hayır benim anlamadığım nokta niye üç harfli diyonuz bre biladerim?
ula selenamı bu 3 kere cin cin cin diyince gelicek
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tpt_hf
hayır benim anlamadığım nokta niye üç harfli diyonuz bre biladerim?
ula selenamı bu 3 kere cin cin cin diyince gelicek
yok ondan değil ağız alışkanlıgının klavyeye yansımış hali
quote:
Orijinalden alıntı: rude.
quote:
Orjinalden alıntı: CARNIVALE
böyLe şeytana ben ne yaparım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: churl
quote:
böyLe şeytana ben ne yaparım
ne yaparsın
quote:
Orijinalden alıntı: CARNIVALE
Alıntıları Göster
quote:
quote:
lick me devil
şimdi daha anlamlı :)
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Bu şeytan beni yalamaya vakit bulamadan ben yalarım bunu.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Şeytan bumu ben daha korkunç birşey sanıyordum, çağırsam gelir mi
quote:
Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan
quote:
quote:
lick me devil
şimdi daha anlamlı :)
Alıntıları Göster
banyoda sarki söylenmezmis birde günahmis
quote:
Orijinalden alıntı: Donanimavrupa
banyoda sarki söylenmezmis birde günahmis
Alıntıları Göster
gece 12den sona banyoya girmeyin çarpılırsınız dediler. her gece 2 de banyo yaparım bikere bile bişe olmadı..
quote:
Orijinalden alıntı: Peacifullord
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
O değilde geceleri etrafa işenmez lafını ciddiye alın bence
Ankaraspor-Galatasaray macından sonra stadın yanına işedim valla ot çimen çayır
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
O değilde geceleri etrafa işenmez lafını ciddiye alın bence
Ankaraspor-Galatasaray macından sonra stadın yanına işedim valla ot çimen çayır
Isersende DESTUR diyeceksin
quote:
Orijinalden alıntı: nanİHlal
yalasın ne güzel:D
quote:
Orjinalden alıntı: lord of comandos
yalasın ne güzel:D
banada yalar değil s.çar diyolardı
quote:
Orijinalden alıntı: RichardStarr
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous
quote:
gece rüyalarımıza gelen şeytan kızlar bu demek o zmn
quote:
Orijinalden alıntı: ßiliyorum
gece 12den sona banyoya girmeyin çarpılırsınız dediler. her gece 2 de banyo yaparım bikere bile bişe olmadı..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ßiliyorum
gece kamyonu devirirsek ne olucak? destur alarak banyo-wc yapınca birşey olmaz sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: SynFx
quote:
gece kamyonu devirirsek ne olucak? destur alarak banyo-wc yapınca birşey olmaz sanırım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: altanns
quote:
aga ben hiç bişe yapmıyom. abdestte aldıgım yok. şarkıda sölerim gece valla bikere bile bişe olmadı. destur demeyerek agacın altınıda sulamışımdır.
yoksa ben mi ugursuzum
quote:
Orijinalden alıntı: SynFx
quote:
Alıntıları Göster
Resimdeki şeytan sabaha kadar yalasın hiç sesimi çıkarmam
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Resimdeki şeytan sabaha kadar yalasın hiç sesimi çıkarmam
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bazı şeyler doğru mesela çöp vs gibi yerlere işemek iyi değil.cinler oraları tercih ederler(miş)yemek filan için vede tırnaklarınızı kestiğinizde ortalık yere bırakmayın cinler onları yerlermiş.peygamerimiz toprağa gömermiş tırnaklarını.
