Şimdi Ara

Yüzyılın Sorusunu Soruyorum. [CİDDİ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
3
Favori
5.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Eğitim sisteminin durumu ortada. Araştırmadan ve sorgulamadan yoksun ezbere dayalı insanlar yetişiyor.

11. sınıfta anlatıyorlar bilmeden konuşmayın ya. Ya bu arkadaş büyük ihtimalle küçük yaşta,eğer büyükse de yazık olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

quote:

Orijinalden alıntı: HeCToR45

Yerçekimi denen bi kuvvet var sen zıpladığında da dünyayla beraber dönmüş oluyosun zaten.

HAŞIRT

sen ne geziyonlan burda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

Sen bi otobusteyken zipladiginda neden arka cama yapismiyorsun
    Bunun nedeni dunya bi hizla donerken seninde bi hizin var , bu hiz sen ziplayinca bi anda duracak degilya, o hizla birlikte sende gidiyosun, ama sen ziplayipta saatlerce durabilirsen o zaman yer degistirmis olursun

iyi de çok hızlı giden bi otobüste zıplarsan arka cama yapışırsın ki otobüsün sana uygulamış olduğu bi çekim kuvveti yok

Sabit hizla hareket ediyorsa yani ivme sifirsa zipladiginda sen yukari dogru bir kuvvet uygulamis oluyorsun ama ayni zamanda otobusun hizi ilede otobusun rotasi dogrultusunda otobuse esit bir hizin oldugundan otobus icinde yer degistirmezsin.Soylede denebilir sen otobusun icindeki bir gozlemciye gore yalnizca yukari dogru ziplar gibi gozukursun ancak disaridan otobuse bakan bir dayze seni ileriye dogru ziplarmis gibi gorur bu isler gozlemciye baglidir. uzun lafin kisasi dunya ile beraber dondugumuz icin cine falan gitmezsin. Ama otobus ivmeli hareket yapiyor olsaydi(hizlaniyor ya da yavasliyor) sen zipladiginda otobus icnde geri ya da ileri hareket ederdin. Ornegin sen zipladin otobus hizini 40dan 70e cikardi sen havadayken . sen 40la ileriye gidiyorsun otobus70le gittigi icin otobus ayaklarinin altindan kayardi geriye giderdin. Yer cekimi ile alakasi yok . Simdi dagilin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tantum.35

quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Dünya dönüyor. (aynştayn) Bildiğime göre çok da hızlı dönüyor.
    Ben zıpladığımda Dünya ile alakam kesiliyor.(veya ben öyle biliyorum)
    Dünya dönmeye devam ediyor.
    Ben zıpladıkdan sonra yere indiğimde Çin'de falan olmam gerekmiyor mu ?
    Çünkü ben havadayım ve Dünya dönmeye devam ediyor ben dönmüyorum ?

Ciddiyim. Cevapları bekliyorum.

edit imla

bu yüzyılın değil asrın sorusu

Yüzyılın Sorusunu Soruyorum. [CİDDİ]

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanpir Gardaş

Beyler yardım edin bunları okuyup merak ettim ve hayatımda ilk kez zıpladım, şuan çindeyim geri dönemiyorum garip garip insanlar var yardım edin

fena güldüm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

quote:

Böyle saçma soruyu soracak kadar bilimden ve kültürden yoksun biri olmayı hiç istemezdim. Çok utanç verici. Senin yerinde olmak hiç ama hiç istemezdim!.

Hadi açıkla o zaman çok biliyorsan .Senden bu konuda bir kompozisyon bekliyoruz.

Kompozisyon yazmayı ilkokulda bıraktım sen hala yazıyorsun demekki. Artık makale yazıyorum fakat bunun hakkında yazmaya değer birşey yok. Üstte genel olarak açıkladım diğer üyelerde açıklamış hala anlamadıysan nörolojiye git.

Fail. O kadar şey biliyorsun ama makalenin de bir kompozisyon çeşidi olduğunu bilmiyorsun.

Hadi kıyamadım al da öğren.

http://www.turkceciler.com/Dersnotlari/yazilianlatim.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 24 Temmuz 2012; 16:13:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

quote:

quote:

quote:

Böyle saçma soruyu soracak kadar bilimden ve kültürden yoksun biri olmayı hiç istemezdim. Çok utanç verici. Senin yerinde olmak hiç ama hiç istemezdim!.

Hadi açıkla o zaman çok biliyorsan .Senden bu konuda bir kompozisyon bekliyoruz.

Kompozisyon yazmayı ilkokulda bıraktım sen hala yazıyorsun demekki. Artık makale yazıyorum fakat bunun hakkında yazmaya değer birşey yok. Üstte genel olarak açıkladım diğer üyelerde açıklamış hala anlamadıysan nörolojiye git.

Fail. O kadar şey biliyorsun ama makalenin de bir kompozisyon çeşidi olduğunu bilmiyorsun.

Edebiyat saçmalığıyla ilgilenmediğim için ayrıntısını bilemem o işlerin. Fakat kompozisyon genel bir kavram thrash ile black metal aynı değil örneğin ikisi de metal müzik olmasına rağmen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

quote:

quote:

quote:

Edebiyat saçmalığıyla ilgilenmediğim için ayrıntısını bilemem o işlerin. Fakat kompozisyon genel bir kavram thrash ile black metal aynı değil örneğin ikisi de metal müzik olmasına rağmen

Peki saçmalık edebiyat.

• quote:

Yerçekimi denen bi kuvvet var sen zıpladığında da dünyayla beraber dönmüş oluyosun zaten.

yerçekimiyle bi alakası yok eylemsizlikle alakalı.
  • yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRsn-

Dünya donüyor ama hızlı donmuyor. Bu yüzden Çin'de olamıyorsun.

Ahahaha cografya 0 dunya hizli donmuyomus dunya ekvatorda kendi ekseninde saatte 1670km ile doner kutuplara dogruda yavaslar donme hizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercatroz -- 24 Temmuz 2012; 16:23:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru diyorsun kardeş senin zıpladığın zaman yere düşene kadar çinde olman lazım ama işte uçaklar otobüsler taksilerde para kazansın bırak hiç kurcalama
  • Siz hala burada misiniz dagilin dagiliin

• quote:

Orjinalden Alıntı: HeCToR45

quote:

Orjinalden Alıntı: burrnn

otobüsteyken zıpla sorun çözülmüştür sanırsam

.
  • donen bir mekanizma ustunden zipladigin icin havadaykende bir hizin oluyor. tipki 50 ile giden aracin tavaninda zipladiginda tekrar ayni yere konacagin gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tantum.35

quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Dünya dönüyor. (aynştayn) Bildiğime göre çok da hızlı dönüyor.
    Ben zıpladığımda Dünya ile alakam kesiliyor.(veya ben öyle biliyorum)
    Dünya dönmeye devam ediyor.
    Ben zıpladıkdan sonra yere indiğimde Çin'de falan olmam gerekmiyor mu ?
    Çünkü ben havadayım ve Dünya dönmeye devam ediyor ben dönmüyorum ?

Ciddiyim. Cevapları bekliyorum.

edit imla

bu yüzyılın değil asrın sorusu

fail mi var

• quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

o kadar hızlı dönüyor ki sen zıplayıp düşene kadar aynı yere gelmiş oluyor dünya

• quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

o kadar hızlı dönüyor ki sen zıplayıp düşene kadar aynı yere gelmiş oluyor dünya

tek doğru cevap tebrikler.

• 1 kişide sorunun cevabını vermemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 24 Temmuz 2012; 20:11:56 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.