Bildirim
Z2 almak istiyorum lakin
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: the Ent
Nereden alacagimi bilmiyorum. Butcem 1400 civari telefon hepsiburadada 1400 vatanda 1700 niye boyle. Garantisi saglam olsun istiyorum paralel ithalat olmasin.
Tesekkurler.
1400'e buldukların paralel ithalat. Maalesef o fiyata Sony Garantili bulamazsın. Kafam rahat etsin dersen 299 lira daha koyman gerekir üstüne teknosa vatan veya sony center'dan alman için. -
Açıkcası 1700TL z2'ye vermek bana mantıklı gelmiyor. 2000TL'ye Sony TR garantili Z3 satılıyor. -
Şu garantiye o kadar takılmayın paralel ithalatın da garantisi var sadece İstanbul da bulunuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum paralel ithalat almanı önermem. Dediğin gibi 1700 z2 için belki biraz fazla görünebilir ama z2 z3'ten çok geride kalan bir cihaz değil...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X