Şimdi Ara

z1 mi 830 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wp kullamici olarak wp dn memnunum gonlum 830 dan yana ancak tereddutum vqr her yerde z1 tqsarimi harika dmisler ama kutu gibi telefon hosuma gitmedi sizce hangisini aliyim z1 ozellik islemci bakimindan her yonden ustun 830 da tasarimi cok hos sizce hangisi daha iyidir z1 kullanan vwrsa tasarimi ele oturusu nasil.ve genel android kullanimi nasil. Yazim hatalarim icin kusura bakmayin tablette sorun varda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki telefonda ne yaparsınız genellikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PapyonluLejyon kullanıcısına yanıt
    lenovo p70 e bak bence alan herkes memnun.Z1 in ekranı çok kötü bence.830 u sorarsan da işlemcisi iyi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon

Wp kullamici olarak wp dn memnunum gonlum 830 dan yana ancak tereddutum vqr her yerde z1 tqsarimi harika dmisler ama kutu gibi telefon hosuma gitmedi sizce hangisini aliyim z1 ozellik islemci bakimindan her yonden ustun 830 da tasarimi cok hos sizce hangisi daha iyidir z1 kullanan vwrsa tasarimi ele oturusu nasil.ve genel android kullanimi nasil. Yazim hatalarim icin kusura bakmayin tablette sorun varda.

Hocam 830'dan yakışıklı telefon mu var? İlk çıktığında abartı bir fiyatı olmasaydı şuan 830 kullanıyor olurdum..
    Windows cihazlardan uzak durmanı tavsiye ederim ilerde pişman olursun hatta çok uzun bir zaman geçmesine bile gerek kalmadan kısa zaman içinde başlayacaktır bu pişmanlığın eğerki alırsan

• WPden memnunsanız wpden devam edin. He yok android derseniz bütçenizi söyleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoldagezen kullanıcısına yanıt
    Windows phone kullanmasini bilene guzel. Hele w10m ile cok daha guzel olacak. Arkadasi dinleme kafana gore takil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S10 mu alayım s20 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 830 renkli guzel bir telefon.

• zahitder kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz Microsoft LUMIA'yı almadan önce bir nebze doğru idi fakat HERE-CORTANA gibi servisleri diğer platformlarada vererek ve diğer kendi uygulamarını Android ve Ios'da daha işlevsel yaparak kendi ayağına sıkıyor.Ayrıca Wp'yi kötülemek icin soylemiyorum yanlış anlasılmasın fakat merak ettim acaba kullanmasını bilene ekstra ne gibi bir güzellik sağlıyor?Yani kullanmasını bilenin yapıpda bilmeyenin yapamadığı ne var mesela?Ayrıca W10m harika über süper olacak efsaneleride inanın artık hiç gerçekci değil. Alt belki orta segmentte tercih edilebilir ki oda artık lenovo p70 zenfone 5 vs. Cihazlarla edilemez duruma gelmek üzereyken ekstra bir yenilik sunmuyorken kendine has uygulamalırını kaybetmişken marketi ağlarken inanın kullanmasını bilene bile güzel değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: aarda06

Dediğiniz Microsoft LUMIA'yı almadan önce bir nebze doğru idi fakat HERE-CORTANA gibi servisleri diğer platformlarada vererek ve diğer kendi uygulamarını Android ve Ios'da daha işlevsel yaparak kendi ayağına sıkıyor.Ayrıca Wp'yi kötülemek icin soylemiyorum yanlış anlasılmasın fakat merak ettim acaba kullanmasını bilene ekstra ne gibi bir güzellik sağlıyor?Yani kullanmasını bilenin yapıpda bilmeyenin yapamadığı ne var mesela?Ayrıca W10m harika über süper olacak efsaneleride inanın artık hiç gerçekci değil. Alt belki orta segmentte tercih edilebilir ki oda artık lenovo p70 zenfone 5 vs. Cihazlarla edilemez duruma gelmek üzereyken ekstra bir yenilik sunmuyorken kendine has uygulamalırını kaybetmişken marketi ağlarken inanın kullanmasını bilene bile güzel değil.
    quote:

Orijinalden alıntı: aarda06

Hocam microsoft baris politikasi uzerinden ilerliyor ve o uygulamalar ile diger platformlar uzerinden kullanici cekmeye calisiyor. Ayrica ornek olarak, android in cortanasi bizimkine gore inanin daha az islevsel,bircok inceleme yazisinda okudum bunu. Yanlis hatirlamiyorsam bazi seyleri yapamiyor ve cevap olarak, bir Windows Phone al diyor. Microsoft baska platformdaki uygulamayi bizimkinden daha iyi yapacak kadar salak olamaz. Google in bize youtube veya gmail getirmemesi yahut diger uygulama yapimcilarina para verilip uygulamalarin bize gec cikarilmasi/hic cikarilmamasi sistemimizin gelismemesi icin.

