Şimdi Ara

'Yüzünü yıkamazsan şeytan yalar evladım!' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slash

hayır benim anlamadığım nokta niye üç harfli diyonuz bre biladerim?

ula selenamı bu 3 kere cin cin cin diyince gelicek

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tpt_hf

hayır benim anlamadığım nokta niye üç harfli diyonuz bre biladerim?

ula selenamı bu 3 kere cin cin cin diyince gelicek

yok ondan değil ağız alışkanlıgının klavyeye yansımış hali

• quote:

Orijinalden alıntı: rude.

quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

'Yüzünü yıkamazsan şeytan yalar evladım!'

böyLe şeytana ben ne yaparım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: churl

quote:

böyLe şeytana ben ne yaparım

ne yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

lick me devil

şimdi daha anlamlı :)

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bu şeytan beni yalamaya vakit bulamadan ben yalarım bunu.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Şeytan bumu ben daha korkunç birşey sanıyordum, çağırsam gelir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

quote:

quote:

lick me devil

şimdi daha anlamlı :)

Alıntıları Göster
    banyoda sarki söylenmezmis birde günahmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanimavrupa

banyoda sarki söylenmezmis birde günahmis

Alıntıları Göster
    gece 12den sona banyoya girmeyin çarpılırsınız dediler. her gece 2 de banyo yaparım bikere bile bişe olmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

O değilde geceleri etrafa işenmez lafını ciddiye alın bence

Ankaraspor-Galatasaray macından sonra stadın yanına işedim valla ot çimen çayır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

O değilde geceleri etrafa işenmez lafını ciddiye alın bence

Ankaraspor-Galatasaray macından sonra stadın yanına işedim valla ot çimen çayır

Isersende DESTUR diyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

yalasın ne güzel:D
    quote:

Orjinalden alıntı: lord of comandos

yalasın ne güzel:D

banada yalar değil s.çar diyolardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardStarr

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous

quote:

gece rüyalarımıza gelen şeytan kızlar bu demek o zmn

• quote:

Orijinalden alıntı: ßiliyorum

gece 12den sona banyoya girmeyin çarpılırsınız dediler. her gece 2 de banyo yaparım bikere bile bişe olmadı..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

gece kamyonu devirirsek ne olucak? destur alarak banyo-wc yapınca birşey olmaz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: SynFx

quote:

gece kamyonu devirirsek ne olucak? destur alarak banyo-wc yapınca birşey olmaz sanırım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: altanns

quote:

aga ben hiç bişe yapmıyom. abdestte aldıgım yok. şarkıda sölerim gece
    valla bikere bile bişe olmadı.
    destur demeyerek agacın altınıda sulamışımdır.

yoksa ben mi ugursuzum

• quote:

Orijinalden alıntı: SynFx

quote:

Alıntıları Göster
    Resimdeki şeytan sabaha kadar yalasın hiç sesimi çıkarmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Resimdeki şeytan sabaha kadar yalasın hiç sesimi çıkarmam

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bazı şeyler doğru mesela çöp vs gibi yerlere işemek iyi değil.cinler oraları tercih ederler(miş)yemek filan için vede tırnaklarınızı kestiğinizde ortalık yere bırakmayın cinler onları yerlermiş.peygamerimiz toprağa gömermiş tırnaklarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

gece karanlk ve kuytu yerlerde gezerken en azından dua edin demiştim yada dolaşmayın diye onn hakknda birşey anlatıcam. yakın bir abim vardı. askere gitti. kandil gününün arefesinde tek başına dolaşırken üç harflilerin oldugu yerden geçmiş. daha dogrusu imam üçharflilerin sofrasına bastıgını soylemiş. bildiginz üzere gece dolaşırlar. ben böyle biliyorum. Allah kimsenin başına vermesin. çok fena şekilde çarpılmış. resmen hayatı kaymış. askeriyede böyle bir şeye anca delilik derler. ankara gataya göndermişler. duydugumda şok oldum inanmadım ama telefon açtı onun sesini duyduğumda resmen ağlıcaktım. konusamıyordu bile. din üzerine olan hiçbirşeyden bahsedemiyor. Allah Muhammed adını ağzına alamıyor. ezan okununca krizlere giriyor. askeriye hiçbir şekilde yardım etmemiş. akıl hastası diye bırakmıslar oraya. yogun baskılara dayanamayıp bir imam çağırmıslar. hoca gelip abiye baktıgında dediği laf şu olmuş. bunlarla ben başa çıkamam

