Şimdi Ara

z-5300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda bu set ile alakalı bilgi aradım ama bulamadım şuan z 2300 almaya karar vermiştim taki 5300 ü görene kadar bu seti kullanan varsa yorumlarını rica edebilirmiyim

• kullanan var baya da o seti bulabilme ihtimalin %1den düşük Onun yerine logitech z-54xx serisini cıkardı 310watt rms ve digital çözücülü 600ytl civarında fiyatları ama onu alacağına logitech z-5500 tavsiye ederim çok daha üstün , güçül bir set 500watt rms ve 25cm subwooferi ile tam bir canavar fiyat 720ye filan bulunuyor
  • 5300 ü buldum 340 ytl ye iyi derseniz alacam parasını hak ediyormu bu set? 700 civarına çıkamam maddi olarak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ali Ertekin

5300 ü buldum 340 ytl ye iyi derseniz alacam parasını hak ediyormu bu set? 700 civarına çıkamam maddi olarak...

340ytl bence bu sistem için iyi bir fiyat, kaçırma derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: öz gür

quote:

Orjinalden alıntı: Ali Ertekin

5300 ü buldum 340 ytl ye iyi derseniz alacam parasını hak ediyormu bu set? 700 civarına çıkamam maddi olarak...

340ytl bence bu sistem için iyi bir fiyat, kaçırma derim.

tamamdır sağol
  • nerden buldun acaba ? söylersen sevinirim
  • z-5300 kullanıcısıyım.verdiğin paraya kesinlikle değecek bir settir. 1 seneden fazladır kullanıyorum en ufak bir problemim olmadı.fiyat performans kralıdır kendisi hele dediğin fiyat çok iyi,kesinlikle kaçırma..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S20 ULTRA - Z Flip 3 Takaslı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.