quote:
Orijinalden alıntı: attila_khan
gece karanlk ve kuytu yerlerde gezerken en azından dua edin demiştim yada dolaşmayın diye onn hakknda birşey anlatıcam. yakın bir abim vardı. askere gitti. kandil gününün arefesinde tek başına dolaşırken üç harflilerin oldugu yerden geçmiş. daha dogrusu imam üçharflilerin sofrasına bastıgını soylemiş. bildiginz üzere gece dolaşırlar. ben böyle biliyorum. Allah kimsenin başına vermesin. çok fena şekilde çarpılmış. resmen hayatı kaymış. askeriyede böyle bir şeye anca delilik derler. ankara gataya göndermişler. duydugumda şok oldum inanmadım ama telefon açtı onun sesini duyduğumda resmen ağlıcaktım. konusamıyordu bile. din üzerine olan hiçbirşeyden bahsedemiyor. Allah Muhammed adını ağzına alamıyor. ezan okununca krizlere giriyor. askeriye hiçbir şekilde yardım etmemiş. akıl hastası diye bırakmıslar oraya. yogun baskılara dayanamayıp bir imam çağırmıslar. hoca gelip abiye baktıgında dediği laf şu olmuş. bunlarla ben başa çıkamam
sakın demeyin ki " bırak ya resmen hikaye " herşeyi onun ağzından dinledim. birkaç şey daha var ama dayanamam
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: attila_khan
gece karanlk ve kuytu yerlerde gezerken en azından dua edin demiştim yada dolaşmayın diye onn hakknda birşey anlatıcam. yakın bir abim vardı. askere gitti. kandil gününün arefesinde tek başına dolaşırken üç harflilerin oldugu yerden geçmiş. daha dogrusu imam üçharflilerin sofrasına bastıgını soylemiş. bildiginz üzere gece dolaşırlar. ben böyle biliyorum. Allah kimsenin başına vermesin. çok fena şekilde çarpılmış. resmen hayatı kaymış. askeriyede böyle bir şeye anca delilik derler. ankara gataya göndermişler. duydugumda şok oldum inanmadım ama telefon açtı onun sesini duyduğumda resmen ağlıcaktım. konusamıyordu bile. din üzerine olan hiçbirşeyden bahsedemiyor. Allah Muhammed adını ağzına alamıyor. ezan okununca krizlere giriyor. askeriye hiçbir şekilde yardım etmemiş. akıl hastası diye bırakmıslar oraya. yogun baskılara dayanamayıp bir imam çağırmıslar. hoca gelip abiye baktıgında dediği laf şu olmuş. bunlarla ben başa çıkamam
sakın demeyin ki " bırak ya resmen hikaye " herşeyi onun ağzından dinledim. birkaç şey daha var ama dayanamam
lol
quote:
Orijinalden alıntı: SizMutluLerzanMutlu
quote:
Orjinalden alıntı: attila_khan
lol
Alıntıları Göster
Ya ne saçma şeyler. Bu zamana kadar hiç inanmadın böyle şeylere, bu tip şeylere inananların da aklından şüphe ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AFA9E7E65
Ya ne saçma şeyler. Bu zamana kadar hiç inanmadın böyle şeylere, bu tip şeylere inananların da aklından şüphe ederim.
Alıntıları Göster
en bombası şeytan kandırdı derler bi olay vardır. rüyanda wc gittiğini görürsün. klozet kapağını kaldırırsın koyverirsin. sonra bi ıslaklık hissedersin. uyandığında iş işten geçmiştir küçüklerde oluyor nedense sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AFA9E7E65
Alıntıları Göster
Gece heryere eşemek sakat harbiden bu gerçek Diğerlerindende bazıları çocuklara küçüklükten alışkanlık yapsınlar diye söyledikleri şeyler yoksa çocuğa yap desen yapmazdı bişeyle zorlamak gerekiyordu.Tabi bu bazı şeyler için geçerli.Mesela yüz yıkamak.Temizliğin simgesi işte yıkamadan rahat edemem hem uykum açılır hem rahatlarım. Akşam tırnak kesilmez vs. onları banada diyorlardı kolpa alayı
quote:
Orijinalden alıntı: Salvador_Limones
en bombası şeytan kandırdı derler bi olay vardır. rüyanda wc gittiğini görürsün. klozet kapağını kaldırırsın koyverirsin. sonra bi ıslaklık hissedersin. uyandığında iş işten geçmiştir küçüklerde oluyor nedense sadece.
Alıntıları Göster
bir böyle birşey vardı Gece gece aynaya bakma şeytan yüzününe tükürür
quote:
Orijinalden alıntı: GörkeM!
bir böyle birşey vardı Gece gece aynaya bakma şeytan yüzününe tükürür
Alıntıları Göster
bence şeytan artık bıkmıştır "Ulan herşeyi benim üzerime atıyorlar adamlara bak" diyordur