Şimdi Ara

Z1 Z2 arasinda kaldim yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi arkadasim cuma gunu almanyadan donecek ve donuste bana telefon getirecek.Arkadasimin bulundugu yerde z1 1275tl z2 ise 1650tl (pasaport kaydi dahil) civarinda.Hangisini almami onerirsiniz?Onceligim telefonu olabildigince uzun sure guncel durumda kullanmak istiyorum.Hangisini almaya deger?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• performans olarak ahım sahım fark yok fakat daha guncel olması ekran kalıtesı ust model olup ılerıye donuk guncelleme bakımından ve madem avantajlı fıyattan alacaksınız buraya o zaman kesınlıkle Z2 alırdım ben sızın yerınızde olsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

performans olarak ahım sahım fark yok fakat daha guncel olması ekran kalıtesı ust model olup ılerıye donuk guncelleme bakımından ve madem avantajlı fıyattan alacaksınız buraya o zaman kesınlıkle Z2 alırdım ben sızın yerınızde olsam.

Katılıyorum,bu şartlarda Z2 alinir

• z2.ancak türkiyeden alma şansınınz varsa türkiyeden alın.paralel ithaalatlar aynı fiyata en azından garantisi var
  • Dusunceleriniz icin sagolun z2 almaya karar verdim.Bu arada arkadasim yanlis anlamadiysa yurtdisindan gelen sony urunleri fatura ve garanti belgesi karsiliginda sony tr tarafindan kabul ediliyomus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.