Şimdi Ara

z 5500 mü yoksa samsung ht-z310 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 5+1 hoperlör sistemi almak istiyorum bu konudada pek bi bilgim yok alacagım seti hep pc de hem tv de kullanmak istiyorum formda z5500 çok ama çok övmüşler ama nette bi araştırdım mesela samsung ht-z310 ev sinema sistemi var 1000w (rms) ses gücü varki z5500 iki katı ve alette buluetooth bile vaar hemde ayaklı evde aksesuar ve fiyatıda z5500 daha ucuz sizce haklı değilmiyim hangisini almamı önerirsiniz veya ev için kullanacagım kaliteli bi sistem önerebilirmisiniz ayrıca ikinci el satılık z5500 var 2 el tavsiye edermisiniz alırken nelere dikkat etmeliyiz

• Tercih yaparken Watt değerlerine aldanmayın. Ne o bahsettiğiniz setin 1000W olması ne de Z5500 ün onun yarı gücünde olması zaten imkansız. Bu değerler kandırmacadan ibaret. Z5500 ün gerçek gücü 200W dan fazla değil. Fakat bunu ancak yeterli teknik bilgiye sahip olanlar biliyor, diğerleri aksini iddia edip polemik yaratmaktan başka bir şey yapmıyor. Ben de Z5500 kullanıyorum ve bu güç fazlası ile yeterli. Uydularından memnun olmadığım için (Müzik performansı tam bir rezalettir.) Pure acoustic in Junior setini aldım ve uyduların yerine onları bağladım. Şimdi çok memnunum. Yakında z5500 ü modlayıp uyduların kesim frekanslarını aşağı indirip kanal güçlerini arttırmayı düşünüyorum. İşte o zaman mükemmel olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 11 Nisan 2009; 11:25:23 >
  • bir kere piyasadaki hiç bir HT set'in z5500'den güçlü olması imkansız.o 1000w dediğin sistemler taş çatlasa 150-200w (gerçek rms) tutar.
  • Kısaca şunu söyleyim arkadaşın dediği gibi güçlerine bakma. İmkanın varsa öncelikle sakin bi ortamda dinle. Birde pc için söylüyorum bass dersen Logitech daha tatlı tizli bir sistem istiyorum dersen Creative...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.