Şimdi Ara

Z-index ile ilgili büyük sorun...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gündür kafayı yiycem bir türlü çözüm bulamadım.

yapmaya çalıştığım site bu :http://www.villaalle.com/

Fakat farklı olarak arkaplandaki slider fixed olucak.

şöyle bişey yaptım bende

.home-slider-wrap{
    width:100%;
    height:100vh;
    position:fixed;
    }

tamam burası iyi güzel hoş .

fakat ordaki eğik siyah arkaplanı nereye vereceğimi bilemedim. wrap diye div oluştursam width heigth 100% versem yukarı çıkartsam . bu seferde ileri geri butonları arkada kalıyor. ve zaten position fixed verdiğim için slider'a onlarda fix olarak kalıyor. normal de aşağı yukarı inmesi lazım scroll yaptıkça.

Kısacası yapmak istediğim arkaplan fix ve tam ekran olucak.

Umarım anlatabilmişimdir. Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum çünkü kafayı yedim sayılır.

• taslan39 T kullanıcısına yanıt
    Arkaplan,siyah arkplan ve oklar şeklinde gitmeyi denediniz mi?Yani, arkaplan < siyah arkaplan < oklar oluyor.Bunuda sırayla, z-index:1 - 2 - 3 şeklinde yaparak ve position:absolute etiketi ile ortaya çıkan sonuç sizin istediğiniz gibi olması gerekiyor.Fixed etiketinde ise, alt divler etkilendiğine göre ".home-slider-wrap" sizin kodlarınızda kapsayıcı div oluyor.Sadece sliderda ki, resimin koduna fixed vermeyi denediniz mi?
  • Slider olarak owl carousel kullaniyorum. Sizin dediginiz gibi sadece resime position fixed vermeyi denedim. Fakat bu seferde resim gozukmuyor. Z index ile one cekmeye calistim fakat oda olmadi.

.home-slider-wrap bunu fixed yapip. Z index ile geriye atsam. Bu sefer butonlarda geriye gidiyor.farkli bi yontem bulmak lazimolmadi butonlarda fix olsun sag tarafa dogru fakat bu seferde tiklanmaz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taslan39 T kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi, katman sırasına göre z-index verin önce.Görünürlük sırasını hallettikten sonra, diğer sorunlar ile ilgilenin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.