Şimdi Ara

Z1 + 500 TL = 1 AYLIK 5S NASIL OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şubatta z1 aldım hay aldıgım o güne lanet gitsin..neyse telefon günden güne deger kaybetti ve bende sıkıntıdan kilo kaybı felan neyse geçelim.
    benim en dikkat ettıgım sey arabada vs nerde olursa olsun 2.el piyasasıdır ve bu sony benı mahfetti.sony bu yıl z2 ve z3 ü çıkardı hem beni hem kendini bitirdi .Bence Z1 alan ben ve Z2 alan diğer arkadaşlar benım gıbı 2.el konusunu önemsiyorlarsa kesinlikle bir daha iphone'dan baska telefon almazlar benı bu hergun fiyat dusmesıne ve telefona her baktıgımda arkadaşımın sözlerini ( la 5S i senden 50 tl ucuza aldım 2100 tl ye sen 2150 aldın suan senınki 1200 benmki 1900 haha hooho ) hatırlıyorumve elden cıkartmaya karar vedim
    5S Space Grey hosuma gitti birkaç telefoncuyu aradım 2.el 1450-1650 arası gidiyor Z1 + 500 isyende ve 400 isteyende artık temizliğine gore bakıcam karar vericem HERSEYDEN ONEMLİSİ ARTIK İPHONE SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM.daha öncede ailem z1 i yurda goturmemi istemiyorlardı bana wifili bir telefon al ucuz yollu dediler İphone 4 baktım arastırdım bu iphone sevdası burdan basladı ama alırken z1i nasıl mutlukdum anlatamam hee sunu soracaktım unuttum daha 15 gün felan bekliyecem acaba 6 çıkınca 5s lerde 2.ellerde indirim vs piyasa nasıl değişir?

• 6 cıkınca 5S 2.el düser ancak 0larda anca 50 liralik hadi en en fazla 100 liralık bir düsüş olur oda hemen gerçeklesmez tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknocini T kullanıcısına yanıt
    5s uzuuun süre 1900 un altına düşmez. Tavsiyem sıfır al bir günlük bile olsa sıfır al

• Teşekkürler up

• Türkiye garantili 5s ise applestore bakıyorsa 2 yıllıksa garantisi üste 500 ver ama böyleyse ver değilse yok yurtdışı cihaz kayıtlı falan sakın bulaşayım deme derim.

O z1 belasını benden kullandım,negüzel iphone 5 64 gb kullanıyordum,dünya basını olsun işte forumdaki sony fanboyları olsun vs. z1 çıkınca şte su geçirmiyormuş pil iyimiş işlemci iyimiş tasarım güzelmişe kandık,geldi türkiyeye gittim sonycenter'dan aldım 2200 tl fiyata,5 64 gb kullanıyordum zaten onuda 1700 tl satmıştım,neyse z1 de çok sıkıntı çektim birkere o marketinin her oto ..ka izin istemesi falan adamı sinir sahibi yapıyor.

Ekranı öyle kötü ki dışarda yüzümü görüyorum ayna gibi mübarek panelde rezalet nuhnebiden kalma lcd ips olsa eyvallah yok yani feci kötüydü,ben o haliyle bu alete 2 ay dayandım,baktım olmuyor bakıyorum gittigidiyorda n11 de acaip acaip sitelerde düştü zaten 1700 lere alet,sony hala 2200 e dayatıyordu tabi ne oldu ortalığa z2 haberleri düştü işte z2 çıkacak şöyle böyle biliyorlar,sony kalkıpta şöyle açıklama yapmıştı hiç unutmuyorum;

'' Z1 telefonu 1 sene amiral gemimiz kalacak'' değil 1 sene 6 ay belki doldu dolmadı z2 geldi,ben allahtan z1 i satışa koydum,satamadım zaten 1500 e gitmedi,birtane 5c sıkılmış eleman abi 5c takası yapalım üste 150 lira vereyim dedi hemen kabul ettim o z1 belasından kurtuldum,5c kullandım 16 gb sattım 100 koyup 32 gb aldım,olmadı satıp üste biraz daha ekleyip 32 gb 5s aldım,5s kullanıyorum,o arada z2 zaten çıktı yetmedi z3 çıktı,ben sonyden bu saatten sonra telefon falan almam zaten benim için sadece tv ve konsoldan(playstation) ibaret artık sony markası ben hiçbir markanın telefonunda htc one s4-s5 g2 falan bukadar kazık yemedim,kaç senedir bu sitedeyim alıyorum satıyorum vs. z1 kazığını sony'den yedim ya unutamıyorum.