Windows phone hafifligi ile harika bir sistem, en alt modelde bile gayet stabil calisiyor. Magaza olayina gelirsek, 3. Parti uygulamalar kullandigimiz dogru, ama 6tag e bir bakalim. Diger platformlardaki instagramlar den cok daha islevsel, cok daha iyi bir uygulama. Ardindan gelin mytube vb uygulamalara bakalim. Arka planda calma ve mp3/mp4 olarak kaydetme ozelliginin uygulamanin kendi icinde bulunmasi da gayet guzel seyler zaten.

Evet kullanmasini bilene guzel, forumda bircok kisi var. L925 alip numaralari sim karta tasimayi bulamayinca sistemi kotuleyen (ornek veriyorum), 6tag veya mytube benzeri uygulamalari bilmeyip instagram neden beta, windows phone da Youtube bile yok diyenler, vs... Ayrica whatsapp acisindan da daha iyiyiz, fotograf secimleri sectigimiz sira ile ilerliyor. Androiddeki gibi kafasina gore yollamiyor

Evet dogru, windows phone lara suan 1000 den fazla para verilmez. Ama bu wp8.1 icin gecerli. Gelin birde w10m cikinca bakalim. Eger o da ayni sekilde yari eksik bir sistem olursa, o zaman windows bizleri salak yerine koyuyor demektir

Sistemi suanki eksik haliyle bile kullaniyoruz ama sevdigimiz icin ve w10m ile artik bir yerlere gelinecegini inandigimiz icin kullaniyoruz. Sabrediyoruz, gorecegiz bakalim...

Sizi alt etmeye veya asagilamaya yonelik bir yazi yazmaya calismadim, oyle bir anlam cikmasin hocam, ilk mesajimdaki dusuncelerimi biraz daha actim diyelim :) ve amacim tartismak degil, pek hosuma gitmiyor, cunku bunun sonu da gelmiyor. Ä°kimiz de kendi dusuncelerimizi belirttik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahitder -- 3 Eylül 2015; 7:38:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Peki telefonda ne yaparsınız genellikle

hocam oyun oynarim ama fazla değil online oyunlaru oynarim genwl olarak.wp yi severim aslinda android almak istemiyorum yada androidi gözgözümde coo stabilesiz diye büyüttüm bilmiyorum.1000 lira bütçem var zenfine 2 alacaktim cok tipaiz bi telefon 830 da karar kildim ancak işlemcisi düşündürüyor.

Hocam youtube da Lumia 830 gaming performance diye aratın. Zaten Wp kullandığınız için size Wp-android farkını falan anlatmaya gerek yok. Oyun performasını severseniz alın.

• quote:

quote:

hocam oyun oynarim ama fazla değil online oyunlaru oynarim genwl olarak.wp yi severim aslinda android almak istemiyorum yada androidi gözgözümde coo stabilesiz diye büyüttüm bilmiyorum.1000 lira bütçem var zenfine 2 alacaktim cok tipaiz bi telefon 830 da karar kildim ancak işlemcisi düşündürüyor.

Hocam ne yazık ki Nokia Lumia 830'un grafik performansı kötü çünkü o kadar yüksek çözünürlüğe Adreno 305 koymak yerine en az Adreno 225 koymalılardı

ADRENO 225 > ADRENO 305

• quote:

quote:

İşlemci açısından sorun olmaz merak etmeyin. Ama grafik istemcisi düşündürmüyor değil. En iyisi L830 gaming gibisinden videolar izleyip karar verin hocam

Bana + sından bahset yarın gidip 930 alacam,olacakla edecekle bu işler olmuyor,w10m da sonu aynı olacak hiç merak etmeyin,Windows 8 çıktığın da da aynı hikâyeleri duymuştum (o sıralar lumia 800 kullanıyordum)marketler birleşecek evrensel uygulamalar olacak diye,bir kere mantıklı düşünün hiç bir zaman masaüstü yazılımı ile mobil yazılım uyumlu olmaz olamaz bir şekilde bunu mecbur olarak entegre edecek ha eskisi kadar zor olmayacak ona birşey demiyorum(yeni yazılım geliştirme araçları da buna ne kadar imkan sağlayacak göreceğiz)bir de şu portlama işi bana hiç mantıklı gelmiyor madem kendine okadar guveniyorsun Universal app larla boy gostereceğiz diyorsun neden bu yola başvuruyorsun? Ben bunlardan şunu çıkarırım gidişat kötü bize kimse yazılım yazmaz(ki yine aynı olacak) Microsoft ta bunun çok iyi farkında geliştiriciler zorluk çekmeden yarım yamalakta olsa portlayarak mağazayı ayakta tutarız derdindeler,w10m insider çıkalı kaç ay oldu ve sure zarfında kaç program çıktı guncellendi?okadar ahkam kesen Microsoft kendi Facebook uygulamasını adam edemedi,bu mobil işletim sistemi sınıfta kaldı sonuda wm6.5 gibi olacak,görünen köy kılavuz istemez lafıyla noktayı koyuyorum ister yorum yazın ister tartışın,benden bu kadar,fanlık yapmayada gerek yok

