Şimdi Ara

Z1 SU GEÇİRDİ - AN İTİBARİYLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugün Z1 telefonumla havuza girdim havuzdayken hiç bir problem yoktu 10 15 tane su altı fotoğraf çekip çıktım aradan 15 20dk geçtikten sonra telefonun ekranı yavaş yavaş kaybolmaya başladı ve şuan hiç bir şey göremiyorum telefon çalışıyor dokunmatik ekran çalışıyor gelen aramaları vs rastgele cevaplayıp görüşebiliyorum ama ekranda görüntü yok telefonu ışığa doğru yan çevirip baktığım da az da olsa menüleri vs görebiliyorum bu durumla daha önce karşılaşan oldumu? Kısacası ekran ışığı yanmıyor parlaklık full.

• Havuzda hava yapayım derken ne rezil olmuşsundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint-Dark

Merhaba arkadaşlar, bugün Z1 telefonumla havuza girdim havuzdayken hiç bir problem yoktu 10 15 tane su altı fotoğraf çekip çıktım aradan 15 20dk geçtikten sonra telefonun ekranı yavaş yavaş kaybolmaya başladı ve şuan hiç bir şey göremiyorum telefon çalışıyor dokunmatik ekran çalışıyor gelen aramaları vs rastgele cevaplayıp görüşebiliyorum ama ekranda görüntü yok telefonu ışığa doğru yan çevirip baktığım da az da olsa menüleri vs görebiliyorum bu durumla daha önce karşılaşan oldumu? Kısacası ekran ışığı yanmıyor parlaklık full.

Büyük ihtimalle serviste suçu senin üzerine kalıcak hocam kolay gelsin şimdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba arkadaşlar, bugün Z1 telefonumla havuza girdim havuzdayken hiç bir problem yoktu 10 15 tane su altı fotoğraf çekip çıktım aradan 15 20dk geçtikten sonra telefonun ekranı yavaş yavaş kaybolmaya başladı ve şuan hiç bir şey göremiyorum telefon çalışıyor dokunmatik ekran çalışıyor gelen aramaları vs rastgele cevaplayıp görüşebiliyorum ama ekranda görüntü yok telefonu ışığa doğru yan çevirip baktığım da az da olsa menüleri vs görebiliyorum bu durumla daha önce karşılaşan oldumu? Kısacası ekran ışığı yanmıyor parlaklık full.

Forumda bir arkadaş yazmıştı ve diyoduki ben 3 ay boyunca uğraştım servisten paramı alamadım sizlerde direkt tüketici mahkemesine başvurun.Ayrıca utanmadan 650 Tl istemişler.Sony nin telefonlarını gerçekten severim ama servisi çok kotu ve resmen saygısızlar.Sana tavsiyem direkt tüketici mahkemesine git.(gerçi servisin ne tepki vereceğini henüz bilmiyoruz)

• Yurtiçi ve Yurtdışı yaptığım araştırmalara göre ekran çalışıyor backlight denen olay arkaplan aydınlatmasın'da bir problem var telefon rutin olarak çalışıyor ama aydınlatması zayıf bu durumu'da sıvı temasına bağlıyolar xPeria Z serisi tam bir hüsranmış.
  • Bu gibi bir konuda okumuştum Sony reklamında 30 DAKİKA 1 METREYE KADAR -SU GEÇİRMEZ- yazmış bu reklam linklerini alıp kullanabilirsiniz tüketici haklarında

• Pazartesi telefonu servise göndereceğim gerçi düzeleceğine karşı hala bir umudum var ama bakalım, sıvı temasından dolayı bir problem olmuş ise gerekli yerlere başvuru yapacağım tüm dünyaya sattılar belirli kriterlere göre göre su geçirmiyor diye yazık diyecek bir şey bulamıyorum.
  • Yahu arkadaş adamlar su geçirmez diye telefon yaptılar herkeste telefonu suya sokma merakı nedir bu anlamıyorum...Tamam su geçirmezde bu kadarda değil...Sen alıcan telefonu suya sokup yok video çek yok fotoğraf çek bide 15-20 dk. boyunca...şimdi herkes kardeşim bu telefon su geçirmez değilmi tamam su geçirmiyoda gerçektende o kadar değil...olayı şöyle düşünün bu telefonu alırken amacınız bumuydu...yani bu telefon yapılırken adamlar bunu su geçirmez diye asıl amaçları o şekilde değildir herhalde...sadece güzel bi özellik ve aklınızdan şu geçebilir iyi yaa yağmur yağarken mesela rahat rahat kullanabilirim en azından diyip beklentileri düşük tutmak gerekir diye düşünüyorum...

