Şimdi Ara

Z1 SU GEÇİRDİ - AN İTİBARİYLE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uraltay85

quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Telefon 1 metreye kadar 10-15 dk su geçirmez deniliyor. O zaman burda Sony nin sevisi haklı. adamlar nereden bilecek senin telefonun kapağı kapalımıydı, 1 metreden daha derine indin mi ? 15 dk dan fazla beklettin mi ?

Yani tüketici hakem heyeti gerçekten subjektif olarak tüketiciyi koruyor. Para iadesini alın sonyden ve bir daha da böyle ekzantirik bir şey yapmayın. Telefonlar su geçirmeye dayanıklıdır. geçirmez değildir. Darbe dayanıklı telefonu uçurumdan aşağı atar mısınız tabi ki hayır

30 dakikaya kadar dayanma mukavemeti var. ki bu su geçirmez suya dayanıklılık ikilemini sony pazarlama müdüresi hatunda karıştırmakta açın bakın videolara ki tüketici nasıl karıştırmasın boğazın altında reklam çekiyorlarsa külfetlerine katlanacaklar.
    nasıl mı bilecek vakum testiyle? duymadın dimi daha önce böyle bir test var diye. talk.sonymobile da biraz araştırırsan ülkemiz dışındaki lokasyonlarda bu testi yapıyorlar. neden ülkemizde bu test yok ?

Duydum kardeş burada olmadığını da biliyordum. Sen burada olmadığını bile bile niye böyle riski almışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uraltay85

quote:

Telefon 1 metreye kadar 10-15 dk su geçirmez deniliyor. O zaman burda Sony nin sevisi haklı. adamlar nereden bilecek senin telefonun kapağı kapalımıydı, 1 metreden daha derine indin mi ? 15 dk dan fazla beklettin mi ?

Yani tüketici hakem heyeti gerçekten subjektif olarak tüketiciyi koruyor. Para iadesini alın sonyden ve bir daha da böyle ekzantirik bir şey yapmayın. Telefonlar su geçirmeye dayanıklıdır. geçirmez değildir. Darbe dayanıklı telefonu uçurumdan aşağı atar mısınız tabi ki hayır

30 dakikaya kadar dayanma mukavemeti var. ki bu su geçirmez suya dayanıklılık ikilemini sony pazarlama müdüresi hatunda karıştırmakta açın bakın videolara ki tüketici nasıl karıştırmasın boğazın altında reklam çekiyorlarsa külfetlerine katlanacaklar.
    nasıl mı bilecek vakum testiyle? duymadın dimi daha önce böyle bir test var diye. talk.sonymobile da biraz araştırırsan ülkemiz dışındaki lokasyonlarda bu testi yapıyorlar. neden ülkemizde bu test yok ?

Duydum kardeş burada olmadığını da biliyordum. Sen burada olmadığını bile bile niye böyle riski almışsın.

Cihazi ilk alanlardanim.ki isim geregi almistim. Genel kapsamli Xperia z ile basladi suya toza dayanikli telefon akimi. Xperia active zamaninda japonlar komple ele gecirmemislerdi sirketi. Yani bunlarin bu tip aşagiliklari bilmiyordu kimse. İyice arastirma yaptiktan sonra bunlarin pislikleri gordum ve insanlarada aktariyorum. Paralel alin ama sony turkiyeden almayin her ikisinde de teknik servis yok ama paralel ile sony turkiyeye kaptiracaginiz paranin daha azini kaptirirsiniz ve cihaziniz daha kaliteli olur.

• Cihazım zaten yurtdışı cihazı almanya saturn'den aldım 1 yıl uluslar arası garanti kapsamı içerisinde şuan türkiydeyim servise verdiğim taktirde en iyi ihtimalle 1 aydan aşağı geçmeyecek elime 1 agustosta tekrar yurtdışında olucam cihaz yetişmiyecek belki de hiç uğraşasım yok napıcam bilmiyorum.

@uraltay85
  • Saint-Dark kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman telefonun kapaklarını açarak pirinç dolu bir kavanoza koyun ve 1-2 gün bekletin bir ihtimal düzelir

• En son çare onu düşünüyorum hocam bir ihtimal.
  • Turkiyedeki servise birakirsaniz gecmis olsun. Sansinizi deneyin nolur nolmaz. Pirinc ise yariyor. Teleservice denen teknik servisin bana 1481tl masraf cikardigi tele guncelleme atmistim :)

• Geçmiş olsun....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.