Tavsiyem sat öyle temiz garantilisini al ama telefoncudaki 5s dediğim gibiyse 400 450 vereceksen anında ver gitsin,hiç düşünme bile 5s en kötü 6 çıkacak 100 150 hadi bilemedin 200 tl daha düşecek o arada z4 bile çıkar anasını satayım bu sony belli olmaz sat yada takas et kurtul gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Python

Türkiye garantili 5s ise applestore bakıyorsa 2 yıllıksa garantisi üste 500 ver ama böyleyse ver değilse yok yurtdışı cihaz kayıtlı falan sakın bulaşayım deme derim.

O z1 belasını benden kullandım,negüzel iphone 5 64 gb kullanıyordum,dünya basını olsun işte forumdaki sony fanboyları olsun vs. z1 çıkınca şte su geçirmiyormuş pil iyimiş işlemci iyimiş tasarım güzelmişe kandık,geldi türkiyeye gittim sonycenter'dan aldım 2200 tl fiyata,5 64 gb kullanıyordum zaten onuda 1700 tl satmıştım,neyse z1 de çok sıkıntı çektim birkere o marketinin her oto ..ka izin istemesi falan adamı sinir sahibi yapıyor.

Ekranı öyle kötü ki dışarda yüzümü görüyorum ayna gibi mübarek panelde rezalet nuhnebiden kalma lcd ips olsa eyvallah yok yani feci kötüydü,ben o haliyle bu alete 2 ay dayandım,baktım olmuyor bakıyorum gittigidiyorda n11 de acaip acaip sitelerde düştü zaten 1700 lere alet,sony hala 2200 e dayatıyordu tabi ne oldu ortalığa z2 haberleri düştü işte z2 çıkacak şöyle böyle biliyorlar,sony kalkıpta şöyle açıklama yapmıştı hiç unutmuyorum;

'' Z1 telefonu 1 sene amiral gemimiz kalacak'' değil 1 sene 6 ay belki doldu dolmadı z2 geldi,ben allahtan z1 i satışa koydum,satamadım zaten 1500 e gitmedi,birtane 5c sıkılmış eleman abi 5c takası yapalım üste 150 lira vereyim dedi hemen kabul ettim o z1 belasından kurtuldum,5c kullandım 16 gb sattım 100 koyup 32 gb aldım,olmadı satıp üste biraz daha ekleyip 32 gb 5s aldım,5s kullanıyorum,o arada z2 zaten çıktı yetmedi z3 çıktı,ben sonyden bu saatten sonra telefon falan almam zaten benim için sadece tv ve konsoldan(playstation) ibaret artık sony markası ben hiçbir markanın telefonunda htc one s4-s5 g2 falan bukadar kazık yemedim,kaç senedir bu sitedeyim alıyorum satıyorum vs. z1 kazığını sony'den yedim ya unutamıyorum.

Tavsiyem sat öyle temiz garantilisini al ama telefoncudaki 5s dediğim gibiyse 400 450 vereceksen anında ver gitsin,hiç düşünme bile 5s en kötü 6 çıkacak 100 150 hadi bilemedin 200 tl daha düşecek o arada z4 bile çıkar anasını satayım bu sony belli olmaz sat yada takas et kurtul gitsin.

Hay ağzını balla yediğim abim konus konus hatta abi sen bu işle haşır neşirsin galiba sen bana şu iphone 5 yada 5s alırken ki şeyleri bir yazsan bana bende buldugum ilanları yarın atarım müsaitwen bakarsın olur mu

• Kız arkadaşım z1 le note3 arasındaydı. Z1 e hiç bakmasın bari burayı okuduktan sonr soğudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 5 KUTULU 1000 LİRA !!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Kız arkadaşım z1 le note3 arasındaydı. Z1 e hiç bakmasın bari burayı okuduktan sonr soğudum

Ne z1 i kardeşim tırlattınmı sen zaten z3 çıktı ama bi bayana en kibar bi 5s iyi gider onu düşünsün yenge ama 15 gün beklesin bi 6 çıksın piyasa otursun sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknocini

quote:

Kız arkadaşım z1 le note3 arasındaydı. Z1 e hiç bakmasın bari burayı okuduktan sonr soğudum

Ne z1 i kardeşim tırlattınmı sen zaten z3 çıktı ama bi bayana en kibar bi 5s iyi gider onu düşünsün yenge ama 15 gün beklesin bi 6 çıksın piyasa otursun sonra.

Yok hocam kendim iphonecuyum ama ona gitmez. İtunes vs anlamaz itools anlamaz. Ekranı büyük olcak 5" ve üzeri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknocini

quote:

Yok hocam kendim iphonecuyum ama ona gitmez. İtunes vs anlamaz itools anlamaz. Ekranı büyük olcak 5" ve üzeri

Haa unuttum kardeş tam bosver la nabıcak yenge o telefonu dicektim ama kızların çantası var benim cebimde kitap tasır gibi bi his var :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.