Bildirim
Yüzyılın tespiti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kesin perma ban yedi ama doğru söylemiş -
Bana görede hiç çekici bi yanı yok kara kuru çubuk kraker gibi hatun yani. Ama twitch chatin kullanıcıları büllüğünü yeni keşfetmiş 13-15 yaş arası ergenler olduğu için doğal yani onlarda ayrım yok. -
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: The Cryophoenix
Bana görede hiç çekici bi yanı yok kara kuru çubuk kraker gibi hatun yani. Ama twitch chatin kullanıcıları büllüğünü yeni keşfetmiş 13-15 yaş arası ergenler olduğu için doğal yani onlarda ayrım yok.
Tespit budur asıl.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bana görede hiç çekici bi yanı yok kara kuru çubuk kraker gibi hatun yani. Ama twitch chatin kullanıcıları büllüğünü yeni keşfetmiş 13-15 yaş arası ergenler olduğu için doğal yani onlarda ayrım yok.
Şukuler şelaleeeee -
en ufak eleştiride nerdler permayı çakıyorquote:
Orijinalden alıntı: Lacivert 34quote:
Şukuler şelaleeeee
Alıntıları Göster -
Jafakpower: Cennet den nasıl kaçtın yaquote:
Orijinalden alıntı: Prowind
en ufak eleştiride nerdler permayı çakıyor
Alıntıları Göster
ülkenin twitch izleyici yaş ortalamasını, abazalık ortalamasını, çaresizlik ortalamasını bu yazıdan bulabilirsiniz. -
lufflee > all eziqler kıskanmayın çok güselquote:
Orijinalden alıntı: Guest-77293B3E8
Jafakpower: Cennet den nasıl kaçtın ya
ülkenin twitch izleyici yaş ortalamasını, abazalık ortalamasını, çaresizlik ortalamasını bu yazıdan bulabilirsiniz.
Alıntıları Göster -
-
quote:
Tespit çok doğru.Daha kamışa yeni su yürümüş ergen sürüsü dolu twitch yapacak bir şey yok.
-
İbretlik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
kapakquote:
Orijinalden alıntı: 13th Patronus
Kaypea hariç bütün kadın yayıncılar çöp.
Not:Pek Stream izlemediğim için düzgün yayın yapan bir bunu biliyorum,doğru düzgün yayın yapan kadın yayıncı varsa eklersiniz.
Alıntıları Göster -
-
reelde onun gibisini tavlamak için bilmem kaç saat uğraşıyon ama -
quote:
Orijinalden alıntı: Creptics
reelde onun gibisini tavlamak için bilmem kaç saat uğraşıyon ama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X