arkadaşlar forumda bu set ile alakalı bilgi aradım ama bulamadım şuan z 2300 almaya karar vermiştim taki 5300 ü görene kadar bu seti kullanan varsa yorumlarını rica edebilirmiyim
kullanan var baya da o seti bulabilme ihtimalin %1den düşük Onun yerine logitech z-54xx serisini cıkardı 310watt rms ve digital çözücülü 600ytl civarında fiyatları ama onu alacağına logitech z-5500 tavsiye ederim çok daha üstün , güçül bir set 500watt rms ve 25cm subwooferi ile tam bir canavar fiyat 720ye filan bulunuyor
5300 ü buldum 340 ytl ye iyi derseniz alacam parasını hak ediyormu bu set? 700 civarına çıkamam maddi olarak...
quote:
Orjinalden alıntı: Ali Ertekin
5300 ü buldum 340 ytl ye iyi derseniz alacam parasını hak ediyormu bu set? 700 civarına çıkamam maddi olarak...
340ytl bence bu sistem için iyi bir fiyat, kaçırma derim.
quote:
Orjinalden alıntı: öz gür
quote:
Orjinalden alıntı: Ali Ertekin
340ytl bence bu sistem için iyi bir fiyat, kaçırma derim.
tamamdır sağol
nerden buldun acaba ? söylersen sevinirim
z-5300 kullanıcısıyım.verdiğin paraya kesinlikle değecek bir settir. 1 seneden fazladır kullanıyorum en ufak bir problemim olmadı.fiyat performans kralıdır kendisi hele dediğin fiyat çok iyi,kesinlikle kaçırma..