anlat bende merak ettim

• quote:

Anlat bakalım ne olmu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kartal -- 10 Mayıs 2008; 1:51:00 >
  • gece karanlk ve kuytu yerlerde gezerken en azından dua edin demiştim yada dolaşmayın diye onn hakknda birşey anlatıcam. yakın bir abim vardı. askere gitti. kandil gününün arefesinde tek başına dolaşırken üç harflilerin oldugu yerden geçmiş. daha dogrusu imam üçharflilerin sofrasına bastıgını soylemiş. bildiginz üzere gece dolaşırlar. ben böyle biliyorum. Allah kimsenin başına vermesin. çok fena şekilde çarpılmış. resmen hayatı kaymış. askeriyede böyle bir şeye anca delilik derler. ankara gataya göndermişler. duydugumda şok oldum inanmadım ama telefon açtı onun sesini duyduğumda resmen ağlıcaktım. konusamıyordu bile. din üzerine olan hiçbirşeyden bahsedemiyor. Allah Muhammed adını ağzına alamıyor. ezan okununca krizlere giriyor. askeriye hiçbir şekilde yardım etmemiş. akıl hastası diye bırakmıslar oraya. yogun baskılara dayanamayıp bir imam çağırmıslar. hoca gelip abiye baktıgında dediği laf şu olmuş. bunlarla ben başa çıkamam

sakın demeyin ki " bırak ya resmen hikaye " herşeyi onun ağzından dinledim. birkaç şey daha var ama dayanamam

• hayır benim anlamadığım nokta niye üç harfli diyonuz bre biladerim?

ula selenamı bu 3 kere cin cin cin diyince gelicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekeys
    pff.. he yalar... lick me devil

nuahahahaa
  • "Yüzüstü yatarsan şeytan gece" diye duymuştum bende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

"Yüzüstü yatarsan şeytan gece" diye duymuştum bende.

O öyle değil de Peygamberimizin hadisi var bu konuda. İyi değil yüzüstü yatmak. Bilimsel olarak da açıklanmış bir şey.
    Ha bir de şey var "Parmak çıtlatmak şeytan tespihidir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BHT -- 10 Mayıs 2008; 9:04:08 >
  •  'Yüzünü yıkamazsan şeytan yalar evladım!'
  • + akşam tırnak kesmekde iyi değil derlerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

'Yüzünü yıkamazsan şeytan yalar evladım!'

• quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

'Yüzünü yıkamazsan şeytan yalar evladım!'

böyLe şeytana ben ne yaparım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.