Şimdi Ara

z1 mi 830 mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Şu dakka şu saatten sonra 830 daha fazla gideri olan bir telefon

Niye oyle dedin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustos Ayı Boyunca Z1 Kullandım 1000 TL'ye Almıştım. Sonra Maddi Sıkıntıdan Dolayı Onu Satıp İkinci El Lumia 735 Aldım 350 TL'ye. Öncelikle Z1'în Kamerası Hiçte 20,7 MP Değil. Öyle Olsa Bile Ben Çekimlerini Beğenmedim. Ona Rağmen 735'in Hem Ön Kamera Hemde Arka Kamera Çekimleri Beni Z1'e Göre İnanılmaz Şekilde Cezbetti. Z1 Hız Olarakta Beni Sinir Etmişti. Tamam Menü Geçişleri vs Gayet Hızlı Ama 15 DK kullanıp Masaüstüne Dönünce Simgeler Falan 3 Saniye Sonra Geliyordu. Telefonun Yazılım Kısmında Bence Eksiklikleri Var Gibiydi. Ama Sanırım Güncelleme İle Düzelir. Lumiada Şuan Böyle Bir Sorun Yok. İnanılmaz Stabil Bir Telefon. Donma Kasma Yok Şu Durdu Bu Çöktü Sorunları Hiç Yaşamadım. Sonrasında Z1 in Sarjı Yoğun Kullanımda 1 Gün Normal Kullanımda 2 Gün Yetiyordu. 735'inde hemen hemen aynı kardeşim. Z1 İnanılmaz Şekilde Isınıyordu. Sıcak Bir Ortamdaysan Eğer Kullanmasan Bile 45 Dereceyi Görürsün. Ve Arkadaki Seramik Dış Yüzey Bunu Eline Öyle Bir İletiyor ki Aman Tanrım Didim. 735'te Öyle Bir Isınma Sorunu Yok. 735 Ses Olarakta Z1'in Önünde. Ekran Olarakta Çok Önde. Ayrıca z1in arkası sen ne yaparsan yap kılıftada kullansan kılıfsızda kullansan çizilecek. Sonuçta seramik...

Genel Olarak Z1'in Üstün Tarafı. Tasarım ve Mağaza Olmuş
    Geri Kalan Her Yönde Lumia 735i Z1'den Daha Fazla Beğendim. Sen Şuan 830 Alacaksan O 735'tende Üst Bir Telefon. Tasarım Olarakta Bence Z1İ Tokatlar. Bence WP Alımını Mağaza Seçimine Göre Yap. Mesela GG SAHİBİNDEN N11 Gibi Uygulamalar WP'de Yok. Ama Tarayıcıdan Girersin. Oyun Olarak Mağazada Tatmin Edici Yüzlerce Oyun Var. O Konuda Sıkıntı Yok Birde Zaten GOOGLE'dan mağazaya girip uygulama ve oyunlara bakabilirsin. Seçimin Eğer Hız Akıcılık Stabillik Yönünde Olacaksa 830 Senin İçin Biçilmiş Bir Kaftan. Hadi İyi Akşamlar Cnm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.