Şimdi Ara

Z1 mi Z1 Compact mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorum acık ve net. Arada fiyat farkı yok ikisi de 1400tl. Ancak z1 olursa daha güvenilir yerden olacak.
    z1de yamulma falan var diyorlar. Isınınca kasa yamuluyormuş. doğru mudur?
    Hangisi daha az ısınır?
    Hangisi daha sağlamdır? kılıfsız kullanacağım.
    Z1in ekranı daha büyük ama daha kötü.
    Hangisinin pili daha uzun gider?

hepinize şimdiden teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z1 al

• quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

Z1 al

Neden hocam biraz daha açık yazabilir misiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravez

quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

Z1 al

Neden hocam biraz daha açık yazabilir misiniz

Özellikler qynı ekran büyük hem aynı fiyatmış al bence

• quote:

Orijinalden alıntı: bravez

Evet arkadaşlar sorum acık ve net. Arada fiyat farkı yok ikisi de 1400tl. Ancak z1 olursa daha güvenilir yerden olacak.
    z1de yamulma falan var diyorlar. Isınınca kasa yamuluyormuş. doğru mudur?
    Hangisi daha az ısınır?
    Hangisi daha sağlamdır? kılıfsız kullanacağım.
    Z1in ekranı daha büyük ama daha kötü.
    Hangisinin pili daha uzun gider?

hepinize şimdiden teşekkürler :)

Z1 yamulmuyor , bu safsatalar telefonu baltalamak için , görsellerden baktım cihaz bataryasıyla , boarduyla , kasasıyla , ekranıyla birlikte yamulmuş , arkadaş bu macun mu bu kadar parça yamuluyor hemde baskı yok 40 derecelik ısıdan. Ee biz tamir yapamayacağız o zaman ben 300-400 dereceden aşağı entegre parça sökemiyorum boarddan bunda 40 derecede board yamulmuş olacak , ki böyle board çin malında bile yok saçmalık.

Isınma olarak Z1 daha çok ısınır çünkü biri 1080p diğeri 720p GPU ona göre güç harcayacak , ve Z1 daha ince kasaya sahip olduğu için daha çok belli edecek ısıyı.

Sağlamlık olarakta yine Z1C sağlam olur ufak boyutlarda ( bunu ağaç dalı olarak düşünün , uzun ağaç dalını rahat kırarsınız ama ağaç dalı kısa iken kırılması zor olur , hatta adı da var bu kanunun hatırlayamadım ) ve kalın olduğu için darbelere , düşmelere daha dayanıklı olur.

Z1'in ekranı kötü değil , renk doygunluğu ve gerçekçiliği anlamında en iyi panellerden bir tanesi , sadece görüş açıları kötü , Z1 alacaksanız kesinlikle ekranından dem vurmayın , bunlar telefonu günlük kullananlardan çok işi kıyaslamaya götürenlerin işi. NFC yok bu telefonda deyip diğer telefonu aldığında NFC'yi kullanmayan tonlarca insan var sadece iş ondanda olsun bundan da olsunda. Ekran sizi tatmin edecektir.

Pil olarak Z1'in bataryası Z1C'ye göre daha çok gidecektir. Batarya konusunda Z1 derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.