Şimdi Ara

z1 de donma sorununu yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon öyle bi an oluyo ki sanki elimde 3310 var gibi hissediyorum face donuyo hatalar veriyo videoları geç açıyo açarkende video işareti varken arka plan biraz kesitide gösteriyo bi kere hiç unutmam forum donanimda geziyorum chrome kullanarak yazı okurken chrome hata verdi. Ve bende ki tek sorun buda degil bazen yazı yazarken dokunmatik kafayı yiyo a basarken k h g gibi tuslara basmıs gibi yazıyo bide hatırladıgım kadarıyla sık olmasada resim cekerken donuyor garantiye yollamayı düşünüyorum ama adamlar telefonu sıfırlayıp gönderecek. bence siz olsanız ne yapardınız ve bu sorunları yaşayan bi tek benmiyim .

Anlatım bozuklugu vb olabilir anlayamadıgınz cümle olursa söyleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Rame yüklenen gereksiz yazılımlardan kurtulmak için cihazda mutlaka clean master yazılımı yüklü olsun ve widgetini her oyun program vs. sonrasında kullanın.

2. Pil kullanımına bakın telefonu bu kadar kasan yazılım mutlak surette pil kullanımında en üstlerdedir, kurtulun ondan.

3. Gmail belasından kurtulun. Ekrandan daha fazla pil tüketimine sebe olacak kadar cihazı kasıyor.
  • Android sürümü kaç? dokunmatik sorunu birçoğu z1 lerde var, bendede var
    Kamerada bazen açılmıyor,resim çekicem donuyor falan...
    ama ben .108 versiyonunu kullanıyorum bi ara .157 ye güncelleyecem, eğer güncellemediyseniz güncelleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.