Bildirim
Z Ultra Sim kart sorunu , durum kötü :/
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Niye konu açıyorsun orada bağırıp çağırıp etrafı kırsaydın ya eğer konuyu doğru anladıysam ben parasını zorla alırdım polis çağırırdım çıldırdım bak şimdi. -
Zaten bağırıp çağırdım , tamiri için tüm masrafları karşılayacaklar , benim asıl sorunum şu , simi çıkarmak için yetkili servis telefonu komple açması mı gerekiyor ? Yada telefonu açmadan çıkarabiliyorlar mı ? -
Bir taktiği varsa telefonu içini açmazlar. Ama şayet telefonun içini açarlarsa telefonu bu hale getirenlerden sıfır bir telefon alırdım. Telefonun içinin açılması hoşbirşey değil. -
Telefon simi görüyor , telefonu açtırmaktansa bu şekilde kullanmaya karar verdim :(
Bu sorunu yaratan telefoncuyla da anlaştık , şimdi yada ileride sorun olursa ya yeni telefon ya da tamir ücreti vs herşey ona ait olacak.
İlgilenen cevap yazan herkese teşekkürler. -
Açıkçası ben durumu çözün derim. Araya zaman girdikçe ve siz telefoncuya anlayış gosterdikce hiç para ödemeyeceklerini düşünüyorum. Bu telefoncunun teknik servis hizmeti var ise servislerde cimbiz gibi ince araçlar var. Böyle bir şeyle cikarsinlar, çıkarırken arizalanirsa da bir an evvel tamir etsinler derim. Telefonu bu şekilde garantiye bile goturseniz(baska bir sebeple) almazlar. Sim karti cikaramadiklari icin kullanici hatasi derler.
Tekrar geçmiş olsun. Bu arada sim kart yuvasinda tepsi olmasi lazim(sim karti oturttugunuz) o kirilsa dahi cekin cikarin 10 tlye yenisi satılıyor. -
Cimbiz ile cekmeyi denedin mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefondan anlayan bi arkadaşım 10 saniye içinde çıkardı sıkışmamış zaten sadece yerini oynattı çıkardı :D
Fakat şöyle bir durum var ki normalde de küçük kart takıp çalıştırabiliyormuş arkadaşım. Benim telefona normal sim taktık okumuyor.
Zarar mı verdi acaba diye sordum ama alakası yok diyor yanımda çıkardı zaten , telefondan kaynaklı imiş , bakalım servise vericez şimdi durum bi netleşsin :(
Daha telefonu kullanamadım başına gelmeyen kalmadı şanssızlık mıdır nedir yahu :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X