• quote:

Pazartesi telefonu servise göndereceğim gerçi düzeleceğine karşı hala bir umudum var ama bakalım, sıvı temasından dolayı bir problem olmuş ise gerekli yerlere başvuru yapacağım tüm dünyaya sattılar belirli kriterlere göre göre su geçirmiyor diye yazık diyecek bir şey bulamıyorum.

Gerçekten uzucu olmuş insan alıp böyle sorun yaşayınca gerçekten morali alt üst oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Yahu arkadaş adamlar su geçirmez diye telefon yaptılar herkeste telefonu suya sokma merakı nedir bu anlamıyorum...Tamam su geçirmezde bu kadarda değil...Sen alıcan telefonu suya sokup yok video çek yok fotoğraf çek bide 15-20 dk. boyunca...şimdi herkes kardeşim bu telefon su geçirmez değilmi tamam su geçirmiyoda gerçektende o kadar değil...olayı şöyle düşünün bu telefonu alırken amacınız bumuydu...yani bu telefon yapılırken adamlar bunu su geçirmez diye asıl amaçları o şekilde değildir herhalde...sadece güzel bi özellik ve aklınızdan şu geçebilir iyi yaa yağmur yağarken mesela rahat rahat kullanabilirim en azından diyip beklentileri düşük tutmak gerekir diye düşünüyorum...

Bu adamlar neden reklamlarını z serisi havuzda çekim yaparken yapıyorlar o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Yahu arkadaş adamlar su geçirmez diye telefon yaptılar herkeste telefonu suya sokma merakı nedir bu anlamıyorum...Tamam su geçirmezde bu kadarda değil...Sen alıcan telefonu suya sokup yok video çek yok fotoğraf çek bide 15-20 dk. boyunca...şimdi herkes kardeşim bu telefon su geçirmez değilmi tamam su geçirmiyoda gerçektende o kadar değil...olayı şöyle düşünün bu telefonu alırken amacınız bumuydu...yani bu telefon yapılırken adamlar bunu su geçirmez diye asıl amaçları o şekilde değildir herhalde...sadece güzel bi özellik ve aklınızdan şu geçebilir iyi yaa yağmur yağarken mesela rahat rahat kullanabilirim en azından diyip beklentileri düşük tutmak gerekir diye düşünüyorum...

Bu adamlar neden reklamlarını z serisi havuzda çekim yaparken yapıyorlar o zaman

Böyle bi cevap geleceğini tahmin ettim...ne kadar bilmem kaç metre derinlikte bilmem ne kadar dayanıklı deselerde adı üstünde reklam ve onlar cihazı sence o kadar tutuyolarmıdır havuzda...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Böyle bi cevap geleceğini tahmin ettim...ne kadar bilmem kaç metre derinlikte bilmem ne kadar dayanıklı deselerde adı üstünde reklam ve onlar cihazı sence o kadar tutuyolarmıdır havuzda...

O zaman tüketiciyi kandırmayacaklar tüketici haklarına bu sorun yüzünden giden kişilerin (5 kişiyi bizzat forumdan biliyorum) hepsi para iadesi veya cihaz değişimi aldı

• quote:

Kardeşim laf kalabalığı olsun diye konuşmayalım eleştiri yapma topici değil, varsa bir önerin söyle?
    Bu telefona emsalleri daha ucuzken bukadar para verirken evet amacım buydu? Kaldıki bu telefon belirli kriterlre göre 'Suya Dayanıklı' değil 'Su Geçirmeyen' bir telefon adamlar bu cihazı dünyaya su geçirmeyen telefon yaptık diye duyurdular ve bu cihazın kitlesi de belli adam bu cihazı alıp su altında fotoğraf çekmiycekse ne özelliği kaldı?

Eleştiri yapacaksan markayı eleştir tüketiciyi kandırıyorlar bir kar payın varmış gibi markayı savunuyorsun türk milleti değil mi heryere muhalefet be kardeşim.