Hocam iki sistemde windows base ini kullanıyor, şuan win10 yuklu bilgisayarimda wp uygulamalarini kullanabiliyorum. Ayrica bu allinone projesi uzerinde yillardir it gibi calisiyorlar, bircok telefon ureticisi ve yazilimci w10m nin tam surumunu bekliyor. Uygulamalari microsoft yazmiyor, gelismemesi gelistiricilerin/ gelistiricilere rusver verenlerin sucu. Ama Microsoft w10m de bu problemi cozmeye odaklaniyor. Ayrica ust mesajda dedigim gibi her an her sey olabilir, eger ki w10m de yine boyle devam ederse, Microsoft bizi mal yerine koyuyor demektir. Gorecegiz bakalim w10m tam oturmadan daha fazla yorum yapma veya tartisma vari islere girmek istemiyorum. Umarim yanlis anlamamissinizdir :)

Evrensel mağaza ve portlama işini yanlış anlamışsınız. Şöyleki siz android ve IOS için uygulama yazdınız diyelim. Kaynak kodlarındaki 1-2 ufak değişiklik sayesinde o uygulama Windows Mobile içinde de çalışabilecek. Eminim bu kolaylıkla uygulamasını bu platforma da çıkartıp daha çok insana ulaşmayı, uygulamanın kullanımını arttırmayı çok az geliştirici reddeder. uygulamanızı birkaç ufak kod ile portladınız diyelim, Microsoft Store içerisine yüklediniz. Eğer isterseniz 1-2 ufak kod daha ekleyip o uygulamanın bilgisayar, tablet ve Xbox içinde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Sadece tek bir mağaza var. Örneğin telefonumdan Vine uygulamasını aldım, o uygulama bilgisayarıma, tabletime ve Xbox ıma da yüklendi. Microsoft artık EXE. uzantısından kurtulmaya, mağazaya yönelmek istiyor. Saydığım 4 sistemde de ortak çalışan APPX uzantısına yöneliyor. WP 8 den 8.1 e geçiş sırasında mağazaya odaklanamadılar sadece temellerini attılar evrensel mağazanın. Sistemin mağazadan önce daha başka eksileri vardı. Onları 8.1 le kapattılar ama o sırada teknoloji durmuyor, diğer sistemlerin uygulamaları aldı başını gitti.

Yok hocam yanlış anlama değil,ben 2012 den bu yana wp kullanıyorum,bir yazılımcı olarakta ne olacağını anlatmaya çalıştım,gelişme sürecinde test aşamasında bile olsa yazılımcılar birşeyler yapmaya çalışır ama şu süreçte halen yol kat edilmedi,pazar payı yok,geliştirip markete koymak ayrı bir sorun çünkü adam vakit kaybetmek istemiyor mimari farklı olduğu için oturup uğraşmıyor işin açıkçası burdan birşey kazanmayacağını biliyor vs vs,o yüzden böyle de devam edecek,umarım benim nedemek istediğimi anlamışsınızdır hocam ,inş yüzümü kara çıkartır Microsoft

• Olay şu şekilde işliyor portlama derken açık kaynak kodu doğrudan nt çekirdeğine çevirmiyor,proje astoria denilen yapı w10m ile gömülü geliyor buda şu demek oluyor,içerisinde açık kaynak kodu çalıştırmasını sağlayan bir yapı var yani portlarken bunu hoop diye nt yapsınına c# veya c diline çevirmiyor demek istediğim şu,aynı olayı dikkat ederseniz blackberry yaptı os içerisine apk uzantılarını çalıştıran bir yapı ekledi ama bu doğrudan oluyor yani direkt yükle ve çalıştır ama sağlıklı olmuyor illaki hatalar çıkıyor,haa Microsoft da bu yapıyı sağlam yaparsa eyw ama oturtamazsa portlamalarda doğru düzgün çalışmayacak demektir,bunun sorunlarını yaşadık bir kaç arkadaşla visual Studio ve ekipman yazılımlar desteğiyle yapmaya çalıştık randuman alamadık ama kaynak kodu elinde olan kişiler(yazılım geliştiriciler uygulama sahipleri) işlerini doğru düzgün yaparlarsa neler olur yakında göreceğiz,işin açıkçası benim umudum yok,doğrudan yazılan program kadar sağlıklı olmayacağını düşünüyorum

• Şu dakka şu saatten sonra 830 daha fazla gideri olan bir telefon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.