Şimdi Ara

Logitech Z-5400 veya Z-5450 Kullananlar<----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kac aydır kafamda degisik degisik fikirler vardı se4s sistemi konusunda en sonunda Logitechin Z serisine kara verdim z-5500 istiyorum fakat biseyi merkat ettim.Z-5400kullananlar nasıl memnunlarmı ne gibi problermleri veya artıları var Yani biraz detaylı anlatırsanız sevinirim.

Örnegim bir apartmanda oturup z-5400serisi kullanan varsa anlatabılırmı.Z-5500 neredeyse her acıdan biliyorum cok kuvvetli acaba buda onun kadarmı onu merak ediyorum.

Şimdiden tesekkürler

• Eğer apartmanda yaşıyorsanız z5400 ve z5500 ün her ikisini de sesi çok açamazsınız.
    Ama her ikisi de multimedya sistem olarak iyidir.
    Ses kalitesi yönünden memnun kalmak önemlisi.
    Her iki set de sizi memnun eder diye düşünüyorum.
    Eğer ikisi arasında seçim için düşünüyorsanız ben z5500 derim.
  • Tesekkür ederim bilgi için peki su z 5400 daha detaylı anlatacak bırı yokmu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cakal53

Arkadaslar kac aydır kafamda degisik degisik fikirler vardı se4s sistemi konusunda en sonunda Logitechin Z serisine kara verdim z-5500 istiyorum fakat biseyi merkat ettim.Z-5400kullananlar nasıl memnunlarmı ne gibi problermleri veya artıları var Yani biraz detaylı anlatırsanız sevinirim.

Örnegim bir apartmanda oturup z-5400serisi kullanan varsa anlatabılırmı.Z-5500 neredeyse her acıdan biliyorum cok kuvvetli acaba buda onun kadarmı onu merak ediyorum.

Şimdiden tesekkürler

z5400 ile 5450 nin güçleri aynı. Sadece z5450 nin arka uyduları kablosuz ama onları da prize takmak için fiş kullanmak gerekiyo ki bence bi farkı kalmıyo yine.. yani bana göre z5450, gereksiz bir set.. ama ben ortalıkta kablo dolaştıramam, arka uyduların arkasına priz koyarım derseniz o başka.. bir de z5450, z5400den daha pahalı bir set.. onun haricinde farkları yok..
    z5500 ise fiyat olarak ve güç olarak bu ikisinden farklı.. Daha güçlü bir set ve daha yüksek ses seviyelerine hitap ediyor..
    Ben yerinizde olsam z5400 alırdım..

• Su anda ben bietek eksen de bulabıldım baska yerde varmı bilmiyorum.Bilen varsa söylibilirmi?
  • Arkadaslar hıc mı kımse yok z 5400 kullanan?Bu arada kutusuz ürünlerde sıfır 2 yıl garantili buldum.

Fiyatı : 420,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 596,66 YTL
    Havale ile : 578,76 YTL

Aslında fiyat olarak biraz pahalı gıbı cunku ben 3 ay sonra fln almayı dusunuyorum bu arada z 5500 gırerse kanpanyaya o alınır.

Evet arkadaslar eger z 5400 kullanan varsa yardımcı olabilirmi

• bende var dostum, sistemin sesi insanı tatmin ediyor. Apartmanda oturuyorum sesin 20 kademesi var ben 3 ün üzerine pek çıkamıyorum, yoksa komşularla beraber film izliyoruz

duyduğuma göre ses rengi olarak z5500 ile aynıymış, ama z5500 daha güçlü tabiki eğer z5500 kampanyaya girerse onu al ben olsam öyle yaparım.

aslında ben de bir tane z5500 düşünüyorum sırf görüntü olsun diye ama elimde z5400 varken alamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • z5500 şu an mavi bilgisayarda kampanyada diye biliyorum düşünüyorsan bekleme derim...
  • Evet bende duydum o kanpanyayı fakat bana 3 ay sonra lazım

@FalconRock arkadasım bilgi için tesekkür ederim yani bu setde yeri göğü inletiyor yani.Öylemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cakal53

Evet bende duydum o kanpanyayı fakat bana 3 ay sonra lazım

@FalconRock arkadasım bilgi için tesekkür ederim yani bu setde yeri göğü inletiyor yani.Öylemi

aynen öyle diyebiliriz. Ama kullandığın alana görede değişir. Salonda kullanırsan daha net sesler alırsın. Ama odada kökleyince haliyle sesler karışıyor; bu bütün setlerde olur.

Çok iyi bir kalite almak istiyorsan bütün 5.1 ler için diyorum, seti iyi yerleştir. Uydular dip dibe olmasın yoksa çorba oluyor.
  • z5400 çok güzel bir set, özellikle film seyrederken süper, ben z5500 kullanmadım arada ses olarak ne fark var bilmiyorum, ikisini de binada yüksek sesli kullanmak zor, ses rengi aynı muhtemelen.

fiziksel olarak z5400 de daha fazla optik çıkış var(2 optic 1 coax 1 analog), mesela bende bilgisayar, dvd player, uydu receiver bağlı hepside digital. Bence önemli bu detay, tabi herkese göre değişir.

Müzik konusunda Altec Lansing 2.1 tercihim, kısık daha net ses alıyorum doğrusu, güç olarak z5400 ün yarısı kadar bile değil.
  • Hepinize tesekkür ederim yorumlar için
  • bende alteclerin ses netliğine hayranım gerçekten ama güçlülük açısından bakarsan z serisi gerçekten güzel ve parasını sonuna kadar hak ediyor kanımca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.