Konuya dönelim

• Yaa varya iyiki birşey dedik bu nedir hemen saldırıyosunuz insanın üstüne değiştirin şu kafayı artık yok kar payım varmış bilmem ne...
    Yahu benim kar payım niye olsun sevdiğim bi marka o ayrı...sadece fikrimi belirttim ve ister markayı ister kullanıcıyı eleştiririm buna kim karışabilir...
    Neyse geçmiş olsun ben bi şey demedim siz haklısınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 28 Haziran 2014; 22:42:08 >
  • Gecmis olsun.yarin imkan varsa bir sony magazasina ugrayin. Oradaki elemanlara derdinizi anlatin. Sonucta bu telefonu onlar satiyor. Sikayeti olan musteriler genelde ilk aldiklari magazaya ugrarlar. Varsa sabikasi bu tip cihazlarin satis elemanlari bilir zaten. Istanbuldaysaniz cevahir teknosa da sony nin servisi var oraya birakin. Ayni avm de sony magazasi da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Gecmis olsun.yarin imkan varsa bir sony magazasina ugrayin. Oradaki elemanlara derdinizi anlatin. Sonucta bu telefonu onlar satiyor. Sikayeti olan musteriler genelde ilk aldiklari magazaya ugrarlar. Varsa sabikasi bu tip cihazlarin satis elemanlari bilir zaten. Istanbuldaysaniz cevahir teknosa da sony nin servisi var oraya birakin. Ayni avm de sony magazasi da var.

Teşekkürler.

Bahsettiğiniz Sony mağazası yarın açıkmıdır?
  • Saint-Dark kullanıcısına yanıt
    7/24 aciktir.

• jakuzide boğazın altında havuzda reklam çekip insanları xperia z serisine çekiyorlarsa size ne oluyor parasının karşılığını vermek zorunda bu cihazlar.
    hala anlamadınız değil mi ?
    sony türkiye cihazları nedense pert!
    tüketici de suçlu olabilir ama
    cihazların tüm kapalı yerleri kapalıyken cihaz su alıyorsa sony türkiye yeni cihaz vermelidir.
    maalesef böyle yapmayıp eski tüketici kanunu varkan mahkemelerle uğraştırıyordu. şimdi kanun değişti tüketici hakem heyetine gidin servisten geldikten sonra
    ve asla bir daha sony türkiye ürünü almayın kimseyede aldırtmayın bunlar biz türk tüketicisini yoluncak kaz olarak görmektedirler!
  • Telefon 1 metreye kadar 10-15 dk su geçirmez deniliyor. O zaman burda Sony nin sevisi haklı. adamlar nereden bilecek senin telefonun kapağı kapalımıydı, 1 metreden daha derine indin mi ? 15 dk dan fazla beklettin mi ?

Yani tüketici hakem heyeti gerçekten subjektif olarak tüketiciyi koruyor. Para iadesini alın sonyden ve bir daha da böyle ekzantirik bir şey yapmayın. Telefonlar su geçirmeye dayanıklıdır. geçirmez değildir. Darbe dayanıklı telefonu uçurumdan aşağı atar mısınız tabi ki hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 29 Haziran 2014; 0:15:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Telefon 1 metreye kadar 10-15 dk su geçirmez deniliyor. O zaman burda Sony nin sevisi haklı. adamlar nereden bilecek senin telefonun kapağı kapalımıydı, 1 metreden daha derine indin mi ? 15 dk dan fazla beklettin mi ?

Yani tüketici hakem heyeti gerçekten subjektif olarak tüketiciyi koruyor. Para iadesini alın sonyden ve bir daha da böyle ekzantirik bir şey yapmayın. Telefonlar su geçirmeye dayanıklıdır. geçirmez değildir. Darbe dayanıklı telefonu uçurumdan aşağı atar mısınız tabi ki hayır

30 dakikaya kadar dayanma mukavemeti var. ki bu su geçirmez suya dayanıklılık ikilemini sony pazarlama müdüresi hatunda karıştırmakta açın bakın videolara ki tüketici nasıl karıştırmasın boğazın altında reklam çekiyorlarsa külfetlerine katlanacaklar.
    nasıl mı bilecek vakum testiyle? duymadın dimi daha önce böyle bir test var diye. talk.sonymobile da biraz araştırırsan ülkemiz dışındaki lokasyonlarda bu testi yapıyorlar. neden ülkemizde bu test yok ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.