sakın demeyin ki " bırak ya resmen hikaye " herşeyi onun ağzından dinledim. birkaç şey daha var ama dayanamam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

gece karanlk ve kuytu yerlerde gezerken en azından dua edin demiştim yada dolaşmayın diye onn hakknda birşey anlatıcam. yakın bir abim vardı. askere gitti. kandil gününün arefesinde tek başına dolaşırken üç harflilerin oldugu yerden geçmiş. daha dogrusu imam üçharflilerin sofrasına bastıgını soylemiş. bildiginz üzere gece dolaşırlar. ben böyle biliyorum. Allah kimsenin başına vermesin. çok fena şekilde çarpılmış. resmen hayatı kaymış. askeriyede böyle bir şeye anca delilik derler. ankara gataya göndermişler. duydugumda şok oldum inanmadım ama telefon açtı onun sesini duyduğumda resmen ağlıcaktım. konusamıyordu bile. din üzerine olan hiçbirşeyden bahsedemiyor. Allah Muhammed adını ağzına alamıyor. ezan okununca krizlere giriyor. askeriye hiçbir şekilde yardım etmemiş. akıl hastası diye bırakmıslar oraya. yogun baskılara dayanamayıp bir imam çağırmıslar. hoca gelip abiye baktıgında dediği laf şu olmuş. bunlarla ben başa çıkamam

sakın demeyin ki " bırak ya resmen hikaye " herşeyi onun ağzından dinledim. birkaç şey daha var ama dayanamam

lol

• quote:

Orijinalden alıntı: SizMutluLerzanMutlu

quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

lol

Alıntıları Göster
    Ya ne saçma şeyler. Bu zamana kadar hiç inanmadın böyle şeylere, bu tip şeylere inananların da aklından şüphe ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AFA9E7E65

Ya ne saçma şeyler. Bu zamana kadar hiç inanmadın böyle şeylere, bu tip şeylere inananların da aklından şüphe ederim.

Alıntıları Göster
    en bombası şeytan kandırdı derler bi olay vardır. rüyanda wc gittiğini görürsün. klozet kapağını kaldırırsın koyverirsin. sonra bi ıslaklık hissedersin. uyandığında iş işten geçmiştir küçüklerde oluyor nedense sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AFA9E7E65

Alıntıları Göster
    Gece heryere eşemek sakat harbiden bu gerçek
    Diğerlerindende bazıları çocuklara küçüklükten alışkanlık yapsınlar diye söyledikleri şeyler yoksa çocuğa yap desen yapmazdı bişeyle zorlamak gerekiyordu.Tabi bu bazı şeyler için geçerli.Mesela yüz yıkamak.Temizliğin simgesi işte yıkamadan rahat edemem hem uykum açılır hem rahatlarım.
    Akşam tırnak kesilmez vs. onları banada diyorlardı kolpa alayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

en bombası şeytan kandırdı derler bi olay vardır. rüyanda wc gittiğini görürsün. klozet kapağını kaldırırsın koyverirsin. sonra bi ıslaklık hissedersin. uyandığında iş işten geçmiştir küçüklerde oluyor nedense sadece.

Alıntıları Göster
    bir böyle birşey vardı Gece gece aynaya bakma şeytan yüzününe tükürür

• quote:

Orijinalden alıntı: GörkeM!

bir böyle birşey vardı Gece gece aynaya bakma şeytan yüzününe tükürür

Alıntıları Göster
    bence şeytan artık bıkmıştır "Ulan herşeyi benim üzerime atıyorlar adamlara bak" diyordur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.